Hemma

Ja, jag har vart helt värdelös på att uppdatera bloggen på ett tag, detta har berott på resande och hejdåande. Kommer mer om slutet av Thailand inom kort men just nu ska jag bara umgås med min Far.

Känns rätt gött å va hemma ändå. Saknar Thailand och alla dock. Bangkok är världens coolaste huvudstad!


Peter och Jag - State tower

SUNE

Igår va vi hos Sune och skulle kolla på fotboll men fotbollen började aldrig inte när vi tänkt det iaf...
Så vi kompenserar det med att åka hem till han idag och kolla på Tyskarna, Sune hatar tyskarna så det är kommer bli kul hahahahah.


Nu måste jag duscha sen åka.

Jag har världens bästa Mormor som längtar så mkt efter mig på Onsdag nästa vecka ska jag överraska henne. Mamma, Moster, Kusin Vitamin och Peter vi ska upp till en ovetandes Mormor :D

Nu hinner jag verkligen inte mer, Peter morrar...

Uppdaterar mer sen eller imorn!

P&K

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Det som inte skulle hända hände... Backlinjen är totalt odugliga! Min mormor hade gjort ett bättre jobb defensivt än vad dom gjorde! utan Zlatan är landslaget helt lamt. Fan va arg jag va igår, men det gick över efter några cigaretter och lite wirre. Va på Climax och på nåt ställe som hette Berry, Berry kommer jag ALDRIG mer gå till totala över priser och kass service.

Idag ska vi spela fotboll måste röra lite på mig!

Hoppas nu för i helvete att vi vinner mot Ryssland annars gräver jag fan ner mig nån jävla stans asså.

BITTER BLOGG IDAG!

A juste Peter och jag tyckte att det var vääääldigt lämpligt att ta med majonäs hem från 7 eleven imorse. Verkligen jätte nödvändigt, hittade 2 korv påsar fylda med majonäs, den ena var halv fylld med ketchup också, jätte bra, verkligen!
Hahahahhahaha... ingenting förvånar mig längre.

Sune väckte mig idag och vi åkte och åt hos Tung, jätte trevligt vi satt i 3 timmar och diskuterade allt mellan himmel och jord, ikväll ska vi hem till han och titta på fotboll. Kul!

Piiiiiiiiiiiiis broooo!

SURPRISE PARTY

Asså verkligen TACK, pojkar och flickor för denna underbara kväll! Vi hade ingen aning om vilka som var där vi hade 3 missade samtal på mobilen från Tong och ringer upp, Bi (min bästa thai tjejkompis) svarar i telefonen ber oss komma till Sophon, hon kom hem från Indonesien för oss, jag och peter hivar några 11 Tiger innan och åker dit och dom har verkligen tagit dit ALLA! Det här var den bästa bästa kvällen i Thailand hittils. Vi dansade på borden, hade sönder borden (inte med flit) dansade ännu mer, skrattade och pratade. Det var 4 år sen alla vi var samlade tillsammans, ikväll slog alla rekord på trevlighet! Bi var den första att åka hem, tror att hon lämnade stället 5 imorse... Tong var nästa man (han hade dock somnat på bordet innan) och som vanligt vi sist. Den här kvällen kommer jag minnas i hela mitt långa liv och jag fäller en tår bara jag tänker på vilka underbara människor jag har i mitt liv. SISTA KVÄLLEN MED GÄNGET. NI FINNS ALLTID I MITT HJÄRTA! Morgon solen skiner utanför mitt fönster och jag vill aldrig att denna dag ska ta slut. Jag vill varken åka hem eller lämna er. Men snart ses vi igen, lika galna lika glada lika underbara.

kan tyvärr inte lägga upp nåra bilder för BLOGG:SE ÄR EN HELT JÄVLA CP SKADAD SIDA!!!!


Strömavbrott

Så jävla iirriterande att det har vart strömavbrott hela dan. Men vi gick ut och gick jätte länge så det va skönt, men det blev inte mkt jobbande idag.

Har vart på marknaden och hittade ett par shorts som jag inte kunde ha och våran favorit låt, hela skivan va sjuukt bra.



