BALLONG KONST I BANGKOK






Konsten inne på Central World var magnifik! Grymt vad man kan göra med ballonger!

PUSS

I GOT MORE LADIES THAN JAY-Z GOT MERCEDES



Kvällen avslutades med att vi krossade budgeten och gick och la oss med gott samvete. Hade kryp i benen kunde inte somna, kollade på vänner blev ännu piggare försökte somna igen lyckades inte. Kollade på vänner igen somnade tillslut. Drömde att jag var brudtärna på min lillasysters bröllop. Jag hade en rosa fin klänning och hon var bara vackraste systern i världen. Nu förväntar jag mig att jag SKA vara tärna på min systers bröllop, för hon kommer få vara det på mitt. Haha!
Pratade med mitt hjärta också som har bränt ryggen, stackars lilla blekfisen haha! Saknar!!!

Idag kom det ett rosa litet kvitens kort till posten. Jag var helt säker på att det var min bästa Majas sluta röka bok som hon har skickat till mig. Jag stog helt ivrig på posten och allt dom gav mig var ett jävla kuvert med massa Thaibokstäver från telefon bolaget. Mäkta besviken vart jag! Jag kom altså försent till jobbet för att få ett brev med massa text som jag inte fattar ett jota av. Sega posten!

Nu jobbar vi och det kommer förmodligen inte komma så många blogg inlägg nu framöver för det ser ut som att det är nån lina som har gått av eller nåt mellan Europa och Thailand. Jag kan inte komma in på några Svenska sidor enbart Facebook, Hotmail och Google funkar typ. Nu kom jag in på tur. Det verkar som att alla internet bolag har samma problem. Vi har haft det i en vecka nu. Som tur är så funkar ett av våra internet bättre än det andra så det går iaf att jobba fullt ut för en person.

Nu ska jag jobba på så mina mål kan klaras i tid!

WE ROCK YOU ROCK
PUSS&SKÅL



COMING UP!

Idag kände jag mig sjuk när jag vaknade. Efter 4 alvedon kändes det bättre och jobb dagen har gått bra än så länge. Vi har ju lite press på oss och vi har klarat det varje dag och vi måste klara det i en månad till. En sträng budget och lite kniven mot strupen, men det gillar jag när jag har lite press på mig. Inte när jag ligger i underläge men när jag har kontroll över situationen då funkar det guld! Den här veckan kommer bestå av jobb jobb och jobb. Vi ska till en husbyggar firma i dagarna också och kolla priset samt mer info om vårt hus vi ska bygga. Har hela tiden haft ett hus som vi har haft i tankarna men nu har vi bestämt oss för det här huset. Det är så grymt. Vi ska bygga det i vit betong och 120 m2 så det kommer vara lite större än det på bilden. Det på bilden är 80 m2. Utanför sovrummet ska det va en pool som går längs halva långsidan 2 decimeter från sovrummet så det ska verkligen ligga tight inpå. Andra halvan kommer det vara terass med pingis bord och biljard bord samt sköna ute möbler. Kommer bli awesome!



Visst är det fint?! Älskar fönsterrutorna och det kommer vara uppdelat på ett annat sätt. Jag vill göra det som så att jag vill dela upp 30% med en vägg med ett sovrum och arbetsrum sen öppen yta mellan kök och vardagsrum det enda som ska skilja dom är en toalett i mitten av ytan. I sovrummet kommer det även finnas yta för en walking closet och från sovrummet ska man kunna hoppa ner direkt i poolen. Jag vill ha en vattenrutchbana från taket också men det tyckte inte Peter var en så bra idé så vi skippar den lilla fantasin hahaha! På taket kommer vi bygga en terass med gräsmatta och mysiga lampor. Åt alla håll från huset kommer det vara berg och dalar. Köket kommer se ut så här.



Nu blev ni paff va?! Nu måste ni alla komma och hälsa på mig, då skulle ni göra allt complete!


LOVE TO YOU ALL!

Nologo

Kvällen igår var fantastisk. Vi åkte och köpte biljetter och vakterna snackade lite med dom som sålde dom och när vi anlände till Climax hade vi fått värsta VIP platserna. Det hette till och med VIP bla bla bla. Alla drack Black Label och Hennesy vi drack Jack Daniels, vi var rock n roll! Bandet var grymma och min favvo låt kom som jag inte ens visste att det var dom som sjöng den. Vi flyttade senare ner en våning till ett par trevliga flickor. Dansade lite med dom och ja... Kvällen slutade med Ongsa och en promenad hem för vi var så förfriskade så vi inte riktigt hittade moppen och det var väl lika bra att vi inte körde hem då. Vi har en ny regel vet vi inte vart vi har ställt moppen så kör vi inte hem. Eller det är egentligen inte en regel vi har kommit överrens om men jag kom på den nu och den verkar vara bra! Hahaha!


