Avskedsfest Bastu & Grillmys

På Fredagen mötte jag upp Maria efter jobbet och efter mycket om och men kom vi hem till Lillstrumpa. Där Broor jag syster och Maria satt och drack lite. Hela kvällen var hur kul som helst broor och jag och alla andra körde i 100 knyck. Broor följde med mig på Paradise vilket var otippat och vi dansade hela kvällen.

Lördagen mötte jag och Maria upp Linda och åkte ut till Rimbo och Nicke. Vi grillade kött halomi och åt en massa och bara hade det hur mysigt som helst. När det blev mörkt så drog vi oss ner till Bastun vid sjön och bara bastade och drack öl. Så himla mysigt.


Utanför bastun på bryggan snyggve

I Bastun

Innan det blev så varmt att allt blev suddigt

Jag och bästa Nicke

Frukost på altanen.

Söndagen spenderades i soffan framför Oceans 11 & Oceans 12 och en kladdkaka som var en stor besvikelse inte alls så kladdig och god som jag hade förväntat mig. Soffmys hela dagen och kvällen. Cyber Mårten och Mårten med onda cirkeln är tillbaka på jobbet och likaså vi.




Stress stress stress känner jag nu. Måste ju hinna träffa alla innan jag åker. Finaste Bora ska köra ut mig till Arlanda på Fredag kl 11 sen blir det Malaysian Airlines och 3 timmars vänte tid i Kuala Lumpur sen äntligen Thailand - Bangkok - Rayong- Koh Samet - Udonthani. Underbart. Jag har nog aldrig saknat Prinsen så här mycket som jag gjort nu, eller jo kanske när han var borta 6 månader ifrån mig. Jag ska krama sönder honom.

Nu blir det jobba lite till sen fixa och trixa.
Puss alla fina!



BEST I EVER HAD!

Nej vänta nu det här kanske är den bästa låten i världs historien!



Sweat pants hair tied chillin with no make up on that's when you'r the pretties i hope you don't take it wrong.





Imorgon smäller det chillin hos systeryster sangria och låtsas sommar. Jag bara älskar mina vänner & la familia!



Det är min tur nu vinden har fuckin vänt!
Puss

Guess who's back?!

Ja vart ska jag börja. Folket har peppat mig lite att börja blogga igen så jag kommer nog sätta igång snart. Mina problem verkar lösa sig det ena efter det andra och det känns som att jag står högst upp i uppförsbacken och är på väg neråt nu. Jag njuter helt enkelt.



Helgen som gick var mycket trevlig var ute hos bästa Nicke och bastade och badade i sjön och drack lite öl. Kvällen var magisk förutom att jag ramlade från bryggan slog upp hela mitt ben en karate vurpa skulle jag vilja kalla det. Söndagen bjöds på bäbis mys och finaste Jenny i Norrtälje. Hennes son Hugo kan vara den vackraste pojken i världen och han är bara för gosig ville inte släppa honom. Sen hann jag träffa finaste Jessica också sov hos henne och sov djupt och gott. Vi hann ju inte umgås så mycket för jag var så trött och slocknade typ direkt. Men mys var det!


Jag och finaste Jessica




Måndagen bjöds på trevligt sälskap av bästa Linda vi smed planer inför våren och tjattra och skratta. Sen vart det hem och bums ner i soffan.


Linda är den fina längst till vänster, mums hotstuff!

Tisdagen (Idag) bjuds på mys med Lillasyster och sen ska jag upp till Mormor för mamma och mormor mys dom ska få pyssla om mig som bara dom kan, längtar!




Drottningarna av mitt hjärta!

Imorgon ska jag upp till kontoret och sitta där och jobba så jag får lite inspiration, motivation och tävlingsinstingt. Kommer gå jätte bra och jag känner mig pepp för att visa vad jag går för en gång för alla. Efter jobbet ska jag upp till käraste Mormor igen för ännu mer mys och lika så på Torsdag morgon. Torsdag kväll ska jag träffa Pappis och mysa med honom och vi ska väl försöka boka in när vi ska få flera dagars kvalitets tid med varann.


Världens bästa Pappa!

Veckorna blir lätt fullbokade så här innan man ska åka och jag vill ju träffa allt och alla. Saknar ju alla så mycket när jag väl är där nere.

Om allt går min väg nu som det ser ut som så ser framtiden väldigt ljus ut och den dagen den dagen när jag blir av med alla "bekymmer" då skall det firas som aldrig förr.

Planerna längre fram är spikade. På min och Peters födelsedag ska vi åka en vecka till Taiwan. Såg lite bilder därifrån och det ser helt fantasktiskt ut måste bara åka dit. Dom konkurrerande länderna som det finns en möjlighet att vi också åker till är Vietnam och Hongkong/Macau. Vill ju hinna med alla men det kommer nog inte hinnas med denna resa. Jag har ju hela livet på mig men alla som känner fröken Lindqvist vet att hon ska göra allt på en gång. Inget tålamod och ivrig som bara den. Känns skönt att jag har min vapendragare Peter vid min sida som är lugn som en filbunke. oooups nu måste jag röra mig annars missar jag lillasyster.

Puss alla fina!

RSS 2.0