Nu ska jag bara inte göra nånting.

Onsdag

Jaha, skriv torka, bakis, trött, men ändå så glad!

Jag har kommit på hur bra det är att va borta så här länge från Sverige för då rensas alla idioter bort från ens liv och man träffar bara alla underbara bra människor. Jag insåg att det fanns så många idioter i mitt liv men dom har jag ingen kontakt med längre så det är en lättnad.

Peter har fått bakis städ sjukan å jag skulle hjälpa till men han morrade nästan åt mig att jag inte fick det.. Jag måste sitta och lata mig han vill göra ALLT själv... okej då om du verkligen vill det så.

Fortfarande lyckorus ver att Sverige vann igår. Underbart!

Jag vill inte hem! Jag vill inte hem! Jag vill inte hem!

ÖRKE SKRIVE MASSE!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Asså jag döööör va skönt det där va å nu är jag så hes att jag inte ens kan sjunga smelly cat!
Zlatan är bästaste i världen!!! Å Petter Hanssons mål skrattade jag så jag höll på å dö åt så jävla kul han snubblade verkligen in bollen och lyckan i hans ansikte va så härligt! Vi skrek vi drack vi segrade! Kul fest också.. vi vart 4 st lådan med öl tog slut innan Spanien hade hunnit göra första målet mot Ryssland... Iallafall så somnade både Tong och Don i våra solstolar innan avspark och sover fortfarande där hahaha...





Jag har bränt mig för jag har solat ajajaja...

Nu ska jag sova...


Klarblå himmel.

idag är det helt underbart väder Peter ligger och solar lite på balkongen och Jag gör mig redo för en promenad... Den kommer bli svettig för det är sjukt varmt nu..

Igår köpte jag en ny kamera rosa jätte fin och en ny dammsugare. Å massa andra saker också. Älskar att shoppa.

Ikväll är det Sverige som spelar också längtar.. Vi ska ha fet fotbollskväll här kommer bli ös! Hoppas Sverige vinner...

Vill inte åka hem.. fy bara 15 dagar kvar...

Weekend in the worlds greatest Udonthani

Jag orkar inte skriva, jag är trött.

Va i Udon i helgen, toppen helg med shopping och utgång god mat och trevliga människor. Vi fick igång hela hotellet alla var vid vårat rum och kollade på Schweiz - Tjeckien. trevlig men seg match tyckte jätte synd om hemma nationen bara.

Höll på att bli våldtagen av en TJEJ också, det är ju inte speciellt vanligt här direkt tjejerna här är oftast blyga, pryda och lite tillbaka dragna men inte hon, nej nej! Hon tafsade på tuttarna och porrdansade mot mig försökte till å me kyssa mig x antal ggr. Tydligen hade hon vart på Peter också så hon måste vart bisexuell. Hahahaha...

Skriver mer imorgon nu ska jag kolla på Thailändsk film.

En anka va typ 1 cm från att störta i mitt huvud idag när vi körde moppen hem från Udon hahah. Jag vart så jävla rädd hahahah! Måste ha sett kul ut! Pompe vart så glad när vi kom hem också han ylade och pussades massa.

Näe natti alla sötisar

Ibland förstår jag mig inte på folk!

Varför går man in på ett forum och fråga om landsnumret till Sverige??? Gå in på google för faaaaan skriv 2 ord och få svaret, istället för skriva på ett forum vänta 3 timmar och få ett svar... Smarta människor det finns! Eller är jag ÖVER SMART som andvänder google?? Hahahahahahah...
Jag rekomenderar däremot att andvända blackle.com istället mkt bättre för miljön.

DU GAMLA DU FRIA

Duuuuuuuu gaaaaaaaaaaaaaamla duuuu friiiiiiiia duuuu fjäääll höööööga nooooord.
Grattis till gamla Sverige får man väl säga då.
Hoppas att alla får en fin national dag.


PROMENAD
Fattar inte hur jag kan ha vart så lat, promenaden på morgonen är ju det bästa på hela dan!
Nu iväg till Tung och äta frulle, ska äta Tom Yum Pla idag. Sen jobba och sen Heeeeelg...

