HAPPY NEW YEAR

Vill bara önska alla
ETT GOTT NYTT ÅR!

Jag är åter 2009

Puss & Kram

Myggbett

Mitt största problem just nu är alla myggor. Har fått massa massa myggbett överallt!
Igår natt åkte jag till 7 eleven och köpte mygg spray som ska döda dom rackarna... Sen köpte jag mosquito coils också sånna som ryker ni vet... Dom har lavendel lukt och det doftar jätte gott av dom. Toppen bra!

Längtar tills klockan blir 3 på natten då börjar äventyret!

Besos

Disco Lights Sucks Horse Ass

Nu ska äntligen Sophon hjälpa oss med det där jävla disco ljuset som jag tydligen "hade sönder" i början på denna resa. Är så jävla irriterad över det här för tydligen var det 110 volt och i Thailand så är det 220 volt och CP SARA är så jävla klåfingrig så hon MÅSTE BARA stoppa in den där jävla kontakten för att se 8 lampor snurra runt och blinka. Allt som man kan trycka på och som linkar är ju helt oemotståndligt att låta bli å röra. Vad händer JO hans jävla disco lampa som är 20 år gammal går så klart sönder och lamporna finns inte att få tag på i Thailalallaland och givetvis så slår jag vad om att lampan inte går att laga heller, den har ju legat på reparation nu i några månader. Lampan kostade 60 000 baht när han köpte den och gud vet vad vi måste betala nu om den inte går att laga.. En positiv sak är ju att vi får det där fitt problemet ur världen iaf!

Nu ska jag jobba vidare och sen inatt bär det av till Chayaphuuuuuumiss!

Puss

Cooking

Igår köpte vi en ny spis. Så nu ska jag steka ägg och laga en jätte mysig frulle!
Skriver mer sen!

Puss

Safety Head

Tong är min idol! Idag ringde han jag tror att det är för 3:e gången han ringer och kollar så att vi verkligen kommer på nyår. Nu ville han även fråga oss en annan otroligt viktig fråga...

Tong -you go motobai?
Sara -yes on monday night.
Tong -you have safety head?
Sara -yeah we have helmets Tong no worries
Tong -safety head good hap police. vörly (very) good!
Sara -Where are you?
Tong -I drink drank drunk
Sara -Hahaha okey you drink drank drunk but where are you?
Tong -I drink drank drunk White Whiskey (Lao Kao)
Sara - Hahah okey are you in Chayaphum?
Tong -yes with White Whiskey
Sara -I call you tomorrow okey?!
Tong - okey i miss you, sure you come Chayaphum?
Sara -Of course we miss you to!
Tong -bye bye see you tomorrow
Sara -bye bye call you tomorrow

Hahaha... han är den sötaste i helaste världen tror jag vår finaste Tong!

Ja jag är ett psyko

Mamman: -har varit vaken tre nätter i rad med en sjuk Lucas. Måtte det ta och ge sig snart!

Mammans kompis: -nä stackarn. vad är han för sjuk?? hoppas han blir frisk snart!

Jag: -Ge han en Xanax så löser det sig ska du se ;P höhö!

Vad ska man säga Xanax är lösningen på allt enligt vissa och jag var helt enkelt förmedlaren i det här fallet.
Hoppas inte mamman tog illa upp det var trots allt ett skämt!

En annan skön grej som har med just det röjda lilla pillret att göra, en sann historia.
Vi kan kalla honom Tord. Tord satt i en bar med en full finsk snubbe. Finsken blir fullare och fullare snackar en massa dynga och är jävligt jobbig att lyssna på enligt Tord och säkerigen alla andra inne på baren. Finnen vi kan kalla honom Erkki går på toaletten och slår sig en drill. När han kommer tillbaka törstig som få (Jag menar han har ju inte druckit på säkert 6 minuter och 27 sekunder) väntar han en liten överraskning i sin drink. Erkki är så pass full så han känner varken smak eller styrka på sin drink. Efter ca 10 minuter hittas han sovandes på baren. Tord har i smyg lagt ner 4 Xanax i Erkkis drink för att han är så trött på att lyssna på honom. Hahahha... skön kille! Ska köra den i fortsättningen, gaaah kan han hålla käften nu, äh jag ploppar ner nåra Xanax vetja!


För er som inte vet så är Xanax Alprazolam, C17H13ClN4 (Xanor med fler i Sverige, Xanax i USA) är ett kortverkande preparat som används för att behandla ångestsymtom som oro, rastlöshet och spänning. Medlet används även vid paniksjukdom samt vid ångesttillstånd i samband med depression. Ämnet, som tillhör gruppen bensodiazepiner, verkar dämpande på det centrala nervsystemet och är narkotikaklassat.[1]Risk för tillvänjning föreligger.

Hörs senare!
Besos

Back from Laos

Nu är jag tillbaka från Laos och Vientienne, faktiskt inte så värdelöst som jag trodde det skulle bli utan tvärtom väldigt trevlig resa. Mer om Laos senare.

Är måttligt irriterad för jag skrev ett sjukt långt och jätte roligt inlägg igår som raderades.