Jag innan vi gick ut!

Utanför, det var storslaget!

Nologo




Kvällen avslutades med att jag vart sugen på potatismos. Jag skalade potatis och hackade upp den började mixa den hälde ut den ut mixern i en kastrull och började koka den. Jag var jätte hungrig och tyckte att potatismoset såg väldigt grått ut och det hade en geleaktig konsistens. Jag saltade mer och hälde på mer ketchup men inget tog bort den råa smaken. Jag förstog inte varför?! Varför vart det så dåligt? Var det att jag inte hade smör i? Jag beslutade mig för att aldrig mer göra potatismos i Thailand för det var minsann den Thailändska potatisens fel. När jag vaknade förstod jag fortfarande inte vad felet var. Då frågade Peter om jag hade kokat potatisen innan jag mixade den och värmde moset?! DÅ kom jag på att det var det som var felet att jag inte hade kokat den. Så kom ihåg gott folk, potatis mos utan kokt potatis är ingen höjdare! Min dumhet har nått sitt tak.

Idag mötte vi världens snällaste polis. Vi hade inga hjälmar, jag körde mot enkelriktat och att jag inte har nåt körkort. Jag pratade Thai med honom och det var nog det som räddade oss från att slippa alla böter. Länge leve gulliga poliser!
Dom senaste 4 gångerna har vi sluppit böter jag blir så glad.

Puss & Skål

VI ÄR 27 ÅR!

Jag och Peter är 27 år och det märks verkligen på vår mogna attityd. Igår hade vi förfest och jag filmade förfestens höjdpunkt! This is how we party dudes!



När jag och P va i Dalarna för många år sen så sysslade vi med samma sak en hel kväll. Min lillebror satt och tok skrattade och jag var inte sen med att hänga på. Plötsligt hände det, den perfekta fisen kom och det blev ett stort eld hav. Jag fångade det på film men tyvärr så var det på min mobil som inte längre fungerar. Igår var det fläkten som blåste för mycket så det blev inte helt lyckat men jag tycker och kommer nog alltid tycka att fis och bajs humor är en av dom roligaste. Jag varnar känsliga tittare för klippet. Bättre sent än aldrig.

Ha en fin kväll!
Puss

GRATTIS MAJA!

Vill bara säga grattis till min underbara Maja! Hoppas du får finaste födelsedagen!

Puss & Skål

LOVELY SATURDAY


Mys på bakongen är min favorit!


Idag blir det paraply drinkar på balkongen. Ska mixa massa frukt och blanda i rom. Mums daquiris!
Iförrgår köpte ju jag och Peter en Blender och en ugn så vi ska inviga mixern med dom godaste drinkarna.
Köpte den här söta kjolen i Bangkok och linnet. Linnet var det första jag såg på Chatuchak och det kostade ynkliga 39 baht = 9 kr typ. Helt sjukt billigt. Man ser inte det här men kjolen har massa söta pastelfärgade prickar. Och linnet har ju 3 vita stora knappar så jag tycker att dom passar så fint ihop. Min garderob är helt full nu sen vi var i Bangkok, jag ska ta bilder på allt sen så ni får se. Igår köpte jag en ny "garderob" jag ska köpa en till sån ställning så det blir lite som en walking closet. I like! Ska också ta en dag och kolla runt till alla er som har bett om att jag ska köpa vissa saker. Det bllir troligtvis först nästa helg. Och vi får se då vad som finns. Som det ser ut i Udonthani så är det inte samma sak som i Bangkok att det finns många exemplar av samma sak jag kan däremot hitta liknande saker. Oftast finns det bara ett exemplar av varje plagg / sak men jag ska ordna till er!


Min fina garderob

Closer look at closet


Peter var gullig och gjorde en banan shake åt mig, han är min bitch! Hahaha!

Nu ska jag jobba på!
Summer kisses!

BOYSEN!

Tänkte lägga upp lite bilder från konserten med Carabao. Hela kvällen var helt magisk och det var helt klart boysen som gjorde den det. Carabao var grymma men sångaren såg inte så entusiastisk som jag trodde att han skulle vara. Kvällen började med lite fördrink med Peter. Sen runt 22 snåret kom Tong, Sophon och Joy. Boysen var inte helt nyktra när dom kom dom var väldigt spexiga. Dom var här ett litet tag så åkte vi i ös regnet till Charoen Hotel och till deras jätte fina restaurang som vi inte ens visste fanns. Den var verkligen jätte mysig med en liten sjö som var upplyst med massa fina lampor. Det blir alltid bäst när Sophon beställer in mat så han fick förtroendet denna dag också. Maten var delicious och det var nån slags banan skals sallad som var utsökt men jag hade aldrig beställt in den själv, det är det som är så kul när Sophon beställer för då kommer det alltid in mat som man aldrig skulle beställa in själv och det är super gott! På det kom det in en Geng keow wan (grön curry soppa med kyckling) samt en Yum vounsen med skaldjur. Vi satt där ett tag och sippra lite Johnny Walker Red Label och sen var det dags att gå in på Yellow Bird och se Carabao.

