Grattis Min Underbara Peter

Idag blir min Peter 28 år Grattis på födelsedagen min älskade vän. Du är bäst i världen och jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Massa pussar och kramar på din dag!

Rice n Shine

Underbar morgon underbar dag, äntligen Fredag. Skulle baka en tårta till Peter idag eftersom han fyller år imorgon, blir inget av med det eftersom vi åker till byarna vid lunch svensk tid. Jobbigt att konka på tårta, packning och vovsingen. Men måste ner på stan och ordna med lite saker iaf. Nu blir det promenad sen jobba. Det ilar i magen varje gång jag ska ut till mitt favorit ställe i världen, Nong Wua So. Gud så kul vi kommer att ha.
Skriver kanske ett inlägg till senare annars hörs vi på Söndag eller Måndag.
Ha en underbar helg!

MAHA NAKON

Här SKA jag bo innan jag dör. Det här är eller kommer bli utan tvekan den snyggaste skyskrapan i världen. Jag ringde just till deras kontor (23:45) och låtsades prata med dom, jag såg att Peter vart mer och mer extas när jag låtsades att säljaren berättade att det kostade 2 miljoner baht för en lägga på 26 våningen. Han var så söt min vän.
Iallafall jag säger till när det är inflyttningsfest, om blogg.se finns kvar då dvs. Jag SKA bara bo där så är det!
Jag ska bo i exakt den här lägenheten

STORA PLANER

Nu har vi stora planer på gång, kanske större än vi någonsin haft. Man måste våga chansa i livet man har egentligen inte mycket att förlora. Om allt går vägen som vi vill så kommer det här bli helt jävla fantastiskt. Men det är fortfarande inte officiellt än så jag väntar med att berätta den stora överraskningen. Gud vad det pirrar i magen.
Adieu

UD TOWN

Vi var nere en sväng på UD Town idag, det är jätte fint och sådär men jag kan inte hjälpa att tycka att stället är lite "onödigt" missförstå mig rätt men hur ofta går medel Thai till en Lee butik och handlar ett par jeans för 2000 baht när det ligger en maknad precis bredvid som säljer jeans för 200 baht? Okej jag vet att mycket handlar om status i Thailand, att man ska dricka Johnyy Red och Johnny Black och att man ska ha en ny fin bil och gärna strö ut pengar för att visa att man har dom, men för mig när jag går där nere så känns det bara som en nybyggd spökstad med fin belysning och fönstershoppare. Lite tråkigt. Kan tänka mig att direktörerna när dom hade möten med sina investerare byggde upp lite av ett drömslott och förespråkade miljon affärer, jag tippar på att det aldrig kommer hända. Jag tror att dom enda som kommer att riktigt tjäna på sin investering är Shabushi som har drygt 2 timmars väntetid till sina buffeér Mc Donalds kan nog dra in en liten hacka också. UD Town är trött fast den knappt har öppnat. Nog med kritik.
Imorgon bär det av till byarna och malam sing jag längtar så jag spricker. Finns nog ingen plats på jorden som jag känner mig så harmonisk som i byarna. Träffa alla underbara vänner och lilla familjen. Pompi är så himla glad där ute också. Vi trivs som 3 små fiskar och snart ska vi flytta ut dit. Inte under den här vinter halvan men nästa iaf.
Adieu!

MORGON HÄLSNING FRÅN VÄRMEN!

Nu ska vi jobba på hej å hå.

BIG YUMMY BITE

Nu blir det en snabbis promenad och frukost. Det här ska vi äta idag, vad äter ni till frukost?
Skriver mer senare hinner inte mer nu.
Adieu!

TRÅKIGT

Att vi åkte mot Slovakien notera att det inte var Tjeckien det var Slovakien. Visserligen har vi åkt mot Vitryssland så egentligen borde man inte vara förvånad. Tråkigt när vi spelade så sjukt bra mot Finland och ägde hela matchen.

FY FAN VA BRA!

Reducerade från 2-0 till 2-2. Sverige har i princip inte haft nåt läge innan nu har vi tagit tag i saker i egna händer. Drömmen skulle va en final mellan Sverige och Finland. Helvete då ska vi fan samlas och heja fram Sverige!

BADMINGTON FEST

Den årliga Badmington festen hålls utanför vårt fönster. 3000 watts högtalare, vackert dukade bord och karaoke kommer pågå hela natten. Thai är ganska lustiga på det sättet att när det vankas fest eller marknadsföring så räcker det inte med en 3000 watts högtalare utan helst ska man ha 10 stycken så att hela soknen helst hör att just dom har fest. Jag kan tycka att detta är irriterande och idiotiskt ibland men jag kan ändå inte sluta tycka att charmen med detta överväger allt irriterande och idiotiska. Kom till Thanon Phonphisai soi Erawan om ni vill ha en trevlig karaoke kväll. Inbjuden som inte dom blir nog bara glada. Oss har dom redan bjudit in när vi gick förbi och skulle hämta moppen. Tyvärr jobbar vi ikväll.

