Doc

Det gick bra hos doktorn, dom bedövade och skar upp lite grann och pillade ut en liten svart sak. Sen fick jag vad jag tror var stelkrampsspruta. Jag är svullen på armen och har fortfarande ont i den vet inte om det kanske är normalt men jag är ju lite hypokondriker. Foten känns jätte bra nu iaf. Vägrade köpa alla mediciner som han skickade med typ 4 olika penicilin kurer, helt sjukt att dom ger ut penicilin för huvudverk i princip i det här landet. Dom kommer ju bli imuna. Doktorn vart lite arg på mig och sa att det skulle bli infekterat men jag vill inte knapra massa piller. Jag äter penicilin för lunginflammation, och i Sverige får jag knappt recept trots att jag vart sjuk i en månad.
Vi åkte ner till marknaden igår kväll och tog oss ett rör öl sen vart det en sväng ner till D2 också, ganska tråkig kväll eller jag har typ inte kul på D2 längre. Börjar jag bli gammal månne?
Idag har både jag och Peter känt oss sjuka. Vi har kollat på Bad Santa (sjukt jävla bra) och "Vem kan slå Filip & Fredrik" En mys dag. Vi beställde pizza till frukost och till middag gjorde vi en supergod macaronipudding med korv från 7 eleven. En toppen måltid, touché!
Nu ska jag sussa snart kanske somna in till en film.
På Lördag kommer min barndomsvän Katta hit. Hon landar 16:30 på Udonthani Airport. Ska bli så sjukt jävla kul att hon kommer hit, har så himla mkt att catcha. Jag är så pepp för girlstalk. Peter känner sig inte lika pepp kan jag tänka mig det kommer ju bli så tjattrigt inte hans kopp med te kanske.
Hoppas ni alla har haft en underbar vecka so far.

PIZZA DELIVERY

you gotta love it.

6.6 KM

Avklarat idag har jag vart lite duktig som har gått så långt i mina nya pjuck. Nu blir det Håkans Bar och sen ska vi åka till frisören Peter ska klippa sig och efter det åker vi till Doktorn för min fot är inte kry, den har svullnat och gör ont efter att vi var i Rayong och badade. Jag och Peter simmade ut till en ö och när jag skulle bestiga ön som Robinson Cruse själv så trampade jag på nån korall eller snäcka av nåtslag. Operation Thai med rostig osteril kniv och nagel klippare gjorde in foten bättre så vi får se vad doktorn säger. Har dragit på det intill det sista men nu får det vara nog. Ska lägga in fler bilder från Bröllopet och Rayong också för nu har jag fått tillbaka min kamera.
Adieu!

UUUNDERBAR MÄNNISKA, TREVLIG SCARFS!

Helgen var underbar. När Tong kom hit var han så himla söt för han hade handlat kläder och frukt till mig och Peter. 2 Udon t-shirts och 2 par skjorts och vattenmeloner. Daeng hans yngsta son börjar bli mindre och mindre rädd för oss farliga falanger, nu satt han till och med på mina axlar i 5 min utan att börja gråta en enda gång. Måste vart tomten som gjorde han orädd. Vi åkte med Tong ut till byarna och åkte hel till doc och drack lite whiskey. Efter det så åkte vi förbi Ralf och Mat i Ban Kognongsaeng droppa av Pompe som högg både getter och Peter hos Doc, han fick rycka in på sjh och plåstra om Peter för Pompe råkade bita Peter fast det var en hund han skulle bita, en hund som provocerade honom som fan. Hos doc var na, Tom med en tand (som har fått en ny tand), Don, Tong, jag, Peter och Mat. Efter lite mys fest åkte vi till Nong Aa singasongen och festade vidare så himla trevlig kväll.
Måndagen spenderade vi hos Sophon han lärde oss ett superbra och snabbt sätt att skala vitlök det tar numera ca 2 sekunder för mig att skala en vitlök. Vi slö drack lite whiskey och kollade på när grabbarna spelade snooker på Sophons nya biljard bord. Vi gosade med alla hundarna. Rutger och Pumpa vart så himla glada av att se oss har nog aldrig sett lyckligare hundar. Dom har det så sjukt bra där och det syntes att dom trivdes.
Jag & Sophon 2009
Vi fick kanske 20 kilo frukt att Peters pappa, vi plockade ner 2 papayor, en stock bananer, färsk chili, Jackfruit. Så nu är det fruktfest här hemma. Vi ska nog alltid ta med oss så mkt frukt hur bra som helst ju eftersom vi dicker frukt shakes flera gånger om dagen. Mums! Nu blir det jobb relaterade saker som skall göras.
Är så himla glad också för min bästa Linda kommer hit i mitten på April. Världes bästa Linda som jag har saknat henne och alla andra flickor hemma! LYCKA! Jag ska fixa lite tips till dig kanske mailar eller gör ett inlägg. Ska knepa och knåpa lite på vad som är bäst.
Bästa Linda
PUSS PUSS ALLA FINA!