Bästa Boysen på restaurangen

Jag och Sophon Love!

Dom gayar sig med varann!

Stämningen var på topp och vid vårt bord längst fram vid scenen stog en fin Whiskey och väntade på sina vackra ägare. Vi dansade och sjöng och förmodligen var det vi som drog igång hela stället för det stog still innan vi kom. Konferenciererna kom in och försökte få igång folket som stog still och det vart dans tävling. Tong vart inte uttagen men jag lyfte upp och puttade upp honom på scenen så han fick vara med iaf. Som jag förutsåg innan jag puttade upp honom var att han skulle vinna. Med en sexig magdans och min högra hand rivandes från hans bringa ner till hans mage. Piece of cake. Vi vann en liter Whiskey av finare sort och Tong var så nöjd och glad och kramade och pussade på flaskan hela kvällen.

Tong längst till vänster laddar för att vinna!

Konserten drog igång jag ska också tillägga att vakten inte var särskillt nöjd med mig för jag trodde att jag var vakt och sa till alla att dom visst fick fotografera fast vakten sa NEJ han va ganska pissed men jag fotade och filmade iaf till min kamera dog. Man ser på filmen som kommer nedan att han är inte så glad och kommer fram och pratar på Thai med Sophon. I detta fall passade det jätte bra att spela Svensk dum tjej som inte förstod Engelska ELLER Thai. Ooh AJ SAH SPEAK SAWIDISH ONLÖ, NO UNDERSA TAND. Höhöhöh! Blond, ja men det har sina fördelar också, kom till mitt blonda lag och bli av med era problem. Jag ska omvända världen till Blonda. Erövring kommer inom kort!


Riggar

Lead singer

Aet Carabao

Made in Thailand

JAG REKOMENDERAR ATT NI SÄNKER LJUDET PÅ FILMEN!!!


/>


Vi träffade också Jeff och Peter som var jätte glada att se oss. Kvällen var fantastisk och avslutades med att Peter Joy och Sophon sov i sovrummet i samma säng och jag kröp ner med dom också så 4 personer hög mysfaktor och hög trängselfaktor på den. Tong ville åka hem och la sig i soffan men ramlade ner så han satt i en väldigt konstig ställning och måste nog ha haft lite ont i kroppen när han vaknade. Oh sist men inte minst Pompe fick ligga också och han har nu gjort sin flicka på smällen misstänker vi. Mini Pompes är på väg, om dom inte blir prickiga som grannhunden spänningen lyder verkligen. Vi har märkt att flickvännen är lite slampig av sig inte allt så monogam som en svärmorsdröm bör va.

Ikväll ska vi på konsert igen ett lite yngre band som är galet populära här kommer spela på ett av våra favvo ställen Climax. Är inte orolig över bord för vakterna AVGUDAR oss. Nologo heter dom, kommer bli sjukt kul. Grädden på moset enligt Climax är att Leo Sexy Girls ska go-go dansa. Dom har gjort reklam för det i flera dagar. Återkommer med mer bilder och skrift om det senare.

Hoppas ni blir lite glada över det här inlägget iaf det har tagit över en timme för mig och tid är som ni alla vet pengar.
Fatta vad jag gör för er mina underbara läsare! Hihihi!

PUSS PUSS PUSS FRÅN ETT GLATT UDONTHANI!

RIP MICHAEL JACKSON

Kan faktiskt inte förstå att "Kungen av Pop" är död. Kom som en chock nu på morgonen när jag vaknade. Hela Facebook är fyllt med Michael Jackson och alla nyhetssidor i världen. Jag tycker det är så sorgligt att han är död, och nu när han skulle ha 50 spelningar i London och allt. Han var grym och jag tror vi alla har skakat rumpa till hans beats!
RIP MICHAEL JACKSON GOD BLESS YOU!



Puss

KAKJAGARE

Hinner inte skriva nåt långt och avancerat det får bli i helgen, har otroligt mycket att göra nu för tiden!