MARKNADEN

Jag och Peter är på ett sprudlande humör idag, jag bara älskar sånna här dagar när det verkligen lyser om en då går oftast allt ens väg också. Först gick vi och bytte däck på moppen vi skämtade och skojade med vår underbara moppe meck. Han är för go. Sen åkte vi till marknaden för att handla mat och bananer. Vi går ju alltid till samma banan tant och hon kan vara den sötaste banantanten i helaste världen. När jag tar upp en klase och visar henne den så hojtar hon på Thai, nej neej neeeej, den där klasen är inte stor titta här, hon rotar bakom sina skåp och tar fram en jätte klase med bananer som vi får till samma pris. Förmodligen har hon sparat den åt oss också eftersom vi alltid går dit. Hon säger också på Thai att den där ska ni äta om 3-5 dagar då är den helt perfekt. Så jävla söt så jag kan äta upp både henne och bananerna. Det är oftast små saker i livet som gör en lycklig, saker som man ska ta tillvara på bättre. Idag är livet mer än underbart. Jag har värme, jag sprudlar av glädje och jag har min bästa vän vid min sida i vått och tort. Sen får man inte glömma familjen hemma och alla vänner i Sverige och i Thai. Jag älskar er alla och ni gör mina dagar!

KÄRLEK!

VILKEN SKRÄLL

Inget dåligt Norge skämt det här, Norge-Slovakien 3-3 med 6 minuter in i 3:e perioden. Erling hade rätt!

KOOKKOOO

Jag har nu äntligen slagit fast i att min väckarklocka inte fungerar, måste köpa en ny inom kort. Vi var på Lotus och bytte Peters mobil som är trasig och som vanligt var det ett jävla gidder. Först fick vi inte byta sen åkte vi hem och hämta lådan då var vi tvungna att gå till retur avdelningen vi gjorde det fick ett voucher kvitto så vi kunde köpa en ny mobil, kvittot gällde inte så vi måste reparera mobilen för det fanns ingen annan vi ville ha, då fick vi inte byta den eller lämna in den, sen skulle vi betala själva för mobil reparationen trots att vi hade garanti för att få den inom 7 dagar vi sa att vi kunde vänta 1 månad av princip skäl då var inte det problemet heller det sa dom bara för att dom trodde att vi inte orkade vänta så länge så hade Peter glömt sitt pass och då fick vi inte lämna in den iaf, till slut tog mitt tålamod slut och jag röt till och då helt plötsligt behövde vi ingenting för att laga mobilen. Varför vi var tvungna att lämna passet eller passkopia var tydligen för dom var oroliga över att vi inte skulle hämta ut vår egen mobil?! att vi skulle sticka ifrån den?! låter inte speciellt logiskt, nu är den iaf inlämnad. Vi är nöjda och glada.
Nu ska jag snart ut på en promenad kommer bli wonderful för det är jätte varmt ute. kommer gå med samma tempo som igår svettit och gött. Älskar att känna att man har tagit i lite när man är ute. Längtar och drömmer mig bort till helgen, den är snart här. Vi slutar tidigare på Fredag och åker direkt efter lunch ut till Tong och familjen. Som jag har längtat.


ADJÖKEN!

FRUKTFEST

Nu har vi slutat jobba och ska ha en stor frukt fest här hemma, färsk Carambola (Stjärnfrukt), vindruvor och massa Mango. Så himla gott, Mango är min favorit frukt och imorgon när jag vaknar ska jag göra en stooor Mango shake till mig själv. Recept: Mango, vatten, is, 2 mini bananer och en näve kidneybönor samt sesamfrön. Låter äckligt med Kidney bönor och sesam men de smakar ingenting. Mums och nyttigt. Frukten ska vi njuta av till Bridget Jones dagbok. Älskart!
Godnatt & Sovgott

DEN OFRIVILLIGE GOLFAREN

I Söndags så hade jag planerat att ta med Peter på en liten överraskning. Jag skulle åka till Militär golfbanan och skjuta lite bollar med Peter, eftersom Peter aldrig hållt i en golfklubba förut. När vi vaknade så tog vi en kopp kaffe sen åkte vi till "okänd plats". Tyvärr hittade vi ingen ranch där man kunde skjuta några bollar bara en torr överpackad golfbana. Vii tänkte ta en kaffe och mysa men det fanns inget tilltalande ställe. Vi åkte in där It Anders bodde förut för det finns en jätte mysig fiske restaurang där så vi åkte in och man satt i dom små hyddorna vid dammen, verkligen jätte mysigt hade vi. Vi beställde in 4 olika rätter tror jag ni kan kolla på youtube klippet under. Här kommer ett litet bildregn från Söndagens mys.
Militärens bilar och bussar
En liten del av den trötta golfbanan
Restaurangen utifrån vägen
Ena sidan av restaurangen
Mysig bro till en av restaurangens öar
Jag och min allra bästa vän
Hyddorna man sitter i
Lite fisk som man kan mata
Ganska bjässig fäsk
Snyggve
Han borde bli modell tycker jag