Dagen innan Julafton fick vi för oss att vi skulle ställa tillbaka vår dygnsrytm och det gjorde vi. Julaftons morgonen började med en mysig Vietnamesisk frukost vilket var super gott



Efter det tog vi en lång promenad med Pompe i Nong Prajak Park. Hann faktiskt med en hel del på Julafton. Vi växlade in pengar till $ och efter det så gick vi hem och kollade på film. Eftersom att vi skulle hålla oss vakna i typ massa timmar så kom vi på roliga tävlingar för att hålla ögonen öppna. Vi hade en tävling vilken innebar att man fick 3 prickar på sig, alltså om jag nickade eller somnade till så fick jag en prick. Den som fick en prick var tvungen att gå upp och skölja ansiktet med rikligt med vatten. Men då kom Jag "geniet"  på en liten spetsad variant av tävlingen att den som fick 3 prickar var tvungen att tvätta ansiktet i toa vattnet. Hahaha. (Måste bara tillagga att jag visste att Peter var mkt tröttare än vad jag var så det gjorde det hela mkt roligare.) Om man fick 5 prickar alltså om man somnade till 5 gånger under filmen så var man tvungen att dricka toa vattnet. Detta vart också mkt roligare eftersom jag alltid gnäller på Peter över att han alltid trycker ner knappen på toan för kort tid så allt hans kiss inte spolas ner ordentligt. Sen kom Peter "Einstein" på att om man fick 10 prickar så var man tvungen att doppa hela handen i vattenkokaren, det hela slutade med att Peter fick en prick och alla var glada. Hahaha...

Julafton vart inte så osocial som jag hade förväntat mig. När vi kom hem från alla aktiviteter så gick mobilen varm. Det ringde och ringde och vi blev övertalade att gå på Julbordet. Vi gjorde oss iordning och åkte ner till Fifty Fifty och där var det full smockat med folk. På med dom blinkande tomteluvorna och sen var det bara att hugga in. På Julbordet fanns det Julskinka, Varmrökt Lax, Köttbullar & Lingonsylt, Potatissallad, Potatismos Janssons Frestelse, Rödbetssallad, Spaghetti & Köttfärssås och massa Thaimat. Jag tyckte det var gott men Peter och hans Pappa  var inte helt nöjda med maten dom tyckte det var lite smaklöst och fattigt.

Del av Julbordet

Jag & Wilai

2 Öl och fulla magar senare gick vi hem och försökte sova, då var det först dags att riga hela tjocka släkten, sen bums i bädd. Vi hade vart vakna i 34 timmar så ni kan ju haja att det va skönt att sova. Upp 7 på mogonen och på moppen till Nong Kai för att sedan åka in i Laos. Taxi till ambassaden som var full packad med folk som vanligt sen en promenad till Nita Inn där vi alltid brukar sova. Ut direkt och käkade en smaskig Fransk Baguette med massa gottis på, sen hem och kolla på film. Efter halva filmen somnade både jag och Peter och sen när vi vaknade kollade vi klart. Det vart Midnight Express toppen bra film. Sen bestämde vi oss för att gå ut på en promenad vi gick ner till Mekong floden och promenerade längs den jätte mysig "strand promenad" med jätte fina restauranger.

Mekong men kortet taget från Friendshipbridge

Nu får ni gotta er med det här hinner inte skriva mer nu!
Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss!

God Jul & Gott Nytt År!

Från oss alla till er alla en riktigt god jul!

oodilally oodilally

Hoppsan vilken dag!

Nu har jag gjort en lista på vilka viktiga människor jag ska ringa imorgon på den stora dagen. Mamma, Pappa, lillasyster, lillebror, storasyster och systerdotter, Mormor, Farmor, och alla underbara vänner! Jag kan ju vara lite glömsk ibland men nu så har jag vart duktig på sistone och gjort noteringar på what to do och andra saker.

Sista dagen på jobbet sen 3 dagars ledigt varav en natt i Laos kommer bli skönt att vila ut lite det är vi värda tycker jag!
Disciplinen börjar sitta ordentligt nu och jag växer i mig själv hela tiden. Jag känner mig stolt faktiskt!

Börjar om från ruta 1 första Januari. känns otroligt motiverande.

Skriver mer lite senare måste joppa sej!

Pusu pusu pusu

Konst i all ära

Kolla min konst, den är på hög nivå kan jag säga, Hahahahahah!

Ser ni någon skillnad? Ja juste omvända färger... det är väl det ända. Sen kan jag förstå att ni inte ser att det ena kortet är gjort av bläck och papper, ja juste min målning. Jag har alltid vetat att jag varit bra på nåt och nu har jag äntligen hittat vad det är jag är bra på, jag återkommer med utställning och vilket galleri min konst kommer befinna sig i... Hahaha!

Peter var på väg att ta kortet och gå till Bankomaten då kan ni kanske förstår hur bra jag är...

Skönt att man kan bjuda er läsare på lite humor & kultur min dag har förövrigt bestått av en massa sur fittor trodde folk skulle vara glada under julen men tydligen var inte fallet så.

Njut av min konst!

Anmälan sker om ni försöker stjäla konsten!

Puss

All I want for christmas is you

you baby!