Var bara tvungen om att skriva om vad jag såg idag. Vi åkte till Tesco för att handla grönsaker och så strosar jag runt och ser den fetaste kvinnan på hela affären. För det första har jag alltid undrat varför man måste klä ner sig så otroligt mycket när man är vrål fet, hate me or love me for saying this men jag tycker bara att det är osmakligt. Vilket fall som helst det var inte det jag skulle berätta. När jag gick förbi tjejen så har hon en stor pösig t-shirt som det står med stor text I'M SHY och under I'M SHY så stog det BUT I HAVE A BIG DICK!!! HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA!!! Jag trodde att jag skulle dö och höll på att skämmas ihjäl när jag (Peter var vid grönsakerna) gick förbi henne och läste but i have a BIG DICK på hennes tröja. Varför jo för att Sara börja AS SKRATTA så klart, men hur kan man inte det. Hela familjen kollade på mig som om jag var en alien som om det var jag som hade en kuk t-shirt! Jag trodde faktiskt att alla människor med vissa undantag visste vad dick betyder, hon lär ju inte trott att det var ett namn, eller? Och hon måste ju iallafall ha vetat vad I betyder på engelska vilket sammanfattar att en kvinna sätter inte på sig en t-shirt som orden I och Dick står i en och samma mening, det borde vara en oskriven regel över hela världen. Det var ju för fan inte RYSK text på tröjan det var Engelsk och Thai har i många år lärt sig Engelska i skolan. Jag undrar bara ifall hela hennes familj på 7 personer som var med henne inte heller förstod vad I HAVE A BIG DICK betyder, jisses nån måste ju ha vetat. Jag var iallafall sååååå nära på att gå fram och förklara på Thai vad det betyder för det hade jag kunnat förklara ordagrant! Snusk ord på Thai är min specialitet. Jag har hittat dom ultimata byxorna som hon också skulle kunna ha på sig. Hon kanske skulle tro att det var en bild på eiffeltornet eller nåt man vet ju aldrig!




Nog om det. Nu får ni ha en fortsatt trevlig dag! Sorry att det inte blir så mycket inlägg måste jobba som fan nu... Ni vill väl inte att jag ska få sparken och komma hem till er heller?! ;)

Puss!

BANGKOK

Ja jag får väl börja här. Jag och Peter bestämde oss för att åka till Bangkok i Torsdags natt för att beställa ett nytt pass till honom. Vi kom fram 5 på morgonen och bestämde oss för att åka till Lumpini Park och kolla på Thai-Kineserna som utövar Tai Chi. Sån harmoni där i oaset mitt i stressiga och heta Bangkok.


Lumpini Park

En oas i hjärtat av Bangkok

Tai Chi

Chill mitt i stressen

Efter Lumpini tog vi Skytrain till Nana där Svenska ambasaden ligger. Allt gick snabbt och smidigt. Sen åkte vi in till Siam square och gick runt i flera timmar i alla dessa köpcentrum. Jag hade så ont i mina fötter, vet inte hur långt vi gick. Peter shoppade en fin piké och lite annat. Underbara köpcentrum och trendiga människor, jag älskar Bangkok!


Skytrain

Skytrain igen

Trafik

Sala Daengs station

Siam Paragon, en flickas dröm!

Say a prayer

håll i hatten

duktig fotograf eller hur?! haha!

Gaysorn det gillar vi!

Peter vid central World

Det började regna jätte mycket så vi gick in på Top Shop och där bjöd dom på Malibu drinkar, massa hotta modell killar stog och gjorde reklam för Malibu. Gottigottgott!

Malibu Boys

Drinky drink!

Efter all shopping så tog vi båten till Bang Kapi och mötte vår underbara vän Ning aah eller innan vi mötte Ning så lyckades vi hoppa av vid fel båt hållplats åka ifrån varann lyckades hitta varann igen och sedan tillslut komma fram.
Ning mötte oss och vi åkte och käkade. Vi råkade ge Ning äran att beställa in mat (han är inte lika bra som Sophon på det) Han beställde in Ko tunga som vi trodde va biff och en massa annat konstigt. Efter det restaurang besöket åt vi på Mc Donalds efter det 3 gånger!!! Hahah! Vi sov hos Ning 2 nätter. På Lördagen åkte vi till Chatuchak Weekend market.
Jag shoppade massa fina kjolar och klänningar och massa andra saker.


Singa skrapa

På floden på väg till Ban Kapi

Snabba puckar på/av

Chatuchak marknaden

liten del av marknaden

lite trafik då

Ning en fin bild på honom.

Ningkan igen

Jag skriver mer om Carabao och Laos i ett annat inlägg blir så långt annars.
Ha en fin dag och hoppas ni alla hade en trevlig midsommar!