På kvällen gjorde vi en fantastisk laxpudding med spenat och massa gottigheter i. Vi har blivit jätte duktiga på att göra nya maträtter och det blir godare och godare för varje gång. Så duktiga så.
Hepp nu ska jag jobba vidare. Helena uppdatera din blogg och du också mamma!
Adjöken

HOLA

Dagen som gått har vart bra hittills börjar få lite födelsedags panik vad gällande min käre vapendragare han fyller ju år på Lördag. Malam är spikat på Fredag i Nong Aa iaf. Sen blir det nåt skojsigt på Lördagen, vi tänkte ju åka till Poh Kradung får se om vi fullföljer det annars blir det iaf inom kort. Ska ju vara så himla vackert där och 5 timmars promenad upp på ett utav Thais högsta berg tackar man ju inte nej till. Iaf inte när man har en guide som bär ens väskor för 15 baht kilot. Hepp nu ska jag fortsätta jobba.
Adieu!

Underbart!

Det här kan inte bli annat än den bästa dagen. 3-0 och vi slipper Stockholms kollektivtrafik som står totalt still. Solen skiner, jag har gjort allt jag ska, känner mig pigg & pepp. Underbara Måndag!

3-0

What to say, AWESOME.

JAAAAAAAAAA!

1-0 efter 6.41 min.

Sverige -Finland till frukost

Jag älskar när Sverige -Finland möter varann i hockey, jag hatar desto mer när sverige förlorar mot finnarna så nu ber vi till olympia gudarna som hittills har vart snälla mot Sverige i OS. Slit dom blåa lejonen i stycken mina fina kronor. Kör nu älskade Foppa kör. Det här blir min träning idag. Mig hittar ni eventuellt i Nong Sim i period paus.

DINNER & SURPRISE

I Fredags så ringde Kjelle och frågade om vi ville komma över på middag. Tanken var att vi skulle åka dit över lunchen men det blev lite längre än så, hela kvällen. Vi drack lite öl och satt och pratade. Det var massor av folk där, mestadels Thai. Maten var helt superb, ribs, kycklingklubbor, kao pat goong, grönsaker med en helt fantastisk dip, grillad fisk, grillad kyckling, och säkert en massa till som jag glömt bort. Det var jätte trevligt. Vid 23 tiden åkte och till Roy Suk och hämtade Dick och vi var hos Kjelle ett tag till sen åkte vi till Rythm. Där var det My Idols som spelade så det kostade egentligen en massa pengar att gå in eller man var tvungen att köpa en red lable. Men eftersom vi känner alla vakter och dickan bara dricker vodka så fick vi komma in gratis. Det var jätte kul att se stjärnorna sjunga, Sophon och Joy kom dit också lite senare alltid lika kul att hänga med Sophon, och kvällen slutade med Ongsa. Sen korv och toasts på 7 eleven. Så inleddes vår helg. Bildregn under.


Burr Burr Burr

Imorse när jag vaknade var det så kallt så jag fick sätta på mig en hoodie och ett par mjukisbyxor av lite tjockare variant. Jag är snorig och fryser rumpan av mig. I förrgår efter jobbet åkte vi till Roy Suk för att träffa dick som just anlänt, det var mycket trevligt att träffa Dickan. Vi satt på Roy Suk och kollade på OS och runt 2 tiden drog vi iväg på malam sing. Det verkade som att det var ett olagligt Malam för man fick ta med alkohol in det är ju annars inte tillåtet längre. Vi dansade och hängde gäng hela natten. Efter Malamet åkte vi tillbaka till Roy Suk och kom inte förrän 10 på morgonen. Gårdagen hade vi LOST race igen och åkte och åt en Kuttio i nudelståndet nära oss. Ikväll blir det lungna tag och på Lördag åker vi ut till landet och träffar tong det var typ en månad sen vi träffa han nu så det ska bli hur kul som helst. Nästa helg är det Peters födelsedag och eventuellt så åker vi nånstans på hans födelsedag det väntar å ses. Kommer mer uppdatering senare.
Världens sötaste Pumpa som sover på sin snuttefilt.
Adjöken

CHAYAPHUM

När jag och Peter var och hälsade på Tong när han bodde där förut var vi mycket ute på hans farm där han bla planterar gummiträd och majs. Vi fiskade hade picnic och lärde oss hur bönder arbetar. Här kommer lite bilder från Tongs farm.
Det kommer fler bilder i ett annat inlägg från när vi åkte till olika nationalparker och åkte bland molnen i bergen.
Ni får nöja er med dom här underbaringarna så länge.