Jul Jul Strålande Jul

Snart är den här, miljontals barn är helt lyriska och magen pirrar på dom redan 2 dagar kvar sen kommer tomten och äter upp deras gröt och kakor. Önskar att jag kunde sitta hemma hos Ohnnie nu som förra året med Åke Stefan och mamma och spela kort. Onnie gör världens bästa julmat det gör Farmor också. Så himla mysigt vi hade. Ohnnie koom med sin risgryns gröt som till och med jag äter fast jag inte ens gillar risgryns gröt och jag fick mandeln så klart! Fan jag tror seriöst att jag gick upp 10 kilo på min 3 dagars vistelse men det var det värt...

På ett sätt skulle jag vilja gå på julbordet i över morgon men på ett annat sätt absolut inte. Jag orkar inte med att vara social just nu. Är så himla inne i mitt just nu.

Nu måste jag jobba kul jul!

Pusu ja hali


Pompe i all ära

Jag äääälskar när min hund kommer och kryper och gosar in sig bredvid mig, igår natt kom han och skedade med mig och vi myste hela natten. Inatt fick vi låta honom sova i resten av huset och jag tyckte så synd om honom för han gnyste och skrapade tassen mot dörren heeela natten men han får vänja sig jag är så himla trött på alla fästingar som han drar in.
Han är iallafall vääärldens sötaste hund!

Christmas Spirit

It's lost, totally lost! Tyvärr så har jag ingen julkänsla överhuvudtaget fick lite när julmusiken spelades på lotus men för mig så är en perfekt jul med familjen hela julen handlar om familjen. Familjen är ju tyvärr i Sverige och jag saknar dom en hel del just nu! Mest tycker jag synd om dom som inte har nån familj att dela allt med, medgångar och motgångar. Måste vara ett tomt hål i hjärtat.

En sak jag läste idag som jag tyckte var ganska lustig var att en person som beskriver att hon tyckte att en sak var rolig som hon fick höra på omvägar och att den personen det handlade om inte hade gått direkt till henne, hon hade inte dom tankarna om den personen men då är ju min fråga... Varför går inte hon till den personen i sig och frågar om detta är sant?! Hahah det finns så mkt patetiska människor i denna värld så man slutar aldrig förvånas! Jag menar personen kanske inte ville gå till henne direkt och bara ville lämna allt som det var = ingenting Kanske inte vill ha människan i sitt liv. Nu kanske jag har fått allt om bakfoten men asså helt seriöst, dubbelmoral eller vad? aja jag skrattar bara skrattar högt! Känns skönt när man sorterar ur vissa ur sitt liv, människor som inte ens skulle ha vart där från början...

Nu är det bara 4 dagar kvar tills ledighet i 3 dagar ska bli så himla skönt! Sen 3 dagars jobb till sen ett natt äventyr till Chayaphum kommer bli spännande att åka med Pompe och Peter mitt i natten över bergen lite läskigt men jag gillar läskigt!

Om ett år så kommer jag ha 48% på företaget oc jag räknade ut lite lätt hur mkt som kommer tjäna som minst... Att jag inte har tänkt på den innan fan asså så jävla bra! det minsta jag kan tjäna är 1500 kr om dagen helt sjukt bra! Ska sälja bra som fan och försöka få provisionen tidigare än nästa år. Det ser verkligen ljust ut i framtiden. Ända grejen är ju den att jag förlorar minst 50000 kr på att åka hem till Sverige, vilket innebär att det ser ut som att jag kommer stanna här ännu längre än till September nästa år. Kanske stannar nåt/nåra år till och bara åker hem till Sverige nån månad på semester typ under Jul och nån månad på sommaren. Bor hos mormor och givetvis i Göteborg ett litet tag min lilla ögonsten bor ju där, mitt hjärta mitt gull! Ellie min fina ängel!

Näe nu ska jag jobba, jag är så lycklig för att jag har fått den här chansen och nu ska jag visa dom varför dom gav den till mig just MIG för att jag är heeeelt överlägset bäst!

PUSS

Fästingar

Nu är det slut sovit för Pompe inomhus nu får han sova på verandan. Jag har fått flera kanske 20 fästingar som har krypit på mig men inte sugits, Peter hittade just 3 stycken som har sugit nånstans i sängen... ÄCKLIGT! No more Pompe inside säger jag bara.

Vaknade försent idag men det betyder inte att det är försent att jobba :) Jag är faktiskt lika laddad som igår.

5 Dagar kvar sen 3 dagars semester 2 av dom i Laos kanske ska äta en semla på Scandinaviska bageriet. 3 dagar jobbandes till sen blir det 3 dagars semester och mys i Chayaphum. Tiden går så snabbt har liksom redan vart här i över 3 månader. Ofattbart.

Less på folk som ljuger, varför kan man inte bara säga sanningen?! Blir så trött på det, du kommer få ditt straff men inte av mig för jag ska bara jobba ur dig ur mitt liv!

Igår satt jag och Peter och drog massa Bröderna Lejonhjärta kommentarer innan vi skulle sova faaan va jag skrattade! Såg The Bucket List igår också den va så sjuuuuukt bra! Jag Älskar Morgan Freeman och Jack Nicholson 2 favoriter i en film det kan ju bara inte bli dåligt och det vart det inte heller. Grät som tusan på slutet!

Näe nu är det frukost time, dusch sen da work!

pusspuss

kicking & screaming

Jag älskar Will Ferell han är ju så sjuuukt rolig! Såg Kicking and Screaming igår och som vanligt så blir man inte besviken när Will har huvudrollen. Han är så kul så man kommer på sig själv liggandes sparkandes med fötterna som en jävla seriefigur. You gotta love the willie hahaha! Det där lät ju lite fel men skitsamma!