Hello Fuck You

Vår älskade vän Tong ringde precis och det var på tiden vi har ju saknat honom hur mkt som helst sen han flyttade till Chayaphum. Han är i Udon nu och kommer förbi om en halvtimme. Han skulle bara förbi universitetet först. Gud va kul å träffa honom igen. Ska nog planera in en Chayaphum resa inom kort så vi får hoppa in som stand ins på farmen. Igår var vi bara hemma och tog det lungt och bollade lite ideer för framtiden. Ska ut till Sophon i byarna inom kort också och bygga ett vardagsrums bord som jag och Peter har designat. Kommer bli hur coolt som helst berättar om det när det är färdigt, det lär ta ett par månader för det är inte ett lätt projekt massa detaljer och mått som ska stämma. Allt jag kan säga är att det är i trä och lite lite glas. Förövrigt så har Rutger och Pumpa flyttat hem till Sophon ett tag tillsvidare. Det funkade inte att ha alla hundar inne med min allergi. Blir lättare sen när man har ett hus med tomt så dom kan springa ute. Saknar dom så himla mycket och jag tror Pompe både saknar dom och tycker att det är en lättnad. Jag menar han får ju mer mat och snacks nu hehe! Får se vad den här dagen har att bjuda på.
Jag, Tong och Peter i Chayaphum 2009

10.03.25

Löning idag då, blir inget glansigt idag utan bara försöka vara så effektiva som möjligt. I helgen bär det ut till byarna för mys och umgås med alla hundarna. Sophon har ju blivit helt hund galen och köpt Rutgers 4 syskon och en Siberian Huskey som är så sjukt fin. Så himla tråkigt att den bröt benet i förrgår och ligger inne på djur sjukhuset. Det var storm ute i byarna och han sprang runt och vinden var så stark så den slet ner 2 träd över lillens ben. Så nu kommer han få ett stål ben. Stackars Sophon och Huskey svider i plånkan för Sophon över 5000 baht kostar det. Sophon har fått tillbaka sin picup truck också. Helt otroligt vad Thai kan göra egentligen. Hela fören var platt huven syntes inte ens efter Sophon frontal krockade med en last bil 140 km i timmen. Att han ens lever är ett under, att han hade 2 blåmärken och ett skrapsår är ännu mer otroligt. Den mannen har många änglar kan jag säga. Nu har dom iaf slagit ut hela huven och fixat bilen som ny helt fantastiskt. Han kom förbi igår kväll för han hämtade Pumpa hon ska få bo hos honom och kommer få ett jätte bra hem. Hon biter gamla tanter och moppe förare här så jag är rädd att dom snart kommer förgifta henne så Sophon får ta hand om henne istället. Jag saknar henne jätte mkt redan. En vän till mig gick bort för snart 2 veckor sen, Cindy. Han var en helt underbar människa med stort hjärta. Så himla tragiskt och jag är så himla ledsen att inte han kommer finnas på denna jord längre! RIP Cindy. Vi minns stunderna med dig och alla leenden för alltid.
Kärlek till er alla, ta aldrig livet för givet.