Jag är på strålande humör idag, tacka vare dig du lyser upp min dag!

Kärlek till alla på nationaldagen!



Sophia

Vill bara krama dig när jag tycker så synd om dig! Saknar dig massa massa...
Skickar en telepati kram iaf! Du är bästaste!
image38

Rutin

Jag behöver få tillbaka min fina rutin jag hade med morgon promenader och icke lat het! u har jag blivit lite förslöad senaste tiden, men imorgon blir det ändring!


Ska snart till Tom och kolla ifall vi kanske kan sitta i skolan och jobba bättre lina där, man slipper dela med 1 miljon andra Då kanske megaphone funkar... HOPPAS HOPPAS!

image37
Tom & Tongs äldsta son San

Jag hatar mitt lösenord men har inte orkat byta det... Bara en sån sak! Fan måste rycka upp mig!

Bokade om vår biljett idag Juli var helt fullbokat surt jag som ville komma hem 1 Juli.. Så nu kommer jag hem nästa år istället, 3 Januari. Känns ändå skööönt! ;) HAHAHAH nääääe skoja baaaaaaaara... Kommer hem, 25 Juni istället 3 dagar senare :D ska bo hos pappsen i 5 dagar kommer bli skönt, gratis god mat och åka båt varje dag. Saknar ju min lilla pappa massa! Synd bara att inte Lillasyster bor där längre. Men hon får helt enkelt komma ut och hälsa på.

ååååååååååååååååå EM börjar snart längtar längtar.. ska bli såååå himla kul ska kolla varenda match åå massa tid med bara fotboll fotboll fotboll!!! ME LOVE!

nääähäääpp! Nu ska jag dra tjingeling!

KORAT VS NAKHON RATCHASIMA

Idag startade jobb dagen men strålande resultat. Vi tog oss en tur hem till Christer som berättade om en jääävligt dum snubbe han hade hört expert prata om staden "Korat" Nakhon Ratchasima. Killen satt stolt och berättade hur många gånger han hade åkt bussen mellan Bangkok och Udonthani (där jag bor). Sen satt han och berättade att han Brukade stanna i både Korat och Nakhon Ratchasima men att han gillade inte riktigt Korat för att det va lite lamt där. Det var mkt bättre ös i Nakhon Ratchasima, det killen verka missat är att Korat är ett annat namn för Nakhon Ratchasima. Hahahah jävla dumhuvud, sitt inte å skryt och spela viktig när du inte vet ett jävla skit!!br />
Imorgon är det marknad och då ska jag nog shoppa lite nödvändiga saker, senast köpte jag en sil, 3 korgar i neongrönt 2 skedar i neongrönt (neongrönt is the shit), Tops, 2 nagellack ett rött och ett knall rosa, aceton, 3 par shorts (blommiga), Kokta Majskolvar, allt som allt kostade 250 baht = 50 kr det är lycka! Man känner sig så nöjd varje gång man går hem därifrån med sina kap.
Haha! Imorgon skriver jag mer om vad vi inhandlade då.

Här kommer lite bilder från Chayaphum.

image35

Vattenfall

image36

Japansk Porrfilm

Precis när jag ÄNTLIGEN somnat igår natt så hör jag en röst som ropar Pitah, Pithaaaaah, Piiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaaah... Jag låstsades inte höra först, för jag ville inte gå upp, men tillsist så gick jag å väckte Peter "pitah" som också precis hade somnat och vi gick ner och det va Tor som vi hyr huset av. Han fick inte igång sin bil för det fanns inget batteri i den, så då väcker han oss 4:30 på morgonen och ber oss hjälpa till och putta på den och tror att han ska få igång den! Hahaha...