PUSS


Updatering inom kort

Det har hänt så mycket så jag vet inte vart jag ska börja, allt kul och tråkigt har hänt på en gång.
Jag lever och jag mår bra iaf så ni vet. Har hunnit med Bangkok, Laos, Nong A och Carabao på denna vecka nu blir det lugna tag och träning framöver. Fler inlägg inom kort mer detaljerade och bilder så klart.

Puss

WEEKEND IN BANGKOK

Spontant och snabba puckar kan vara nåt som kännertecknar mig. På morgon promenaden så bestämde vi oss för att åka ner till Bangkok inatt med 3:e klass tåg (jag har alltid velat åka 3:e klasståg) imorgonbitti fixar vi ett nytt pass till Peter. Vi kommer bo hos vår vän Ning tills på Söndag då vi förmodligen kommer att ta nattbussen tillbaka till Udon. Vi kommer vara hemma i Udon i 2 dagar för att sedan bege oss till Laos för nytt visum. Efter det blir det lungt i 2 veckor sen ner till Bangkok igen för att hämta passet. Mycket resande nu och far och fläng men sen blir det hårdkörning på jobbet.

Imorgon kommer vi sitta på toppen av en skyskrapa och dricka mojitos och äta oliver. Älskar alla skybars i Bangkok det är helt makalös utsikt och man känner sig som en drottning. Denna gång blir det antingen Vertigo eller Nest (som är Svenskägd på Le Fenix Hotel) Eller båda, vilket fall som helst kommer jag filma och fota massa massa.

Vertigo

Nest

Så nu kommer ni verkligen ha nåt att se fram emot. Helgen kommer bestå av shopping i Chatuchak den mils långa helg marknaden samt Pratunam och The Mall i Bankapi. Kommer förmodligen ta en 2 timmars massage också, det är verkligen inte synd om mig!
Ska bli så underbart att träffa Ning & Gai igen senast vi träffa Ning var en blixt visit i April under Songkran.

Jag kom just hem från 6km i Nong Prajak, ingen prinsessa denna gång. Det var nog en av de jobbigaste löpningarna jag vart med om men ack så skönt det kändes efter! Pompe är nyduschad och jag har sjukt mkt att göra.
Duscha, åka ut till byarna och lämna Pompe, packa, ringa massa viktiga samtal, ja en massa helt enkelt!

Vi hörs om 3 dagar underbaringar!
PUSS

SOMMAREN 2008


Jag och Maria myser på Reggae ön

Sommar med bästa tjejorna

Sommar Dopp

Bästa dagen!

Öl, grillning, reggaefest och sommar

Invigningen på Skansen med finaste tjejorna var mysig

Happy Happy finaste Sara Jane och Jossan

Fika med Maria och Sophia

Celebritys!

Vin hos mig

En av alla dessa trevliga stunder hos Maria, vi spela instrument!

THE day

klockan 10 på mogonen måste man dansa på bordet i följa John!

Hotstuff Lindoos

Me et Chulliioo

Inkletad i guld och sminka

Vi dansade Dirty Dancing

Paraden

Jukka&Piirjo åkte till Finland med alla Finska flickor


Så anordnade vi fiskdamm för våra finska flickor...

Veli Matti fångade gammel gäddan, krok i armen skönt Hahaha!

Ivriga tjejer i fiskdamms kön

Tillslut fick Veli-Matti sin fångst

Bauli var också överlycklig!

Annikki var i extas

Mys efter vinsten

Vinnande laget av charaderna

Vinnarna i tuggummi tävlingen

Bauli Arjja Piirjo

U TALKIN TO ME?

Underbar dag!

Vi åkte till Uppsala Dano, jag, Maria, Bree

Vi provade "LYFTET" vi kom vi såg vi segrade

Me & Bree

Malins kruka gick sönder....

Malins kruka lagades!!!

Jag natt pussade på finaste Zozo

Vi va på Gentleman på Grönan

I MADE EM DANCE FOH ME!

Jag, Sara & Maria på Kattis

Vi hade parkhäng


This was the summer we was magic!
Puss&Enjoy

TWISTER UTAN MATTA

Förra sommaren var typ den bästa sommaren på ah jag vet inte hur länge. Allt vi gjorde vart kul och vi hade så många fiffiga idéer. Jag och finaste Maria körde till exempel alltid Twister utan matta. Det var typ det roligaste! Det vart populärare och populärare och ryktet spred sig och alla ville vara med, men bara dom bästa och modigaste fick en plats i det osynliga twister laget. På tal om mod ska vi kanske också nämna att det är inte världens mest ofarligaste sport, AC's axel gick ur led och en och annan skada vart det nog också men ack så värt de var! Här kommer en av mina favorit bilder.