HÄNGPATTAR

Jag skulle snabbt iväg till Tesco Lotus och handla socker. När jag åker iväg på moppen så inser jag efter halva vägen att jag inte har någon b-h på mig. Jag fick lite panik. Jag har ju inte små bröst direkt och dom hänger ju rätt duktigt asså. Jag får ännu mer panik över att jag ska gå in på Lotas där det är sjukt mkt folk och stå i kassa köer. Anywho jag är blond och vit och bara det drar ju till sig uppmärksamhet så det räcker bara det, jag går in känner att ALLA stirrar på mig och fnissar. Jag går och räknar mynt och trycker i hop tuttarna så gott det går. Gömmer sockret lite framför rattarna och försöker få det att se så naturligt ut som möjligt kan ju säga att det såg förfärligt fånigt ut. Jag kommer till kassan och så klart är det 15 personer före mig känner att svettningarna kommer lite mer och mer, hoppas jag bara inte kommer frysa för då blir bröstvårtorna styva och då blir allt uppenbart. Jag har inget emot att gå b-h lös om jag har en sådan klänning så det ser bra ut men inte en klänning som är formad precis så att man ser brösten på snudd. Pricken över iet var när sockret kostade 23 baht och 50 stang (en stang är som en 25 öring alltså 4 stang = 1 baht) och jag hade 21 baht och en jävla massa minimynt. Jag fick betala 10 st stangare och skämmas över det också. Folk i kön kollade ännu mer och jag kände mig ännu mer frustrerad att bara komma där ifrån, tjejen i kassan tog flera minuter på sig att räkna mini mynten för hennes hjärn kapacitet var inte van vid att räkna stang. Hon fnittrade lite lika så resten av kön och jag gick med svansen mellan benen därifrån. Tjockisen lämnade affären med sitt socker som stillar hennes sötsug, med häng pattarna och 10 stang mindre. När jag kommer hem berättar jag den förutmjukande historien för en as flabbande vapendragare. Feven - Bränn B-Hn kommer jag aldrig mer lyssna på. Jag kommer aldrig glömma B-Hn igen.
Det skulle lika gärna kunna vara tjejen på bilderna som har skrivit brevet.

LAKRITS MARÄNGER

Idag när jag och Peter var och storhandlade på Macro hittade vi Lakrits pulver, det smakade snarlikt hockey pulver som man åt när man var liten. Så himla kul att gå runt i Thailändska mat varuhus för jag hittar nya saker hela tiden saker jag saknat och saker jag aldrig provat. Vi köpte också fryst passions frukt och gjorde en Jordgubb-banan-passionsfrukts shake när vi kom hem och det kan ha vart den godaste shaken jag nånsin druckit. Vill bara ha mer mer mer. Nu ska vi snart laga mat. Blir nån wok av nåt slag tror jag. Köpte ett par nya jogging skor idag också, vart så himla glad för jag provade 2 st och dom var liksom inte helt perfekta så gick vi ner till en annan affär och där hittade jag likadana skor som jag hade tidigare på rea och min storlek så jag vart så himla nöjd! Köpte 3 par örhängen också ett par hoops ett par vanliga runda med en transparant transparant "diamant" och ett par runda pärl örhängen jätte fina. 3 st för 50 baht ca 10 kr. Peter fick 3 tv spel till Nintendo Wii 2 soldat krigs spel och GTA (Grand Theft Auto IV) som han längtat så mkt efter så nu lär man ju inte få kontakt med honom det närmsta dygnet. Nu ska jag gå ner och prova på att göra Lakrits maränger för första gången, googlade massa lakrits recept så det ska bli så himla kul att prova på å baka en massa och göra massa godis. Hepp nu är jag hungrig.
Hoppas ni alla mår bra!
Puss och Kram

BRÖLLOP FÖDELSEDAG OCH STRAND

Återkommer med lite sammanfattning, så himla mkt som har hänt på så kort tid. Lite kort så åkte vi ut till byarna och firade min födelsedag på sing a songen i Nong Aa med en massa lärare och poliser. Dagen efter så åkte vi minibuss till Bkk kl 18 anlände runt 2 på natten hos Som i Bangkok, Ban Khee. Drack lite öl med underbara Som och gänget. Vaknade vid 12 åt mat och gjorde oss i ordning för bröllopet. Blev allt annat än, klänning skjorta och jeans och cowboy hatt. Det var Cowboy tema som dress code, det var fantastiskt. Bröllopet hölls på Officers klubben i Bang Sue och dom hade gjort det så himla fint. Med vit och guld klädda stolar, hö balar och massa god mat. Fantastiskt bröllop och det var så kul att träffa alla igen, brudparet var otroligt vackra. På natten åkte vi ner till Toong i Rayong närmre bestämt Ban Chang och sov hos honom. Vi var 20 personer som sov i hans 3 rums hus. Hahaha jag och Peter fick sova i tält i carporten helt sjukt varmt var det. När vi vaknade på morgonen åt vi och sen åkte vi ner till den 5 kilometer långa stranden och grillade, badade och drack. Helt fantastisk mysig dag. Det var så himla kul att se Paeng så lycklig, har inte sett henne så glad sen innan Tung dog. Underbart! Det var lite kort skriver mer om dagarna sen. Tack mamma för dom fina inläggen älskar er så himla mkt! Blev så himla glad!!! Du är bäst!
Lägger in mer bilder sen på hela resan ni får nöja er med dom här så länge. Har glömt min kamera i Paengs väska i Nong Aa så det tar ett tag. Mitt Photoshop har slutat fungera också jag som tycker det är så kul att hålla på å pilla med bilderna. Nu ska vi kolla på film och sen sova. Helt slut efter allt resande och all Whiskey. Hårt att resa med Thai närmre bestämt familjen Tavisak det är bara att konstatera ;) När man vaknar på morgonen så får man en Whiskey soda innan man knappt hunnit säga godmorgon. Charm!
Puss och godnatt!