Nu ska vi kolla på en till film har inte bestämt vilken än vi får helt enkelt slåss om saken.

Nu ropar Peter - har du tagit dina p-piller... det är bra att han har ordning på mig tycker jag! Vilken MAN asså påminner en om sina p-piller, han är underbar, en flick dröm skulle jag vilja kalla det men som sagt been there done that haha!

Idag har vi jobbat sjukt bra ihop vi börjar mer och mer likna ett lag, krossade alla rekord i Thailand idag sjukt kul faktiskt. Peter var kartläsare och jag var mobbare, så hiiimla kul att mobba honom och idag fick jag göra det hur mycket jag ville.

Näääe nu ska jag mysa med min underbara vovve och med min underbara vän!

LOVE YA BITCH!
HUGS AND KISSES

Burned

aaaaaaaaaaaaaaajje!
Igår så råkade jag hälla en halv vattenkokare över mig, alltså typ en halv liter hett kokande vatten på min lilla fot. AJ AJ AJ säger jag bara. Blåsor över hela foten å det sved som in i helvete jag hade på massa salvor och nått gul brunt guck som jag kan tänka mig att alla som har vart i Thailand vet vad det är. Jag spräckte blåsorna och det kom ut helt sjuuukt mkt var
kolla pölen..

Groooooooose asså!

Idag har vi storhandlat på Lotus och jag älskar att storhandla även fast det egentligen bara var nödvändiga saker.
Nudlar, ägg, makrill, toapapper och bröd i massor. Vi har planerat en budget nu som ska hålla till den 29:e då vi åker till Chayaphum till Tong. Äta lite snålt men festa till det på nyår. Lao Kaoen kommer spruta som Champagne.

Nu ska jag köra hårt lill hitler skriker på mig nu haha!

Puss & Kram

Sömnlös i Udonthani

Har haft så himla svårt att sova dom senaste 3-4 nätterna. Tror det beror på att min dygns rytm är helt fucked up!

äääääääääääääntligen har mitt VISA kort kommit åkte till 50 50 och hämtade det idag och där satt Peter Bengt och Jimmy från Goa, till och med lilla Odvar hade orkat sig över gatan.

Helena... han (Odvar)  vill att du kommer hit och gifter dig med honom, han tycker att jag är så sjukt snygg så min syster måste vara det också och det har han verkligen rätt i du är FAB han har pengar säger han hahaha vad säger du?! en alkoholiserad man på 48 år som sover mestadels av dagarna. Framtidsman, dröm man?! Hahaha eller så kan du ruttna i din lägenhet med Robban hela livet och va så där äckligt lycklig å ny kär ;) Höhöhöhö...

Pratade med Tong igår också och han har inte fått nåt VISA till USAET än och det hurrar såklart jag och Peter och alla andra vänner för även fast vi önskar Tong all lycka i världen, vi får åtminstone ha kvar han lite längre i våran tillvaro. Vi bestämde att vi ska åka till honom i Chayaphum på Nyår och va där i 3-4 dagar kommer bli så himla kul åååh va jag längtar!

Igår så jobbade vi mest och när vi inte gjorde det så ordnade vi kaffe till varann, jätte kul jag spetsade Peters kaffe med typ 4 skedar i en liten kopp så det blev sjukt starkt och sen började kriget. Spetsa kaffe kriget. Vem vann?? ingen aning men jag tror faktiskt att jag vann har nog aldrig vart så snäll och gullig å hämtat så många koppar till Petta förut å det va så himla kul att se hans chock när han drack första ggn. Hahaha...

Planer inför Laos: FILM FILM OCH FILM vi ska ta med datorn och ha film race i ett dygn! Kommer bli sweet as sugah!

Händer inte så mkt i vårt liv just nu annat än jobb och så kommer det se ut till i Mars jobb jobb jobb hela tiden och det är för att vi ska bli så brutalt rika så vi inte vet vad vi ska göra av alla pengar... Älskar den känslan händer verkligen mig HELA tiden! (har jag sagt att jag gillar ironi??)

Schofadderittan Lambo!

Over and Out Folk's
xoxoxoxoxoxoxoxoxo


Zack and Miri make a porno

Ska jag kolla på nu och jag tror att den kommer va skit kul!

Pratade med mormor nyss och hon lät sjukt pigg idag, jag fick ett sms skickat till min skype hahah mormor är så rolig en röst säger: du har fått ett sms från mormor, jag kommer nu läsa upp det... Data rösten sa...
- MOR   MOR  UN  DRAR OM DU FI  RAR   JU  L SO  M VI  I SVE   RI   GE...

hhaha mormor undrar om vi firar jul som vi i sverige... hahahah jag höll på dö av skratt. Då ringde jag upp mormor och berättade att ja klart jag och peter ska fira jul samtidigt som dig...

Bengt kom hit idag också och hälsade på på en kopp kaffe, han ville be om ursäkt för att han ringde dit oss till honom mitt i natten för nån dag sen... det va helt sjukt jag vart så jävla rädd.. han ringde 3 på natten och sa med en jävligt skum röst kom hit nu jag har problem. Jag och Petta slängde oss på moppen körde i 120 till honom å va där på 3 minuter. Jag trodde att han hade fått en stroke eller nått. Men han hade bara tagit lite för många sömnpiller och fått värsta hallucinationerna.