Jag, ut i trosor och sov T-shirt och börjar putta bilen i ös regnet. Hans Fru hjälpte också till och puttade Hej å Hå!
När vi äntligen kommer ut till vägen med bilen så ska vi börja springa igång den och Tors fru kämpade å kämpade. När vi började springa så stönar hon ut 1 2 3 oooooooooooooooh oooooooooooooooooooooooooh come on oooooooooooooooooh yeeeeeeeah... Little.. yeeeeeeeeaaaah oooooooooooooooooooooooh one come on... HAHAHHAHAHAHA.. Jag och Peter sprang och gap skrattade vi visste inte vad vi skulle ta oss till hon lät precis som en porrstjärna i en billig porrfilm, lite Japansk lät hon. Hahaha... Vi fick iaf inte igång bilen efter att vi hade sprungit x 100 meter med den. Jag har inte så bra kondis märkte vi av eller det märktes att ingen av oss hade speciellt bra kondis. Hahah... Tillsist fick dom låna vår moppe så dom kunde åka hem i regnet. Jag kunde inte sova på ytterligare nån timme så precis som jag inte ville ha det så vaknade jag alldeles försent idag!


Nu har vi precis ätit ägg macka och ska duscha och börja jobba. Hann inte med morgon preomenaden för att jag vaknade så sent, irriterande.

Uppdaterar mer senare.

Ormtjusare

Helvete va rädd jag vlev när jag skulle gå på toa och det slingrar en orm framför mina fötter... Jag skrek och ormen vart nog räddare än mig. Modig som jag är så klädde jag på mig långärmat och mina fina gucci glasögon (om det skulle ha vart en spottkobra) om lyckdes få ut ormen. Den va inte stor det va nog en bebis men den kan ju ha vart giftig iallafall. Precis när jag fått fatt i den så råkade Peter skvätta vatten på mig när jag inte såg och jag vart liv rädd hahah. Jag fick ner den i en påse och släppte ut den i naturen och regnet. Visst är jag tuff?! :D

image34

Farbror va här idag och han får mig alltid till ett gott skratt. Idag berättade han hur han lurade bort polisen i Nong Bua Lampu när han "råkade" köra mott rött i en stor korsning Hahahaha! Det va liksom inga bilar så han tänkte "what the heck" och åkte. Precis när han kommit över korsningen så poppar en polis bil och en kontapel ut. Konstapeln ropade och farbror gasade på, polisen efter men han va smart och körde en snabb vänster och lurade bort gubbarna, allt detta för att få enda exet av Bangkok Post Hahahhaha... sen tog han en omväg hem på 3 mil, men han fick tidningen och ett skratt ur min och Peters mun.

Sen kom sune över och då får man sig också ett gott skratt kanske mest åt honom men han är härlig! Han berättade hur sjuksköterskan i Non Wai försökte dra ner byxorna å köra en spruta i röven så fort man kom in på kliniken. Bäst att hålla i heligheten då. Sen prata han som vanligt om jordens undergång, Sune tror att jorden kommer gå under om 10 år, hahahah..

Nu ska jag sova!

Nati Sawat

Burrrrr..

Igår var första gången på 4 månader som jag frös. Efter ett stort regn oväder så åkte vi till Non Wai och handlade lite hos gubben och guuuud så kallt det var, eller ja kanske sisådar 23-24 grader men det kändes kallare.
Hur kommer jag överleva i Sverige?

Hemresan blir uppskjuten och kommer att boka om den till 1 Juli. Hade second thoughts om att åka hem överhuvudtaget, skulle va rätt skönt att va här i ett år. Men saknar som sagt alla hemma så 3 månader i Sverige will do.

Idag har vi spelat fotboll gud va jag saknar att spela helt sjukt! Men det va as kul iaf. 1 timme spela vi och imorgon  kommer jag säkert att ha värsta träningsvärken, skönt!

Ikväll ska vi nog en sväng till Farbror Christer lyssna på hans gamla rövar historier.

lägger in lite mer bilder från Chayaphum senare riktigt fina faktiskt.

Puss och Kram

Har du kissat på dig?!

Katten är inte riktigt rumsren än men nu verkar det som att han har hittat en toalett som han trivs med. Peter låg och läste tidningen och Killer hoppar upp på Peters rumpa och sätter sig bekvämt. Peter känner att det börjar rinna från hans rumpa ner på hans lår... hhahahaha! Killer kissade ogenerat. En riktig kiss(e) det där!image32
Fyrverkerier från Bongfai.