MIN SYSTER!

Tack syster för ditt fina blogg inlägg det betyder ALLT! Älskar dig så himla mycket!
http://helenalindqvist.blogg.se/?tmp=27143114
PUSS PUSS

PAPPSEN & FARMOR

Tack underbara bästa Far och Farmor som gav mig en sån fin födelsedags present nu bär det av till komplexet för att köpa ett par nya fina joggingskor. Tusen tack!


JA MÅ JA LEVA!

Grattis till mig som bara blir äldre och äldre men ändå ser yngre och yngre ut. NOT. Peter var världens sötaste i morse när han åkte och köpte en tårta och present till mig. Han väckte mig med tårta och kaffe. Sen fick jag Soap&Glorys Touch&Glow mouisture lotion. Så himla glad vart jag! Gulle gubbe. Rutger vart helt till sig och fick också smaka tårta. Underbaraste vaknandet helt enkelt.
Nu ska jag sätta igång med allt jag ska göra sen åker vi till Wuasat!
Puss Puss!

UPPSKJUTET

Vi missförstod varann på dag så vi ska inte åka ner till Bangkok förrän på Fredag den 19 Mars. Känns lite skönt för då hinner vi göra mer saker och ordna mer som vi inte hunnit med. Imorn åker vi ut till byarna på kvällen och firar min födelsedag med Sophon och grabsen. Känns bättre att fira födelsedagen så än i en minibuss. Jag vet ju liksom inte ens när vi kommer hem från Bangkok det känns ju ännu mer kul och spontant, lite mig så där. Nu håller vi på att kolla olika priser på golv och andra inrednings grejer på Thailändska HomePros hemsida, jag har nämligen hittat en sida på Engelska med ALLA produkter och detaljer, det är lite lycka för mig eftersom en av mina största drömmar är att bygga ett egen designat hus här. Älskart. Nu ska jag fortsätta frossa bland badkar, kakel, och kranar på HomePros sida.
Adjöken

DONKEY

Nu åker jag och Peter till Donken och äter burgare. Packat klart 75% och tvättat. Bara badrumsprylarna som ska ner. Har just kollat på senaste avsnittet av LOST hur underbar är inte serien?! Jag önskar att jag kunde få vara med om ett sånt hemskt äventyr fast med en garanti att jag kommer tillbaka oskadd. Vi har lagt upp ett månads Schema också på vad vi ska göra varje helg fram till Songkran som är Thailändska nyåret 13 April. Till en början så ska vi först till Chayaphum helgen efter det Bangkok igen på Photo Session, efter det Ubolrat och Chayaphum sen är det Songis. Nej nu måste jag åka.

Det går bra det där...

Att packa alltså, jag har vikt 4 par trosor och druckit upp en sodavatten med is, jag skyndar lååångsamt. Inte alls likt mig.

I GOT LUCK

Nu har nämligen dom flesta demonstranterna begett sig iväg hem så det är lugnare i Bkk. Känns skönt. Idag är det packa och åka ut till Nong Wua So som gäller. Kanske fira tolvslaget å min födelsedag med en öl hos Sophon. Imorn kväll bär det av i Minibuss ner till Bkk och till Som (Tungs syster) och sen vidare till Bröllopet. Känner mig så himla taggad. Här är min klänning jag har köpt för att ha på bröllopet. Jag kommer vara lite sockersöt. Jag är jätte trött så jag är inte så fin på bilderna.
och en stor rosett som detalj
Och bakifrån har den 2 fina knappar
Till klänningen ska jag ha ett par svarta lack ballerinas med Rosett
Så syster nu har du fått min outfit nu vill jag ha ett uppdaterande blogginlägg i din blogg innan lunch ;) Hihi!
Måste verkligen slita ut tummen ur min stora röv nu så jag får nåt gjort. Börjar med mat då kanske. Lite stekt ris med tonfisk, hoppla.
Adieu och Grattis till mig på födelsedagen imorgon.