Jag klättrade upp på hans balkong 4 meter upp och Peter stog nere och väntade och han kom och öppnade. Han sa kan du slänga ut alla människor här ifrån. Jag vart skit rädd trodde att det va massa inbrotts tjuvar där. När vi går ut till hans trappa sa han -SER DU INTE SER DU INTE?? TA BORT DOM TA BORT DOM... han såg människor överallt han hade vaknat av att det låg en kvinna i hans säng med ihop sydd mun och när han gick runt i huset så satt det en kvinna utan ögon i hans trappa på nedervåningen satt 3 pers på hans ris matta och snackade... så jävla äckligt vi lugnade ner honom och letade rätt på alla hans saker.. tillslut åkte vi hem,

han berättade sen att han hade gått runt med en kniv i höggsta hugg hela moprgonen och tillslut klockan 7 på morgonen skulle han mörda tjejen i sängen. Då vaknade han till och alla var borta. Antagligen så hade alla piller runnit ur kroppen... men satan så äckligt när han berättade allt idag för han kom ihåg exakt allt med klarhet... Jag sa sluta knapra sömntabeltter! Han höll med...

Sen jobbade vi lite till och dagen slutade inte allt för dålig faktiskt!

Godnatt alla underbara vi hörs imorn!

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

...

Sluta kopiera mina texter och sluta ta kontakt med mina ex då kanske vi kan va coola!

LUCIA

skriver idag istället för igår va jag alldeles för upptagen haha! kolla in världens sötaste Lucia jag ska utnämna den här Lucian till ÅRHUNDRADES Lucia fast Lucian har inte nån krona än, bara glitter.

Jag saknar sverige lite nu jag skulle bara ha velat sitta i en aula igår och kollat på lucia tåg och höra massa jul sånger myyyyyyyyyyyyys... istället så jobbade jag lite extra och tittade på 2 filmer. Jag höll på att dööö av skratt när jag såg Orrbit Taylor asså den knullade mina skratt muskler!

Har inte gjort så mycket annat än att vila när jag har varit ledig.

Pompes öra har inte läkt än så Peter tejpade det med en kompress hahah han ser så jävla söt ut!

Stjärngossen Hahah...

Vi har ett helt Lucia tåg här hemma å jag va såklart pepparkaka inget smink inget tjafs!

Ne nu orkar jag inte skriva mer är less!

trevlig helg!

youyouyouallaboutyouandalittlebitofme

Igår natt med DIG va mmmmmmmm...
vill igen igen igen igen och igen!
Du är finaste!

NY BLOGG INOM KORT.

Jag och Peter ska göra restaurang bedömningar på Udons restauranger och barer. Kommer också komma hotell recentioner och shopping tips men det är lite mer i framtiden vi börjar med restauranger och barer. Sjukt kul fan prova trevliga restauranger och äta god mat är ju inte helt fel. Vi kommer börja med billiga restauranger säger till när den är igång.
Tror folk som bor här eller ska åka hit kommer att uppskatta den bloggen för många av dom inte vet exakt vart man ska gå osv men det ska vi undersöka. Räknar med att ha hunnit med 60 nya restauranger innan vi åker hem, sen har vi ju säkert ett 50 tal restauranger sedan tidigare. Åååh va jag längtar tills vi är igång!

Hemrese datumet är uppskjutet också, kommer stanna här tills tidigast 1 Juni sen blir det hemfärd. Detta pga att vi måste byta hyresgäst pga att vi märkte att han var pyroman nääääe nu skoja jag han har helt enkelt hittat en ny crib och det kom som en chock och jag har känt mig rätt stressad över det som sagt men aja det löser sig alltid, som tur är har jag världens bästa far som ska hjälpa mig.

Längtar tills jag kommer igång med min nya produkt på företaget kommer bli så himla kul att sälja den. Återkommer inom kort vad det blir för spännande vissa av er vet ju redan men ni andra... jaaag veeet nåååt som inte niii veeeet... hhahaha...
Den som väntar på nåt gott...

Näe nu ska jag sova och prata med fisen!
PUSSASPUSSASPUSSAS

Fågelkvitter & solstrålar

Japp det var vad jag vaknade av imorse fågelkvitter och massa solstrålar i mina ögon. Min hund pussade massa på mig imorse tror han ville att jag skulle gå upp och träna så jag lyssnar på min vettiga hund. Hade den sjukaste drömmen imorse att han försökte visa mig nåt det var nåt som var dolt i vårt hus och folk va ute efter mig och tillslut hittade jag en nyckel och tillsist hittade jag en lucka i golvet det var nåt extremt värdefullt men sen så var det nåt heöt annat. Typ 5 kilo Kokain å herre jesus asså förstå hur rädd jag var av ha stå med 5 kilo kokain i Thailand hej då 25 års fängelse ooh va kul hahaha! Nej så kul ska vi inte ha det...

Gjorde frukost på sängen åt Petta idag för att han skulle bli glad, det blev han också. Grovt nybakat bröd med ägg och min inlagda gurka och tomat och lite majo mumsfillibabba!

Nääe, nu måste jag åka om jag ska hinna allt...

C U DONT WANNA B U!