Här är jag...

Helgen vart inte riktigt som vi tänkt. Söndagen började med LOST race och när vi bara hade 3 avsnitt kvar kom Sophon och Joy och ville gå ut och fira alla hjärtans dag så det var en mycket trevlig Valentines day, vi åkte till Upop och dansade och drack wirre, så himla kul att gå ut med Sophon älskar när han kommer på besök. Efter Upop ville jag och P till Ongsa men vi drog till goda restaurangen med S & J istället och hade en stor mat fest. Vi åt Yum taleh, Yum i dont know, rissoppa, fried morningglory, chinese stew, anka, när notan kom in så frågade Sophon om vi kunde gissa vad det kostade. Tänk er nu att det var 15 rätter. Altså 2 ris skålar, 3 chinese stew, 4 rissoppor, en stekt morningglory, 2 Yum, 3 Ankor, en stor vatten, en hink med is. Gissa?!?!?! Jag gissade på kring 400 Peter runt 500 för vi visste att det var billigt, kalaset slutade på 325 baht!!!!! i kronor är det ca 65 kr helt jävla sjukt!
Går dagen spenderade vi i sängen med chips och svensk dip och banana split. Vi åkte och storhandlade på Macro och åt en superb middag, stekt potatis, scramled eggs tomato and onion, stekt spenat, chicken nuggets och såser.
Nu ska vi jobba men kommer lägga in Chayaphum bilderna som jag lovade under dagen.
Cheerios

Köttbullar & Stuvad potatis

Nu har jag lagat 52 köttbullar och ska ge mig på den stuvade potatisen, vilken lyx det kommer bli imorn när allt är fardigt. Mums! Peter har dammsugit och svabbat så nu är det jätte fint här hemma, imorn kommer det förmodligen se ut som ett rövhål igen så det är väl i princip bara att ha moppen framme haha! Nu ska vi åka till Barber room och klippa Peter så han är ett fint litet hjärta ikväll. Så himla roligt för dom har stavat lite fel så det står BABER LOOM Sista ljög jag om det står ROOM men det hade lika gärna kunnat stått LOOM hahaha. Hepp nu åker vi.
Happy new Chinese new year to u all.

BOBE

Nu har vi vart på Bobe och handlat 2 klänningar till mig, sen var vi på Tesco och handlade köttfärs och mjölk jag ska laga mina goda köttbullar idag så vi slipper laga mat imorgon när vi är trötta på hjärte dagen. Vi var förbi Kjelle också och tänkte chitchatta lite men han var inte hemma :( Vi får åka förbi där en annan dag helt enkelt. Här kommer ett videoklipp på mina nya klänningar.
Blev fler inlägg än jag trodde idag, gud så trevligt.
Adjöken från fröken

GALNINGARNA

Peter och Anders är som sagt dom galnaste jag känner och jag bara längtar till nästa äventyr med dom, ska nog försöka och lura med dom till Ubolrat där vi var med tina och sanne och syrran och linda. Det skulle ju va sjukt kul att åka banan båt med dom en hel dag. Kolla bara på dom, helt bindgalna.

Uppvaknandet var så där

Godmorgon, vaknade i morse av att över hundra smällare smällde utanför mitt fönster, det lät som att nån hade en k-pist och stod och sköt mot oss ganska roligt för både jag och Peter tog skydd, slängde oss upp och såg ut som 2 jagade hönor. Pumpa (Pompes donna) vart livrädd. Det är ju som sagt kinesiska nyåret och fullgubben och hans familj som bor snedt emot oss är förmodligen halv kineser eller något liknande, dom har pimpat huset med röda lampor och smäller smällare och för ut onda andar dom har massa ritualer. Nu ska vi börsta tänderna och gå och bada. Det är vamt idag må ni tro.
Adieu

Coming up

På Söndag kommer ett inlägg om när vi var i Chayaphum med Tong och hans familj. Hinner ev inte blogga imorn men på Söndag lovar jag ett inlägg med många fina och helt under bara bilder. Här får ni en teaser...
Adieu!

Han är ju bllyyyyg

Idag har vi haft tekniker här som har fixat med vårt internet, teknikerna var ju på och pillade på det igår fast det inte var nåt fel och då lyckades dom skapa ett fel iaf. Men nu är det löst.