REDSHIRTS

Bowlingen var jätte kul och lyckad, efter den så gick vi ut och körde hela natten lång var hemma nån gång på morgon kvisten. Ikväll ska vi packa och fixa för vi åker ut till byarna och sover där för på min födelsedag (Torsdag) Så åker vi ner till Bangkok. Demonstrationerna är inte avslutade än det är sjukligt mkt demonstranter och senast så hällde dom 3000 liter blod vid gouverment house dom tömmer altså folks blod för att premiärministern inte skall undvikas gå på det. Vi kommer nog vara säkra iaf vi kommer inte befinna oss i närheten av demonstrationerna tror jag iaf. Dom skulle inte utsätta oss för fara det vet vi. Gud va kul det kommer bli. Längtar som tusan.
Hoppas ni alla mår bra!
Adieuken!

BOWLING

Jag och Peter var på Bobe idag och jag köpte en jätte fin blommig klänning till bröllopet. Har köpt ett åar svarta lack ballerinas också med rosett så jag kommer nog va socker söt som en bakelse. Åkte förbi Harry på vägen hem och där var också Jimmy och hans kompis Andreas. Vi drack ett par öl och snart om en timme typ ska vi möta upp dom vid deras hotell och åka och bowla. Vi ska dricka och bowla kommer bli skit kul. Efter det får vi se vad som händer men nåt hittar vi nog på. Glömde min kamera hemma hos Harry så vi måste åka och hämta den. Nu ska jag testa klänningen. Hoppas ni alla får en trevlig kväll.
Puss

RUTGER THE MOVIE

Hahaha han är ju så jävla söt så man vill äta upp honom!

NIGHTMARKET

Ska ner till nattmarknaden snart och kolla på ett par nya skor till mig. Blir nog bara ett par enkla fin skor inga krussiduller bara enfärgade enkla. Har lyssnat lite på 30 seconds to march som syrran var på konsert på igår och jag diggar dom som fan. Har börjat lyssna mer och mer på rock. 5 bomber sprängdes idag i Surathani (staden man tar båt över till koh samui och kohpangnan kan bara konstatera att röd shortorna är igång. Inga bomber här upp vad vi har sett idag iaf. Blir nog varken röd eller gul klänning på bröllopet känns säkrast så. Lägger in 2 super söta filmer på Rutger om nån minut.
Puss

Helvete!

...

FREDAG OCH KÄRLEK

Idag har vi vart duktiga, var ute 4 km med vikter på benen handlat kaffe och schampo och balsam och allting har vart snabba puckar. Nu ska jag börja jobba. Helgen kommer bestå av vårstädning eller vad vi nu ska kalla det. Vi ska skrubba och städa hela husets vrår. Ser fram emot det känns kul. Ska till BOBE och kolla klänningar och ett par nya dosor till mig. Åka och ta några mys öl med Harry. En lugn helg. Idag lämnade flera tusentals rödskjortor Udon. Det ska vara en gigantisk demonstration i Bkk med en miljon demonstranter. Dom börjar den 14 Mars och det ska pågå några dagar men med Thai vet man aldrig, vi ska ner den 18 Mars så då får vi hoppas på att det har lugnat ner sig, även fast jag hoppas lite att det ska hålla på så att man får se lite action jag är lite galen av mig, gillar att utsätta mig för lite fara. Dom har till och med sagt att dom ska stoppa leveransen av bensin utanför Bangkok så att folk inte kommer in i staden. Hoppas ni alla får en underbar helg. Ska lägga in lite söta klipp på Rutger senare så får ni se hur stor han har blivit.
Adieu!

BUS JA BUS

Kom just hem från Harry, han kom hem från Pattaya igår. När han var borta så kunde vi inte låta bli att busa lite med han. Vi gömde hans moppe bakom huset och tyckte inte att det var nog så vi tog alla hans utemöbler och gömde dom också så han skulle bli helt shockad när han kom hem. Hahaha det blev han också han trodde han hade blivit robbad. Så himla kul när han berättade det vi försökte hålla masken men sen hade hans granne sett 2 unga falanger bära och kånka och det finns inte så många unga falanger här, inte en tjej och en kille som han känner iaf så vi vart BUSTEEEED! Vi drack en öl och pratade Bangkok, trevligt. Nu ska jag borsta tvätta och sova.
Puss godnatt och adiey

VAKNA PÅ RÄTT SIDA

Japp det gjorde jag, jag sov så tungt inatt. Hörde inte ens när klockan ringde. Nu ska jag skynda mig att borsta tvätta och gå ut på en skön promenad. Behöver nog gå några extra varv för igår lyxade vi till det med Pizza och Cola framför Precious. Kallt är det idag också. Jag ska köpa ett par nya fina joggingskor för pappas födelsedags pengar som jag kommer få. Känns som en riktigt bra present. Nu är det bara 7 dagar kvar till bröllopet. Countdown.
Hejdå!