Maria i brygga, jag i krabbställning, Zozo överst och Ac vid sidan innan axeln gick ur led.

Ville egentligen bara påminna alla mina underbara tjejer vilken underbar sommar jag hade förra året det var ni som gjorde den. Ni är underbara! Jag saknar er otroligt mycket varje dag och jag längtar tills vi får leka sommarlekar igen.
Tiden går fort och snart står jag där under er igen och krossar er på osynlig twister och breakdansar bättre än nånsin!

PUSS

Rockstar


Ibland tror jag att jag kan sjunga, i det här fallet trodde jag att jag kunde sjunga på en scen på Thailändska. Jag har ju bakgrundsdansarna med mig, kolla scenspråket, fantastiskt, jag går in i rollen som rockstar! Hahahha!

DON'T HATE ME CAUSE YOU AINT ME!

KUNGLIGT BESÖK

Som vanligt i framtiden så har jag aldrig med mig kameran när det väl gäller. Detta innebär med största sannolikhet  att jag aldrig kommer bli någon papparazi. Vi tog en promenad med Pompe runt Nong prajak och det var extremt mkt poliser, militärer och polisbilar där. När vi har gått ca 50 meter blir vi nerkörda från gångbanan och självaste Prinsessan kommer joggandes i adidas cykel byxor en vit piké och vita promenad skor. Med henne var det 4-5 cyklande poliser framför henne 5 livvakter samt 5-6 poliser bakom henne, skön bevakning. Inga fick ens gå i närheten av henne varken framför eller bakom. Vi stog en meter ifrån Prinsessan Siribhachudhabhorn, kronprinsens äldsta dotter som är född 1982 (fin årgång).
Jag blev helt till mig, jag älskar Thailändska kunga familjen och hyser stor respekt för dom. Vi gick på och mötte henne igen efter halva varvet denna gång gåendes. Hon såg mäktig och ståtlig ut. Tyvärr så glömde jag kameran, skit också!

Prinsessan Siribhachudhabhorn

Prinsessan Siribhachudhabhorn

Kungafamiljen

Världen är liten, nu ska vi bara komma på ett sätt att infiltrera i kungafamiljen vi har planer!
Hahaha!
Puss!

JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV!!!

FITT HOR KUKHÅÅÅÅÅÅL! KUKEN I RÖÖÖÖVEEEEN!! Jag blir så himla trött på att jag alltid ska göra allt i sista sekunden, måste bli ändring på det nu!
Nu missade jag gratis visat i Laos för att jag inte kollade upp datumet när dom slutade med gratis. Det slutade den 4:e och nu missade vi 2 månader gratis. Irriterande! Skitsamma efter regn kommer solsken det positiva med det hela är att vi får dubble entry och slipper åka till laos och spendera natten om 2 månader vi behöver bara ta oss över gränsen vilket bidrar till att vi kan jobba en extra dag. Så nu har jag fått ut mina agressioner och nu ska jag ta en cigg på balkongen... Vänta nu sa jag cigg jag har väl slutat röka... Eller?! Sanningen ska fram jag har slarvat i 3 dagar för att det fanns cigaretter hemma och för att jag vill att dude och jag ska sluta samtidigt. Så imorgon är en annan dag!

Puss

MORNING SUNSHINE

Godmorgon, här kommer lite bilder från morgon promenaden. Det är hur varmt som helst idag på gott och ont. När klockan var 8 imorse kändes det som att den var typ 12. Idag känner jag mig pigg, glad och fin. Min käre vän som sprang Marathon nu för nån vecka sen skrev i ett inlägg att hon hade exakt likadana skor som mig, det är ju helt sjukt. Vi har pratat om typ allt men inte om skor så har vi exakt lika. Vi är systrar med telepati helt enkelt. Hon har alltid vart min bästa bästa och även fast vi inte pratar varje dag eller att det kan ha gått år utan att vi har umgåts så har hon alltid och kommer alltid finnas i mitt lilla hjärta. Nu har hon till och med beställt en sluta röka bok till mig och skickat den till Thailand, hur gulligt är inte det? hon tänker på mig och det tycker jag om. Ibland vill jag vara 17 igen som M brukar säga Those were the days! Tror nog att när jag kommer hem får vi nog pallra oss ner till lilla torget och äta en pizza, jag ska äta en capriciosa med extra BURK champinjoner och hon ska äta en vegetarisk med massa kronärtskocka på. Anywho här kommer bilderna och en liten godmorgon hälsning från Nong Boa Lake.

/>




Så här såg himlen ut imorse från min balkong.

Pompis tar ett litet dopp i "fontänen" uppfostrad hund!

Min bebis, är det varmt så är det!