"Min otroligt nyktra vän Peter"

Glömde ju tillägga det att min otroligt nyktra vän Peter som sa att jag tappat nyklarna och fått mig att klättra upp 4 meter till vår balkong dörr och nästan brytit upp dörren hade nyklarna i sin ficka. Hahhaa. När vi kom hem till Harry så va Peter i det tillståndet att han inte kunde få av sina egna kläder så vad jag gjorde var att ta av min kära vapendragares kläder och POOOOOOOOOOOOOFF vad ramlar ner på golvet??? 2 timmar av min tid = nycklarna.. skrattretande...

Pratade med Pappa idag också, min pappa är den bästa pappan i heeela världen så skönt att vi kommer närmre och närmre varann kan kanske bero på avståndet mellan oss vad vet jag allt jag vet är att han är helt jävla underbar, önskar att alla hade en lika bra pappa som jag har!

Vi har bestämt oss för att vi ska fira Jul hos Tong i år, strunta i Julbordet och åka till Chayaphum i 5 dagar och göra köttbullar och fejk prinskorv till oss ett litet eget julbord utan saker som finns på Julbord. Kommer bli huuuur mysigt som hellst. Känner på mig att våra jul snaps kommer bestå av sua sip et toa Lao Kao... Vi åker nog den 23:e och kommer hem den 28:e eller nåt sånt. Får se hur länge vi stannar men jag har ju saknat honom så himla mkt så det kommer nog MINST att bli 5 dagar iaf!

What a fuckin weekend baby

Jisses amalia säger jag bara, vilken helg!
I Lördags så åkte vi till 50 och hämtade upp Anders sen åkte vi hem till Harry. Vi fixade en liten fest hos Harriii som sagt han ringde mig på morgonen och frågade om han skulle ha fest hahaha... Han hade inget minne av att han hade bestämt det...
Han städade och fixade så när vi kom så hade gullet köpt massa chips och sprit. Så när vi kommer in så sitter Harriiii och sipprar på en Spy och var lite lätt oroad över att vi inte skulle komma. På med Carabao och massa hög musik. Efter ett tag tog H fram sin mic och jag börja sjunga karaoke utan karaoke (text) underbart... slutade med att grannarna kom och bad oss vara tysta, förstår inte vad det var dom inte gillade jag är ju grym på att sjunga sommartider utan text och när vi 2 blir en ska vi inte snacka om satan det måste ju ha knullat folks öron. Här försöker man dela ut öron godis till folket men dom var uppenbarligen inte söt sugna... FEL PÅ DOM! hahaha...


Sophon kom in också å jag vart så glad sen åkte vi alla tillsammans till festial området, Grym konsert fastjag var lite för full. Vi stog längst bak och Peter och jag ville gå framåt, konsert området var uppdelat på 4 delar med kravallstaket och FULLT med poliser mellan varje, men vi hoppade över och poliserna kaste över oss närmre och närmre scenen tillslut var vi allra längst fram och då kom 3 poliser och slängde över oss på det närmsta staketet det var bara jag och Petta som stog och rockade med 50 poliser hahaha... helt själva jävligt coolt såg Carabao från 1 meters avstånd.. sen fick vi gå VIP gången ut.

Carabao

VIP MADDAFUKKA

salongs öööhm..

Efter detta så tappade jag och Harriii bort alla så vi blev eskorterade utan polisen till alla andra polisen tyckte det var jätte kul att vi åkte med en sväng. Dom tyckte jag va så vacker i  mitt blonda svall och Harriii skrattade som aldrig förr...¨Efter vi mött upp alla drog vi till UD det höll typ på att stänga så sen gick vi vidare till D2 som vanligt var det packat med folk och när dom stängde vid 4 eller 5 tiden så kunde vi ju inte gå och lägga oss så vi drog vidare till Lucky bar och tog oss en liten sömnfösare. Sen var det nog och då åkte vi hem. Harri skulle sova hos oss men min "otroligt nyktra vän Peter" som somnade på altanen sa att jag hade tappat bort nyckeln så jag höll säkert på i 1,5 timme att göra inbrott i mitt eget hem, slutsatsen med inbrottet var att det är helt jävla omöjligt att ta sig in utan nyckel jag hade fan kofot och allting men det gick fan inte. Tillslut så fick jag nog och vi bar in Petta i en taxi hem till Harry och han dog direkt. Jag och Harry satt och snacka och drack lite öl till 11 på morgonen... Då kom Som och Nit och lagade frukost till oss haha så himla söta! Harry gjorde ägg macka med kaviar till mig och det knullade min mun FAN va gott det va!

Sen sov jag och sov och sov och sov jag vaknade klockan 20:00 och åkte hem efter jag smuttat lite senap och kaviar från Harrys kyl hahaha...

Igår va bakisheten GROV men idag mår jag helt jävla toppen...

Är så stolt över mig själv och vad jag kan åstakomma, jag är ostoppbar!

Idag handlade vi nybakat bröd på Dieters och han bjöd oss på lite mjuk pepparkaka det var mums...

Okej skriver mer sen men mkt kortare det här börjar bli jobbigt att läsa...

PUSS ALLA GLADA!