PAPPA!

Nu har jag sett Precious och den var grymt bra, men när jag ser sådana filmer så blir jag så sjukt arg. Fatta att det finns sånna psykfall på riktigt. Sånna jävlar borde fan skjutas! Hemsk film, ännu hemskare att det finns folk som går igenom det som Precious gick igenom i verkliga livet, helt sjukt.
Pappa ringde idag, jag trodde det hade hänt nåt men han ville bara prata och påminna mig om att det är min födelsedag om 8 dagar. Så söt han är, jag älskar honom så himla mkt! Glad över att jag har en sån underbar familj och vänner. Min lillasyster hade gett Farmor 3 bilder som var förstorade på mig lillasyster och lillebror som hon hade satt upp på kylskåpet, hon var så stolt och ringde alla sina vänner och berättade vad man kan göra med datorer nu för tiden. Att man kan förstora bilder och skriva ut dom, vilken sensation. Hon är ju bara för go.
Imorgon så ska jag bjuda Peter på lite vardags överraskningar. Och så ska jag klia honom i håret massa minuter när vi kollar på Cabin Fever II som han har längtat och ändå lät mig få kolla på Precious före Cabin, thats sacrifice folks!
Nu ska jag borsta tvätta och sova.
Mamma om du skulle flytta till Ystad så skulle jag sakna dig mer än vad du saknar mig nu, bara så du vet. Men jag kan inte vara egoistisk för jag bor ju i Thai så jag har inte nåt att säga om det. Jag älskar dig iallafall!
Natti Natti!

Precious

Dags att börja gråta sig lite nu, laddar med tissues!

Ledigt resten av dagen

Nu åker jag och Peter till Home Pro och kollar inredning och hus saker. Älskar att kolla på sånt och fantisera bort. Blir nog en sväng till Index och Global House också. Måste komma på vad jag ska ha på mig på bröllopet om man ska vara lite coutry inspirerad eller om man bara ska vara klassiskt fin i klänning. Börjar närma sig nu, Bangkok och alla underbaraste! Börjar bli nervös. Jag är ju redan känd för att vara gråtmaja efter begravningen och säkert nån annan gång också så dom kommer nog inte bli förvånade ifall jag fäller en liten tår på bröllopet. Här kommer en bild på Tu aka Mr Redshirt. Som är brudgummen i ära. Här är han på en Redshirt demonstration (Redshirts som jag kallar dom är det röda partiet i Thailand altså Taksin den förra premiärministerns parti)
Adieu for now.

FEST PÅ TECHNICAL COLLEGE

För nåt år sen var vi med Sophon på lärarfest på Udonthani Technical College. Det första som hände var att vi blev bemötta med blommor och blomarmband och en whisky cola i handen. Innan jag ens hade hunnit ta en sipp så kom dom med en lista med engelska låtar dom ville att jag skulle sjunga. Inför 30 högt respekterade lärare skulle jag sjunga The Beatles - Help och John Denvers Country Roads, jo visst med min vackra sångröst helt nykter. Det var inte riktigt min kopp med te jag darrade av nervositet men det gick toppenbra jag fick applåder och dom dansade klappade och sjöng med. Dom älskade oss vi bjöd på oss själva, här kommer ett bildregn från toppen kvällen.
Vi anlände till festen med Sophon.
Listan med "Sha ra"s låtar hahaha sööött!
Jag kissar på mig av nervositet
Help var en låt som beskrev situationen bra.
Vi fick fina blom armband och rosor.
Doftade ljuvligt.
Högsta hönset på skolan och vi, en högt respekterad man i Udon.
Maten på festen, bla grillad fisk och Som Tum (Thai spicy sallad)
Näst högsta hönset och vi.
Lärare på skolan.
Mina boys!
Nu börjar det ta sig.
Mycket trevlig lärare.
Inga problem med att sjunga nu inte.
Kvällen avslutades på gamla D2 numera Brothers Club, kan ha vart en av dom bästa festerna jag har varit på i Udon den var bara perfekt rolig hela kvällen. Hoppas på fler sånna. Nu ska jag jobba.
Adieu!

FARFAR

Du fattas mig.


UD

Om ni nångång åker till Udonthani så är UD ett ställe värt att besöka, dom har 3 live band som spelar varje kväll och 2 topp inredda barer en underbar trädgård och festlig stämning. Bandet består av flertalet medlemmar och dom spelar SKA. Går ni dit är ni ett stenkast från vårt hem som ligger 50 m bort.