Kines tempel

Ett varv runt är 2 km

Himlen när vi kom hem

Finaste templet i stan dom har vääärsta mysiga trädet bredvid med en massa mysiga röda kines lampor. Papp lampor.
Nu ska jag jobba hoppas ni har haft en toppen morgon och kommer ha en fortsatt trevlig dag!

Puss


VIDEO TIME!



Here we go! Nu blir det Twilight har inte sett den än men Djerska berättade just vad den handlade om så vi får hoppas att den är bra. Imorgon kommer det definitivt inte bli lika mkt inlägg, då blir det hårdkörning som gäller. Längtar till September så jag spricker för då kommer min finaste hit! Whiiiiii, nu är det inte långt kvar. :D

Puss & Gos Mos Ros Nos

VAD ÄR KLOCKAN? I'LL TELL YOU!

Glömde nästan mitt nästan bästa fynd! Check this out...


YEAH BABY!

O&O

LILLASYSTER

Jag sa ju till dig att jag köper vad du vill och postar det till dig! Klockor väskor skor klänningar you name it. Jag kan fota det jag hittar och köpa det om du gillar det. Du vet Thailand har frimärken också som i Sverige det är det som är så fiffigt att man kan skicka post till varann ;) Hihihi! Säg bara typ vad du vill ha här finns huuuur mkt som helst! I fix it. väskan kostade 60 kr klänningen kostade 30 kr. Skjortor kostar om man köper 6 st kostar dom 20 kr st. Klänningar kostar aldrig mer än 60 kr MAX har inte vart med om att dom kostar mer än 30 kr men det finns säkert. T-Shirts kostar MAX 20 kr ofta kan man köpa 6 st för 10 kr st. Bara säga till älskling det vet du. Ni andra mina underbara kan också bara säga till om ni vill ha nåt speciellt som ingen annan har så fixar jag det åt er!

Puss

ÄNTLIGEN HAR JAG MIN ROSA KAMERA

Nu har jag fått tillbaka den, min fina fina kamera och jag har aldrig vart gladare över att se den. Mycket har tydligen hänt i shopping väg och nu är det köpstopp som gäller. Inom kort kommer Laos och Carabao ligga högt på listan. Om ca 2 veckor kommer vi åka och förnya vårt visum i Laos och spendera natten i den Franska koloniens land. Med hem kommer vi komma med 2 nya månader gratis en massa billig sprit och röd tjut ser faktiskt lite fram emot det denna gång. I förrgår köpte vi TOP NOTCH biljetter till Carabao. Vi såg dom senast på en stor konsert i vintras men nu kommer mina favoriter till Yellow bird och vi har bord längst fram vid Scenen framför stjärnorna, jag är sååå lycklig! På bordet kommer en fin malt Whiskey och en massa groggvirke stå och vänta på oss och Min bästa Sophon och Joy ska med också och Peter såklart.
20:e det är då det händer. Här kommer en herrans massa foton på det jag och Petta har köpt. Orkar ni? Jag gör det iaf...


Mycket kan hända på en vecka i Saras liv...

Lite närmre titt

Peters skjortor och hood och min favorit klänning.

Lite skjorts

My MAGIC shoes & socks

Underlägg och chopsticks från INDEX LIVINGMALL

Min fina Weekend Bag som jag köpte idag.

Jag behöver verkligen komma upp tidigare på mornarna detta är ett fynd!

P's Converse

Mina fina Tishor

Peters superfina tisha

Peters nya Rugby tröja

Peters tisha och kallipper

Mina fina linnen som jag köpte idag.

Jag vill ocksååå haaa en ljus melerad hood :( Fett avis!

Men det är lugnt för jag fick det här vackra underverket. :)

Den satt perfekt!

Den också 2 för 1 ibland bara älskar jag rabatter!

Dudes shorts

Min sovkamrat varje natt "hjärtat" :D


Aah jag är så glad att jag har fått kameran tillbaka nu kan jag fota och filma ALLT igen!
Ikväll blir det mkt sömn och imorgon bitti löpning och förhoppningsvis lite gym. Gick 3 km med P & P idag runt Nong Prajak en underbar kväll, svalt och skönt efter lite regn. Ikväll önskar jag mig lite Monsun regn tills jag somnar och en sval morgon dag, kan jag få det?? Hoppas. Ni får kommentera mer också blir så glad på morgonen när jag vaknar av era små tankar, det gör min dag! Nu ska vi laga lite mat. När mitt youtube klipp har laddat klart lägger jag in det ikväll!

Puss och Puss!

CHECK IT OUT



yeah aha yeah aha aha...

KERI IS A GOT DAMN SUPERHUMAN!