Funderingar

Okej, hade en liten diskussion med Peter nyss om patriotism och nationalism. En liten skilldring bara. Thailand, Thailändare går stolta med t-shirts med Thailändska fanan på, Nationalsången spelas 2 gånger dagligen på ALLA tv kanaler klockan 8 på mogonen och 18 på kvällen. Tittar man då på Sverige så har ju media förstört detta för Svenskar helt och hållet. Om du har en tröja med en svensk flagga på som det står Sverige på eller nåt liknande så klassas man som nasist enligt folk nu för tiden. Detta är helt sjukt sen när blev det förnjudet att älska och hylla sitt fosterland egentligen? I andra länder sker det dagligen men i Sverige är det TABU! Saken är den att jag respekterar Thai som går runt med sina flaggor och t-hirtar med Thailändska tryck på, jag tycker att det är underbart med människor som är stolta över deras bakgrund. Vad är det som är så nazistiskt med att sjunga den Svenska nationalsången? jag menar det spelar väl ingen roll vem som sjunger den svart som vit, Svensk som Colombian. Jag kan bara inte förstå vad det är som är så fult med det...
Jag förstår att Svenska flaggan syns på nazister i media och att dom sjunger national sången när dom marscherar men man ska väl inte dra alla över en och samma kam?! Jag älskar Sverige och det kommer jag alltid göra tabu eller inte, jag är också stolt över att jag kommer från Sverige men detta betyder inte att jag föraktar någon från något annar land elle religion!

LOOSEN UP FOLKS!

Made in Thailand

Asså innan jag ska sova på  kvällen kommer jag ALLTID på så himla bra grejer att skriva sen när jag vaknar så är allt tömt, verkar som att papperskorgen töms under natten.

Jag har tänkt jätte mkt på hur tacksam jag är att jag är Svensk och att jag är född i Sverige överhuvudtaget. Jag kan resa, köpa materiella saker skänka pengar köpa presenter göra i princip vad jag vill. Tittar man på en normal tex Thai familj så finns det ingen möjlighet för dom ekonomiskt what so ever. Tror inte ens att dom tänker på det för att hålla drömmen vid liv, dom har inte ens råd att semestra i sit eget land. En kille som jobbar här uppe på ett disco om han skulle köpa min lägenhet skulle det ta honom 330 år jaaa ni hörde rätt ÅR och det är givetvis räknat att han jobbar varje dag. Men hallå är inte det här sjukt? jo det är helt sinnessjukt! När man tänker på dom här sakerna så fattar man hur jävla bra man har det!

Enligt Sophon har inte Tong fått VISA till US and A men Tong sa ju att han ska åka om en månad iofs pratar inte T & S så himla ofta men hmm ja man får väl ta lite av bådas version.

Nu ska jag snart åka och träna sen blir det lite jobb och slutligen FEEEEEEEEEEEEEST! yey yey yey Carabao Carabao Carabao som jag har längtat...

Livet är för jävla underbart!

När Tong berättade att han skulle flytta så blev mitt hjärta av sten till sand, det krossades, maldes och nu är det utspritt!

CARABAO

Ikväll blir det mys med hjärtat... mys mys mys!

Har jobbat stenhårt eller hårt iallafall idag och det har gett resultat! Känns bra att avsluta veckan på ett så bra sätt.
Målen är satta och dom ska vi lyckas med.

Funderar på att när jag är klar med allt börja plugga Thailändsk politik och ekonomi bara för skojs skull (plugga korruption med andra ord hahah) Får se vad som händer men ett mål i taget. Kursen håller på 8 veckor på världens typ 50:e bästa skola så det kan nog vara givande.

Imorgon ska vi på Carabao ååå jag längtar så himla mkt dom spelar i Nong Prajak och telefonen har gått het idag och planer har smidits. Anders var den sista som ringde och han och jag bestämde att vi ska ha förfest hos Harriiiii och sen dra till Parken allihop. Alltid kul att bestämma fest hos nån annan haha Harriii kommer nog bli  lite chockad när det dimper in 10 pers och öppnar hojtar olja. Vi kommer nog bli minst 8 pers iaf hoppas hoppas att Sophon följer med det skulle va grädden på moset.

Idag öppnade Harald sin falang restaurang i Non Wai också inlaggd sill och skagenröra mackor kommer det serveras kommer va klockrent på bakis dagarna för annars håller jag mig hellre till Thai maten.

Ibland blir jag lite orolig över mig och Peter för vi bråkar allt mindre hahah... Alla ni som känner mig vet att vi bråkar ofta det har liksom alltid vart "vår grej" och det är skönt att lätta på trycket och säga vad man tycker. Han är ju min bruuuscha så jag vet vart vi står. Men idag så bråkade vi lite dock bara i typ 10 minuter sen vart det bra igen, tror vi skulle ha behövt bråka minst en timme till... FAN BÖRJAR JAG BLI GAMMAL OCH MOGEN ELLER??? neee nog ingen risk för de va... eller aah gammal men inte mogen iallafall.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glömde nästan det bästa som har hänt sen Ellie kom till världen... Idag ringde storasyster till mig och min systerdotter ville prata med mig. Hon har alltid vart så blyg i telefonen men nu ville hon prata me mig det var första gången och jag blrjade typ gråta hahah... hon sa KOM så söööt älskar min syster hon är så gullig när hon gör allt för att jag ska få hemlängtan ;) vi pratade lite gran å hon är den bäääästaste systerdottern i helaste världen och jag är nog den stoltaste mostern i helaste världen skulle jag tippa på! Världen goaste gulligull!

så fort min lillasyster skriver så saknar jag henne också, Helenaaaa du är UNDERBARAST! ska ringa dig nån dag!