Jag och Peter åkte iväg en sväng till Bobe en stor vietnamesisk marknad där det finns allt i kläd och tyg väg.
Vi gick runt och strosade och som vanligt hittade vi hur mycket som helst som vi ville ha allt där är extremt billigt i jämförelse med turist Thailand. Peter handlade en fin tisha och jag gick tomhänt därifrån idag, jag la mina pengar på ett nytt Photoshop istället. Hela Adobe serien faktiskt. Älskar att hålla på och mixtra med bilder så jag har suttit hela kvällen och pillat och försökt lära mig. Photoshop köpte jag på Complexet som ligger mitt i stan, ett stort köpcentrum på ca 4-5 våningar. På andra våningen har dom en jätte stor mobil och elektronik avdelning. Vi fattade inte hur man packade upp programet så vi åkte tillbaka till affären och han hjälpte oss helt gratis det tog en timme drygt, ofta är Thai väldigt service minded. Här nedan är Central Plaza "complexet"
Efter complexet så åkte vi till Amon games och köpte 2 stycken nya Wii spel till Peter, 10 kronor styck lagom billigt. Vi skulle ha åkt till UD town det nya köp complexet som öppnat men vi fastnade hemma. Imorgon ska vi åka och sola och bada på dagen och sedan åka till UD town, efter det ska vi åka förbi en stor gata mitt i stan som dom har spärrat av pga det kinesiska nyåret. Där bjuds det på marknad och massor av mat av olika slag, jag hoppas på kines mat lite dim sun skulle sitta fint. (nedan kommer en liten del av UD Town).
Så här ser förberedelserna ut till Chinese new year (nedan)
Efter kines nyåret ska vi vidare till ett ställe som heter Rythm en stor klubb där kommer det vara alla hjärtans dag firande, så det ska bli sjukt kul. Kvällen lär avslutas på Ongsa en svartklubb.

SOLDATER, ÄRADE SOLDATER

Visste ni att 81 soldater har dött i utlandsstyrkan sedan 1950-talet.

Där har ni nått att suga på...

Pompi

Han är garanterat världens sötaste hund, speciellt när han ligger och sussar i mitt knä.

Irriterad

Så nu är jag inte så irriterad längre så nu tar jag bort det gamla inlägget men bilden får vara kvar för det är ju Peter upp idan. Hahaha! nöff nöff. Peter kom ihåg att du är skydig mig att låta som en gris på kommando varje gång jag säger det. Hahaha! En dag en hel dag och ack så kul jag ska ha!

puddelipuddiloo

Jaha ännu en dag överstökad. Ska göra nåt att äta och sen gå och knyta mig för att orka upp imorgon bitti. Kommer inte lägga mig lika nöjd idag inte, vi kom en bit på vägen men sen raserades allt. Får bygga nya broar imorgon. Imorn kommer Oh från 3BB hit och ska fixa med kabeln så vi kan flytta in mitt skrivbord in i Peters arbetsrum. Kommer blir hur bra som helst. Så himla skönt för imorn har vi inget "to do" heller vi har avklarat allt idag. Tur att vi inte tog en promenad imorse för det tpg över en timme för 3BB att skriva ut en räkning och låta oss betala den, fruktansvärt inkompetenta. Vi var på marknaden idag och handlade mat, en gryta med kyckling och bambuskott och ris och sen lagade vi min sura gryta till lunch (middag) smaskigt. Hoppas ni alla har haft en bra dag, nu ska jag ringa mamma.
Adieu!

Sara

Kvinno namnet Sara är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska) namn som betyder furstinna eller prinsessa. I gamla testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder. Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almenackan redan på 1600 talet.

 

Namnet var mycket populärt på 1980 talet. Åren 1989 och 1990 var Sara det vanligaste flicknamnet. Även om populäriteten sedan dess har avtagit något är det fortfarande ett mycket vanligt namn. Den 31 December 2005 fanns det totalt 65 487 personer i Sverige med namnet Sara eller Sarah, varav 44 766 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 971 flickor namnet, varav 569 fick det som tilltalsnamn.

 

Namnsdag: 19 Juli där det inleder fruntimmersveckan.




Oväntat Samtal

Fick ett oväntat samtal imorse när jag höll på att hänga tvätt. Det var finaste Katta som ringde och gud så glad jag blev. Hon ska vara i Asien i 6 månader och just nu befinner hon sig i Vietnam men ska imorn till Kambodja. Hon kommer hit i Mars och hälsar på. Katta är min barndoms vän från Stureby och vi fyller år på samma dag, så kul att vi har tagit upp kontakten igen. Nu ska jag byta ut gasen, åka till elkontoret och 3BB blev ingen promenad imorse men får ta det imorgon istället ibland får man vara på latsidan också. Älskar att vara så kreativ som jag är nu, jag är lycklig, lycklig rakt igenom.
Cheriooos

DAGEN BLEV SOM DEN STARTADE

Ska fortsätta på den här refrängen. Allt har gått min väg idag. Har hunnit med så himla mycket och vart pigg och glad. Resultaten idag slutade helt okej även fast jag vet att jag kan bättre så kan jag gå och lägga mig nöjd och belåten. Börjar komma in i det nu känner jag. Nu blir det 24 och en god natts sömn. Imorgon blir det till att åka till elkontoret, 3BB och marknaden. Ser fram emot en underbar Tisdag och att prata med mamsen imorgon. Älskar mamma så himla mycket, vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Nattinattnatt.