Allt hon gör blir magiskt!

TAM MAI MAI RO

blev ingen springning idag, det är inte pga mina nya skor för WE HAD IT WE WAS MAGIC. Nån höll mig vaken lite för länge i natt så jag inte kom upp imorse ;) Men det gör inget jag hade chansen på eftermiddagen men jag fick ett Latino inspirerat utbrott efter ett varv runt parken så jag åkte hem istället. Ibland blir jag galen, mitt tålamod är inte direkt bättre efter jag har slutat röka. Ni kan ju tänka er att det va DÅLIGT innan och nu vet jag inte ens om det finns ord för det. Det blir väl bättre med tiden hoppas jag annars börjar jag fan röka igen!

Pratade med Julius och Zozo igår och det var mys. Var ett tag sen nu och när man saknar personer jätte mycket så är det så skönt att höra deras röster så det var en big hit! 

Jag blir galen på att jag inte har min kamera så imorgon ska jag åka till Samsung och fråga vart den håller hus. Jag saknar min lilla rosa tekniska minnes påminnare. Bloggen är ju bara SÅ tråkig nu när jag varken har bild eller filmer. Kanske ska passa på att lägga in lite gamla bilder typ det bästa av 2008 2007 & 2006. Vore väl trevligt?!

Nog med text fellas!
Puss



DADDY KNOWS

Nu har jag berättat allt för Pappa, känns bra och det var på tiden!


GO WITH THE FLOW

Idag gick vi upp typ 9 och gick ut och gick 2,5 km med Pompeliten, efter det åkte vi hem och duschade och käkade några mackor och begav oss sen till Udon Plaza. In på Sports World och letade jogging skor. Jag hittade ett par gråa med rosa ränder som var jätte sköna och fina Adidas, så lustigt eftersom jag sa igår kväll att jag absolut inte skulle köpa Adidas. Jag känner mig iaf som en fjäder när jag springer i dom så det är helt underbart. Peter hittade också ett par som han tyckte var perfekta och det visade sig sen att det var samma modell fast vita och blåa, vi såg inte det först. På köpet fick vi en Yoga matta. Köpte 3 par strumpor i var också mina är gråa och Peters vita Reebook dom ska tydligen vara bra och det var dom också jag var ute på lunchen och kuta 2,5 km kunde inte hålla mig, det var magiskt! Nu känns Marathon på riktigt och jag ska kliva över lik för att komma över den där mål linjen i tid! Nu ska jag jobba vidare har gått sjukt bra nu i 3 dagar tror det har med all träning och att jag har slutat röka känner mig så duktig snart 3 veckor sen jag rökte! Köpte gym kort igår också på Roi Suk Joe som äger gymmet gav oss nyckel så vi kan komma exakt när vi vill så skönt. 100 kr för 30 gångers klippkort.

Finaste Fröken Rosa jag har amorterat 10 000 kr denna månad där med 8500 BABY inlägget! Förresten så saknar jag dig och skicka ditt nummer på FB så jag kan ringa dig nån dag så jag får höra din ljuva stämma!

Längtar till September när min kärlek kommer hit, kryssar dagarna är så lycklig!

Kameran fungerar fortfarande inte tänkte om ni trodde att det var jag som har tagit alla naken bilder på Rihanna, det var inte jag det var hon själv och Chris Brown läckte ut dom, vilken tööönt han är! Så skulle jag aaaldrig göra mot min partner! Lägre än Glocalnet!


Det är min tur nu vinden har vänt!
Puss

8500 BABY

Nu jävlar händer det grejer det kan jag lova er!

KLIPP DYKARN

Jag tänkte lägga in det här förut men jag fick inte för Peter, men nu har jag övertalat honom och jag hoppas att alla tar det "skämt och sido" Hahahhaah! Han är ju för go min bästa vän! Kolla in super dyket!



Va just på Macro och skulle köpa Yoghurt men den var slut så blir kanske nån macka på lunchen är inte ett dugg hungrig eftersom jag har proppat i mig kaffe och det är så varmt. Igår gick det jätte bra på jobbet trots strömavbrott och blixtar och dunder. Önskar att jag hade haft min kamera så jag hade kunnat filma, har aldrig sett så mycket blixtar och så högljudd åska i hela mitt liv. Galet! Vi tände födelsedagsljus och låg och pratade, mitt nästa köp blir en kortlek.

Saknar J idag jätte mycket!

Nu ska jag jobba vidare har vart en bra dag idag också. Allt går åt rätt håll!

Kjelle, nu verkar er granntant bo i huset och visa sig ute på heltid. Jag kanske ska norpa bordet? Hahah!

Cheeerioooos kiddos!

RSS 2.0