Nej nu ska vi kolla på en film sen sova för jag ska gymma imorgon bitti!

Här är vårt hus som jag ska köpa om några månader, himla fint! Jag ska måla om taket rött och fönster karmarna ska va röda alltså ett vitt hus med röda knutar... lite omvändt men ändå. Visst är det fint?!

Tycker ni 30000 kr är dyrt för det här huset? ETT KAP FÖR FAN!

PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS




Tongiss

Mitt hjärta gick just i 1000 bitar min älsklings vän Tong ska flytta till USA i 4 år. Finns inte ens ord! Saknaden kommer vara stor!

Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Igår tvingade eller tvingade och tvingade vi kollade iaf på The Notebook igår natt, min absoluta favorit film. Jag tror att jag har sett den över 20 ggr och jag gråter lika mkt varje gång. Peter började till å me gråta så himla söt . Om man inte gråter till den kan man fan inte ha några känslor...

Jag kollar alltid på den när jag vill tro på KÄRLEK igen eller när jag redan har KÄRLEK för att påminna mig själv om att äkta kärlek växer inte på träd. Den får mig verkligen att se att det finns ett hopp för alla.

Snart ska jag väcka Petta med lite frulle sen är det bara till att kämpa på lika hårt som igår, slå ännu fler rekord!

Längtar så hiiiimla mkt tills på Lördag gaaaaaah! whiiii! rack rack rack!

Min inlaggda gurka knullar min mun asså fan tycker synd om er som inte fått prova den!

Puss och Kram

TOP NOTCH

ETT STORT GRATTIS TILL MIG OCH PETER SOM HAR KROSSAT ALLA REKORD OCH KLIVIT ÖVER LIK FÖR ATT TA OSS DIT VI HAR KOMMIT IDAG, GRYMT BRA JOBBAT, FINNS BARA ETT ORD TOP NOTCH BABY!

GRATTIS MIN BÄSTASTE!

Glömde skriva det i mitt tidigare inlägg. GRATTIS MIN BÄSTASTE UNDERBARA VÄN! Min bästa vän är gravid och jag är såååå glad för hennes skull! ååå här ska köpas barnkläder och leksaker! I Juni väntas underbarnet och det är precis när jag kommer hem och då ska gosas! Jag kommer kallas Moster det är redan sagt och jag kommer bli bästaste Mostern i VÄÄÄRLDEN det är jag redan men nu är det till gull nr 2!

Mina fönsterrutor till min lgt som höll på att brinna ner för några månader sen kommer bli toppen bra också! Känns underlättande att allt kommer bli sjukt fint!

OVER AND OUT FOLK'S

Som ni har väntat!

Som ni har väntat på mitt blogg inlägg som inte har kommit på flera dagar av många olika anledningar, till och börja med levde jag rockstar i Söndags och råkade slå sönder min internet koppling med en stol, moget tänker ni å jaa visst var det de. Har man inte röjt på länge så kan man bli lite exhalterad. Vi lyssnade på rockish music blev vilda och röjde lite för mkt helt enkelt!

Petta oxh jag åkte till Dowell underbara Dowell och tog oss en öl på hans lilla bar, vi ringde Harriiii och Bengt som kom snabbare än snabbast sen började kalaset, Harriii världens bästa Harriiii hade otroligt kul åt mig eftersom jag satt och raggade kunder till Dowell på Thai, tyckte faktiskt själv att jag var otroligt rolig!

En man satt och skulle försöka förklara för en Thailändsk kvinna att han rapade mycket när han dricker öl. Han sa
- When I drink a lot of beer I RAPE a lot... kvinnan såg helt förskräckt ut... Jag skrattade! Hahahha Passa er för att översätta engelska direkt från Svenska det blir inte bra alla gånger! Hahhaha...

Efter allt så gick Jag Peter Harriiii och Peter till UD sjukt bra band spelade och vi hade AS kul! älskar det stället! När det stängde gick vi till D2 som tydligen har startat svart klubb, sjukt mkt folk och kul som satan. Det sprang runt nån kille och raggade som satan åt mig, hur skönt är inte det att slippa göra det själv, jag fick napp dirre! inte illa pinkat. Sen gick Petta och Harri vidare och jag gick hem.......

Peter tog in på hotell och vaknade inte förrän 22 på kvällen så han va hemma lagon till 23 scheisse va han skrämde livet ur mig jag trodde serri att han va död. Glad jag vart när han kom hem asså! Thank god!

Måndag bakis, Tisdag bakis, Onsdag PIGG wooohoooo... som jag har sagt tidigare man är inte 18 längre! Aldrig mer dricka en Söndag!

Va på en galet stor festival i Måndags på dan den håller på 15 dagar dom spärrade av 3 rondeller och det va massa drakar och skit som traskade runt på gatorna. Dom spelar galet hög musik varje kväll också...

På Lördag ska vi på CARABAO!!! wwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii fan va kul det ska bli 60 baht och det kommer knulla mina öron!

Idag har det gått sjukt bra hoppas det fortsätter på den visan!

PUSS PUSS!


RSS 2.0