DÄRFÖR FÖREDRAR JAG VÄRME

Det är sånna här dagar som gör att jag alltid väljer värme före kyla, sommar före vinter. En doft av nyklippt grönt gräs, härliga picnicar i parken, sol och värme. Denna underbara dag spenderades i Nong Prajak Park med Tina och Sanne när dom var här. Jag älskar att sitta i den perfekta parken och bara njuta av tillvaron och harmonin.





Adieu!

ALLT SOM JAG KÄNNER

Idag pratade jag med Tone Norum, tänk hur många gånger jag har sjungit Tone & Tommys "Allt som jag känner" och idag pratade jag med självaste henne och gjorde ett grymt säljsamtal. Fantastiskt kul, vet att ni är avundsjuka nu. Hon var sjukt trevlig också. Me like Tone Norum!
Ska kolla på Love Acually nu och imorgon ska jag äntligen gråta till Precious. Har vart ute och powerwalkat 3 km det kändes skönt för kroppen. countdown till bröllopet bara 10 dagar kvar, åh va jag längtar. Min favorit familj alla samlade på en och samma gång, bara Jut och gänget som saknas. Älskar dom!
Godnatt & Adieu!

Farin socker

Igår hittade jag nåt som jag inte hittat i Thai förut, kan vara för jag inte har letat också. Jag hittade farin socker. När jag var liten kunde jag öppna ett paket i smyg och hälla i munnen och när mamma kom på mig så skämdes jag. Jag klättrade upp i skafferiet och gottade mig. När mormor bjöd på havregryns gröt fick jag ta 3 skedar annars tog jag hela skålen hahaha. Men när hon gick till köket så hällde jag alltid på mer, jag bara älskade farin socker. Igår köpte jag en påse och skulle provsmaka om det var lika gott och då kom peter på mig hällandes socker i munnen. Han tyckte inte jag var riktigt klok åh det är jag inte heller. Det var inte riktigt lika gott som när jag var liten men gott var det, nu har jag det bara på gröten. Rutger blir större och större och han börjar få massa tänder. Han är ju bara för söt när han ligger och sover med alla ben raklånga. Har filmat han lite så ni får se.
Här kommer lite bilder också.
Nu ska jag ut på en promenad och sen dricka lite frutshake för att sedan jobba hela dagen. Känner mig hur pepp som helst idag. Här har ni lite trix för att bli gladare varje dag: 5 kramar om dagen gör en enligt undersökningar gladare. Lyssna på en låt som gör dig glad och sjung med, att sjunga gör en enligt undersökningar gladare. Le om man ler så kopplar hjärnan att man är glad så le som bara den så kommer ni känna er gladare. 3 enkla knep som alla kan åstakomma nästan alla iallafall. Kör hårt my friends and don t worry be happy!
Puss & Adieu!

Soap & Glory

Vi var på Boots härom dagen och köpte Soap & Glorys body butter, blueberry thrill. Det luktar så underbart gott och sen hade vi turen att man fick 2 stora burkar för priset av 1. Tummen upp för det. Igår var vi hemma hos Kjelle och drack lite fin whisky det var trevligt. Han var så snäll och skulle vara hundvakt egentligen men eftersom vi inte fick tag på Tong så vart det inget Chayaphum nu i helgen som vi tänkte. Det blev Ongsa och Lost race idag istället. Det är nån stor festival i Udon igen och imorgon ska Thailands största malam artist komma hit så då lär det bli stor fest. Han har tydligen aldrig varit här förut heller. Vi ska nog inte gå på det men kanske åker förbi en sväng och skjuter lite ballonger och kollar på folk. Vi ska åka och bada på dagen imorgon och sen ska vi åka en sväng till BOBE (marknaden). Nu ska vi fortsätta kolla på dom sista avsnitten av Lost sesong 6. Undrar hur det kommer sluta. Jag kommer sakna dom på the island. Jag får alltid lite separations ångest när tv serier tar slut, lite löjligt men man har ju vart med dom så länge så det känns nästan som att man känner dom. Hahaha!
Adieu!

SEX IS ON FIRE

oh ja jag är facinerad av kärlek, kärlek kan vara det underbaraste som finns i hela världen.

Godmorgon

Nu har vi precis vaknat och dricker en kopp kaffe. Ska gå ut och sätta mig på balkongen snart. Idag såg Peter igår att det kommer bli ca 46 grader så det kommer vara hetta. Just nu är det alldeles lagom. Ska gå ut och gå och äta frukost och sen kanske åka och bada lite om vi hinner. Vi har köpt en ny riskokare som är jätte fin en Panasonic. Så idag blir det currygryta med ris. Längtar till den 18 Mars när vi ska åka ner till Bangkok på bröllop.
Hoppas ni alla får en underbar dag för det ska vi ha.
Adieu!