Underbar morgon

Jag och Peter har satt i hårdhandskarna för att vi ska bli mer ordentliga här hemma. Vi är ju relativt ordentliga nu men det kan bli bättre. När klockan ringer på morgonen ska vi gå upp direkt och inte snooza i en timme, disken den lilla vi har ska vara diskad innan vi går och lägger oss. När vi går upp så sätter vi på oss kläderna och går direkt ut och går vår morgon promenad. Kläderna ska hängas upp eller i tvätt tunnan direkt. Det är så himla skönt nu när vi har gjort allt det hära direkt för då har vi mer än 2 timmar på oss tills vi börjar jobba och då har vi ändå ätit och allt redan. Känner mig duktig och det kommer utspeglas på hela dagen. Igår såg jag PS I LOVE YOU en riktig böl film, som jag grät. Sen efter det såg vi Saw 6 den var rätt kass tycker jag, jag somnade ganska snabbt. Nu ska jag duscha och gå och läsa snabba cash, det är grymt bra.


Visste ni att Peters fullständiga namn inne håller hela 5 stycken namn.


PETER I PÖLEN

Tyvärr är min kamera ganska seg startad så jag fick inte med själva fallet, men jag trodde att jag skulle dö av skratt. Tänk er Peter arg som ett bi på Pompe och Pompe ligger där så himla nöjd. Peter blir så arg så han halkar rakt i pölen och inte får han tag i Pompe heller. Fast han skrattade faktiskt bara när han väl låg där för han kollade på mig som avled av skratt. Jag lägger upp hela äventyret i filmklipp nån dag fram över, det kan bli riktigt kul.
Godnatt & Sovgott!

Jo men visst ni att...

Sir Anthony Babington, född 24 oktober 1561, död den 20 september 1586, dömdes och avrättades för högförräderi efter att ha haft en ledande roll i en konspiration mot Elisabet I.

VÄRLDENS BÄSTA ÄVENTYR

Kan inte komma ihåg senast jag hade kul som jag hade i helgen. Den började som ni vet med en massa regn och Udon sen på lördag kring 16 tiden åkte vi till Relax och käkade Jag käka en stek och Peter en carbonara.
Efter vi hade åkt en bit på motorvägen så fick vi så klart punktering. Jag fick åka ett par km för det fanns ingen meck i sikte. Jag lagade moppen och hämtade upp P & P vi stannade vid vårat vanliga stop vid 108 shopen och tog oss en öl efter att vi hade åkt nån km fick vi punka IGEN, denna gången var allt stängt och några snälla killar öppnade sin shop och lagade punkat och bjöd oss på lao kao. Dom visste vem Peters pappa var och vi satt och snackade och skålade i nån timme.
Efter detta kom vi slutligen hem till Kognongsaeng. Där var det fest och vi satt nere hos Peter och Anders hela kvällen. Mycket mycket trevligt. Pompe både åt och drack sånt han inte fick, han var en riktig buse.


Söndags så hängde vi också med Peter och Anders asså jag har träffat mycket olika människor i mitt liv men jag har aldrig och då menar jag ALDRIG mött några så galna människor i hela mitt liv. Dom är totalt utan gränser dom herrarna. Nu snackar vi att dom kör på varann med mopparna, slår varann i huvudet medans dom kör i 90 blås, går ut på 3 timmars lao kao runda med apan, ja det finns inget dom inte gör eller jo att vara lugna.
Vi åkte iallafall ut på en lång bergstur med dom in i djungeln upp för vägar med stora stenblock man kunde knappt köra på vissa vägar eller stigar kanske jag ska säga.


Första stoppet var uppe i bergen där det finns en jätte vacker sjö i en bergsdal. Vi badade och chillade där ett tag.



Det var helt galet. Efter nån mil fick Anders soppatorsk mitt i djungeln och fick börja tolka med Peter. Efter ytterligare nån mil hittade vi en liten bergsby där vi kunde köpa soppa. Vi käkade och tog en öl. Anders fick igång moppen men då vart det fel på katalysatorn (fråga mig inte hur det stavas) Så den gick i 20 meter och stannade och höll på så i ett par timmar. Vi skrattade så mycket så vi fick kramp.







Dom åkte före för att Pompe försvann så vi var tvugna att vänta på honom. Jag välte moppen i leran Pompe springer iväg och lägger sig mitt i en Gyttjepöl, Peter blir så arg på Pompe och ska dra bort honom då halkar han och landar på rygg rätt i pölen hahaha!




Det var ett gäng Thaiare som började ropa så vi stannade till och tittade lite på illegal spelverksamhet. Dom var väldigt nyfikna och skrattade mycket. Efteråt fick vi reda på att alla damer skrattade så mycket för att Peter inte min Peter utan andra Peters pung hängde ut.. Peter välte Anders moppe och alla stog som paralyserade.