Nu vräker det ner ser inte ens andra sidan av vägen från mitt fönster. Mysigt tycker jag. Nu ska vi sätta oss på vår altan och njuta av regnet. Lustigt att det har vart 2 dagars sol och att man under dom dagarna firade att regnet skulle komma och att det var preis vad det gjorde.

Blev skapligt chockade iförrgår när det knackar på dörren och Peters farbror kommer in. Han åkte hem för 1,5 månad sen och nu är han tillbaka fast bara i en vecka. Kul, han är nog den roligaste farbrorn i världen!
image33
Farbror Christer

Nog från mig.


Bongfai & Ny familje medlem

Hej alla glada!

Rykten går om att sommaren har kommit till Sverige, gött för er där hemma.

Det har vart fullt upp i veckan, Bongfai och fest. Bongfai slutade idag och det tycker jag är skönt, nu får jag vila upp mig lite... Hela Bongfaien består av att fira in regnet. Då skjuts det gigantiska raketer och Thai som ÄLSKAR att spela, spelar om hur länge dom kan stanna i luften. Igår så förlorade Sophon 3500 baht, jag  misstänker att han är lite spelberoende och grabben hajar ju inte när han ska sluta. Jag har aldrig hört killen vinna och ändå så fortsätter han. Haaha... Vi var bjudna på fest och middag hemma hos Tom en lärare här i byn och även Tongs bror. (Se tidigare inlägg) Kom dit vid 12 tiden och det bjöds på massa god mat och dryck. Vädret var soligt kändes som en sommar i Sverige fast lite varmare. Vi spelade boule, kort med härlig musik i bakgrunden. Peter gick på toaletten och hans skor blev snodda, vi misstänker att det var fotografen hahaha... Dagen var UNDERBAR! Efter det så åkte vi hem till grannen och där var det STOR fest, dom är släkt med Tom och Tung också. Vi käkade Suki och drack Whiskey och högsta polis chefen (skönaste snubben i byn) var i topp form dansade och showade i bara ett litet tyg stycke. Det sjöngs karaoke och alla var så trevliga. Sen åkte vi till Sophons restaurang och käkade lite crabsticks med wasabi och sjöng och dansade. Jätte kul tills några bönder började sloss, Thai är alltid så jävla fega att dom ska gå på 7 mot 1 stackare så Sophon hoppade in och vi röck in också å lyfte bort några. Sen skickade vi hem dom och satt och små snackade ett par timmar. När Peter gick på natur toaletten så hittade han en jätte jätte liten katt unge som inte hade nån mamma. Vi tog hem honom och jag matade honom med mjölk. så himla söt, Killer heter den nu. Vi har försökt att hitta ett nytt hem till honom men ingen hittills har nappat. Pompe försöker äta upp honom så fort han ser honom, så nu sover jag och Killer i ett rum och Pompe och Peter i det andra sovrummet. Pompe är en sjukligt svartsjuk hund hahaha!

Tom skulle ha fest idag också men vi orkade inte dricka så vi åkte bara dit och sa hej, dom tyckte nog att vi hur konstiga som hellst men man är ju inte 18 längre om man säger så.

I förrgår så var det parad i byn det var drygt 2 km lång och det var pampigt som fan, förgsprakande minst sagt. Vi träffade på Bi osm jag inte träffat på 100 år och gick tåget med henne eller gick och gick vi dansade fram i 2 km. När vi kom fram till Tungs restaurang så hoppade vi av och åt istället för orkade inte gå dom sista 5 km i 40 graders värme. Men fan va kul vi hade, trots att denna by är såå  liten så händer det så jävla mkt här... skumt! Mer än vad som händer i Sverige på ett år typ...

Kvällen bestog av att titta på Nacho Libre och Clerks 2. Skönt att slappa lite.

Å moster... Jag har inte glömt dig, hur kan man glömma sin favorit moster?! Saknar dig som tusan, men i sommar så ses vi :)

Kärlek till alla som behöver! <3
image31

RSS 2.0