AFTONBLADET

Asså alla vet väl att Aftonbladet kan vara den sämsta av alla nyhetstidningar i Sverige. Första nyheten på internet är ju okej Emil Forsselius död (RIP) med otroligt egoistiskt och fegt att ta livet av sig när man har en son på 4 månader, andra stora nyheten är att Foppa får förklara sitt utbrott inför lagkamraterna, totalt idiotisk nyhet. Ishockey är en sport och stjärnor som Foppa kan även bli frustrerade. Men nu kommer det värsta, 3:e stora nyheten på Aftonskiten är -SÅ KAN PERNILLA HINNA TILL BRÖLLOPET. Vem i HELVETE bryr sig om ifall Pernilla Wahlgren kommer hinna till sin brors bröllop eller inte?! finns det inte viktigare saker att skriva om än om ifall Pernilla hinner till bröllopet eller inte?! Jävla idioter! Nu ska jag berätta om en roligare sak, jag har världens bästa vän. Peter skulle åka till Lotus express för att köpa mjölk. Han kommer tillbaka med Rökt serano (skinka) Flora, och nybakat bröd. Det var den godaste frukosten på länge. Nu blir det dusch och jobb. Rutger är proppmätt han har slurpat i sig massa havregrynsgröt. Haha sötnöt. Skriver mer sen.

Adieu!

Jobbish

Nu sitter vi och jobbar och drömmer oss bort om vårt hus som vi nångång ska bygga. Massa underbara planer och idéerna sprutar. Inatt när vi låg och kollade på LOST och var helt inne i serien hörde vi en brutal smäll, det lät som att det var nån som sköt precis utanför oss. Hundarna vart galna och skall som aldrig förr. Det var nån som försökte ta sig in hos oss. Vi smög och kollade men såg inte vilka det var. Det kändes som vi var med i LOST. Tillsist när dom 2 männen åkte så såg vi att det var Dick och Harry som hade vart här men med smällen och nån som försökte ta sig in svindlade fantasin iväg. Smällen vet jag fortfarande inte var den kom ifrån... Men jag vart rädd.
Adieu!

THIS ONE IS FOR LONDON

Lite kul att det kommer komma en version
av denna underbara genialiska låt för 
varje stad!

This one's for LONDON

LOST LOST LOST

Jag är helt insnöad på LOST nu blir det lite race innan jag knyter mig. Idag har jag tränat och jobbat inte så mycket som har hänt faktiskt. Om vi klarar vårt mål denna vecka så åker vi till Chayaphum på Lördag morgon och hälsar på Tong, han har tydligen flyttat dit igen och vi saknar honom så mycket så det ska bli underbart att träffa honom och alla andra underbara människor där. Känns väldigt motiverande. Håll tummarna. Nu måste jag sluta för Peter sitter och sjunger och det är inte vackert och han kommer inte sluta förrän jag stänger ner så godnatt.

Rutger

Det har hänt mycket kul i helgen, först och främst så firade vi Peter på Fredagen med ett Malam Sing med Sophon och massa fler. Det dansades och sjöngs. På Lördagen vaknade jag upp av att Nings mamma sitter på sängen och har försökt få tag i oss i veckor. Hon hade sparat 2 platser i en minibuss ner till Bangkok på min födelsedag. Hennes dotter ska gifta sig med Tu, det kommer bli så himla underbart att åka ner med familjen så på min födelsedag åker vi ner till Bangkok och går på country style bröllop. Bröloppet är den 19 Mars och vi ska bo hos Som Tungs syster underbara människa! Fick prata med henne i telefon och hon var så exhalterad över att vi ska komma. Den 20:e åker vi ner hela familjen ner till Rayong och solar och badar och hälsar på Tungs bror Tong och hans barn. Längtar så himla mycket och vi vart så himla glada att vi blev med bjudna. Resan och mat och allt är gratis men sen så ger man ju alltid brudparet en gåva i form av pengar. Vi ska sova hos Paeng dagen innan vi åker.
Vi har fått en ny alldeles underbar familje medlem också. Sir Rutger Hauer II heter han men vi kallar honom Rutger. Världens sötaste lille hundvalp 6 veckor gammal. Pompe är jätte snäll mot honom och Pumpa också. Dom pussar och tar hand om honom. Pumpa agerar mamma. Här kommer lite bilder på vår nya valp.

RSS 2.0