Efter detta vart det mörkt och efter att vi kört fel och hamnat på åkrar och risfält och återvändsgräder kom vi slutligen på rätt väg Anders rullade då ner för berget i fullfart utan lyse. Det gick bra iallafall men vet inte hur många ggr han svor och skrek på moppen och slog den med träpåkar och var arg. Då vart det ännu mer kul.

Tillslut kom vi hem och då bytte vi kläder och åkte ner till en fiskerestaurang i Nong Aa. Vi käkade drack och sjöng karaoke.

Sen åkte vi hem och festade lite till på verandan och vid 1 tiden slocknade vi med både Pompe och Sune (rotweilern) i sängen. Det var så fantastisk natur så vackra berg och dalar och fält så det går inte beskriva med ord. Precis innan vi kom hem så var det ett gigantiskt berg och en stor sjö hela sjön var fylld av eldflugor sånna som lyser i mörkret. Såg ut som att man var med i Avatar eller nåt. Helt fantastiskt.

Helgen var det bästa! 29 Mars åker vi till Vang Vien med Peter och Anders Herre gud!

Adieu!

Viva la Nong Wua So

Nu ska jag bara lägga ner packningen i en väska sen åker vi. Längtar efter den friska luften. Har äntligen slutat regna så himla skönt, bäst att man passar på nu för det kommer säkert komma en skur ikväll. Så himla typiskt att det skulle regna igår. Men inte hängde vi läpp för det vi drog oss till UD där var det tomt så vi åkte till Upop istället. Där träffade vi massa trevliga canadensare och thaisar. Sen gick vi över till Ongsa som har öppnat igen, det var så sjukt bra bästa svartstället just nu. Packat med folk och det är ju så sjukt stort. Vakterna älskar oss där och skriker alltid - MAFFIA NONG WUA SO till oss, haha. Nu har Peter vaknat så jag ska försöka hetsa honom lite så vi kan åka. Så himla kul! Lyckades filma Peter när han sjöng igår igen han är ju bara FÖR underbar. Yesterday är en stor favorit för honom på dyngan verkar det som. AY OH LET'S GO.

UPDATE

Det där med att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder var kanske lite underdrivet. Kanske skulle kunna åka moppe om jag hade ett tjockt bildäck runt mig med plexiglas eller varför inte bara en simpel bil. Det blir inget byåk ikväll imorgon är en annan dag helt enkelt, just nu kommer vi ingenstans.


Kan man ha mer jävla otur?!

Nu börjar det ösregna, men... det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Nong Wua So här kommer vi.

Hur ska det här gå?

Det fanns ingen mynta idag, blir bara melon.
Jag älskar Zingo filmen altså så jävla skön rulle. - Ja om du kan få Ken Karlsson att penetrera älgen då kan vi snacka deutchmark. Hahahaha jag dööör!
Jag är så sjukt lycklig, hoppas jag alltid får vara så här lycklig som jag är nu! Jag är bortskämd med kärlek, värme och nära och kära, älskart!
Trevlig helg amigos!

MOJITO'S

Vi har just upptäckt att det finns mynta i Thai, eller vi har liksom inte direkt kollat efter det förut. Men nu vart vi så himla sugna på mojitos så ikväll ska jag och Peter göra oss en varsin Mojito innan vi åker. Mums. Peter är och köper mynta och lime just nu, gud så gott det kommer bli. Mojito fever. Lägger upp bilder på dom sen kameran är på laddning. Ikväll ska vi också äta våran vattenmelon, kan ju inte bli bättre ikväll.

UNDERBARA FREDAG!

Vaknade upp pigg och lycklig imorse. Gick på en 6 km promenad. När man har vart i Laos uppskattar man Thailand mer. Jag älskar Thailand. Längtar tills ikväll då pyser vi ut till byarna och träffar alla underbaraste! Läääängtar. Vi kommer vara där hela helgen så himla längesen nu. Fördelen med Laos är att vi är 8 limpor cigg & 8 flaskor sprit rikare. jippikajejmothafukka! Ska börja jobba nu.
Bjuder på en bild på 2 apor i ett träd.
Visste ni att...
Operation Cornflakes var en form av psykologisk krigsföring där Nazitysklands post väsen vilseleddes av de Allierade till att leverera antinazistisk propaganda till tyska medborgare via post. Nu vet ni iallafall hur det ligger till.
Chillewippen & Adieu!

Laos

Nu åker vi eller om typ 30 minuter. Kommer hem imorn (läs Torsdag) Ni får klara er utan mig en dag.

I BRING THE BEATS

jag vill dansa, dansa hela natten lång CUDi makes my heart beat.

Visste ni att...

Solsystemet består av solen och de himlakroppar som den binder till sig genom sin gravitation. Solsystemet har sitt ursprung i en gravitationell kollaps av ett gigantiskt gas och stoftmoln för 4,5 miljarder år sedan.

FRUIT BOMB

Jag och P gjorde köttsoppa till lunch idag det vart jätte gott massa massa grönsaker. Vi åkte och köpte en stor vattenmelon och tryckte ner en tratt i den och hälde i massa rom. Tanken är att vi ska äta oss fulla i helgen och sjunga karaoke på det. Kommer bli sjukt kul. Den ska stå i kylen tills på fredag så att det verkligen sjunker i. Jag smakade med fingret på vattenmelonen och den smakade sjukligt gott. Vi ska nog göra 2 hihiih kommer bli så himla kulis!
Nu har jag druckit 17 koppar kaffe för vi ska va vakna hela natten och åka till Laos 5 imorgon bitti. Sen ska vi som vi alltid gör sova bort hela Laos vistelsen yiiha, nej inte så pepp nej.
puss puss puss oh adjöken sa fröken

NUDE DUDES

När grabbarna är fulla har dom en förmåga att klä av sig nakna, för det är sånt dom gör.
Mr S sover mer än gärna naken
Det gör tidningsmannen också, creepy?!
Han sover helst EFTER han har kollat på sin godnattsaga på tv...
Kommer ni ihåg "lillstrumpa & systeryster? Han vill helst kallas STORstrumpa.
Jag har lärt mig att sluta förvånas av boysen, ska bli underbart att spendera helgen i byarna.

BOMBER & GRANATER

Godmorgon kära läsare. Vaknade av att Peters pappa kom hit och hälsade på imorse, vi satt och pratade ett tag antar att han saknar oss. Mest Peter förstås. Vi ska åka ut till honom i helgen, nu bor ju Peter och Anders där ute också så det kommer bli fest antar jag, kan inte bli mycket annat med dom kära herrarna. Ska snart åka och inhandla lite mer dollars snart ska bara dricka upp mitt kaffe. Känns som att jag bara skjuter och skjuter på Laos. Undrar om man kan åka till Vang Vien bara över dagen?! Skulle va så sjukt kul att åka dit. Vår vän Sky bor i Laos nu han driver en lyx bils firma där, vore offantligt trevligt att träffa honom också. Vi får se vad som händer Laos kanske inte är så pjåkigt iallafall. Ska börja eller försöka att börja springa/gå 6 kilometer om dagen som minimum. Vill verkligen komma igång. Har fått lite tips av Mona hur jag ska få bort mitt ass. Känner mig motiverad. Nu ska jag pussa och krama lite på min bäste vapendragare sen blir det business.


"man tager det man haver" Han är underbar!

ADIEY FELLAS!

Just another monday

så där ja jobb dagen är överstökad och nu blir det Yes man, jordnötter och torkade plommon, you heard me mixar man plommonen med jodnötterna i munnen smakar det identiskt Smuckers Goober. Blir inget Laos imorgon vi väntar tills på Onsdag för guldbutiken hade bara 55 dollares och vi behöver 64$. Kändes som jag gjorde en undercover affär med guldbutiken när jag sträckte in handen genom gallret och betalade för dollarna. Mystiskt. Isc liebe sclafen. Nu.
Adiey!

HAPPY BRITHDAY TAMARA & ROBERT

Happy birthday Tamara miss you so much sis hope you'll have a wonderfull birthday with lots of love and cake!
Wish i could be there with you, but as you know one day we'll meet again and i swear we will sip on a bucket as watch the sun go down and bring sexy back all night long hun! Love you sis!

Grattis Robban på din stora dag hoppas du får massa tårta och ligg. Kanske till och med i kombination. Hahaha!

Insomnia inatt asså, fan jag somnade kanske 7 imorse klockan 5 började fåglarna kvittra. Så sjukt irriterande när man bara vrider och vrider sig hela tiden. Men lika glad är jag för det. Idag är en bra dag jag känner det. Imorgon blir det en mindra trevlig dag, måste gå upp 5 på morgonen för att åka till Laos - Vientiene och sova där en natt. Måste åka så tidigt för att hinna till Svenska ambassaden för att sen hetsa iväg till Thai ambassaden. Känner mig inte så pepp. Blir väl en och annan baguette och en god indisk middag på kvällen. Indiskt finns ju inte i Udon så det ska bli gott. Nu ska jag gå ut och gå och sen börja jobba oh juste hinna äta lite också. Bjuder på en trevlig måndags låt. Håller på börja gråta när jag hör den här, jag vill va förevigt ung! Jag ska nog få mens snart lite kinkig.



Peter, Sophon, Joy och jag förevigt unga!

Machu Picchu (av guechuas Machu Pikchu, gamla bergstoppen), som upptogs på Unescos världsarvlista 1983, är en välbevarad förcolumbiansk bergstad i nuvarande Peru. Den ligger 80 kilometer nordväst om Cusco.



Adieu!

RSS 2.0