DANCE WITH ME



Cause day and night
The lonely stoner seems to free his mind at night
He's all alone, through the day and night
The lonely loner seems to free his mind at night
Day and night
The lonely stoner seems to free his mind at night
He's all alone some things will never change
The lonely loner seems to free his mind at night

GULDFISKEN!

Tänkte att jag kanske skulle börja blogga lite igen. Tycker att det känns så tråkigt att blogga från Sverige, tittar jag tillbaka så är det ju så himla kul att se vad jag har gjort + att ni läser ju vart jag än är. Inga bilder glömde min laddare i Thailand, SURT!
Men Peter är kvar så han kanske kan skicka den till mig.

Det blir lite stressegi när man kommer hem och man ska träffa alla. Det första jag gjorde var att träffa Jessica. Dagen efter det träffade jag Mormor mitt lilla hjärtegull. Träffade också Min lillasyster och lillebror och vi gick ut och galejade lite. Jätte trevligt! Dagen efter det träffade jag Zozo och gabbi och Helene på kvällen. Sen har jag hunnit med Mamma, Maria och Jeanette. I Måndags hade vi lite grillfest här ute på landet. Jätte mysigt och gott.

Ikväll ska jag in till stan en sväng och träffa Maja och vår pakt ska starta. Känner mig lite hängig men det kommer bli så himla kul! 100 år sen vi sågs. Imorgon bär det av ut till Blidö och mys i skärgården. Kommer bli så himla mysigt. Jag längtar! På Fredag har jag inget planerat men jag tror att det blir lugn och ro för jag känner att jag skulle behöva det efter allt farande och flängande. På Lördag har min underbara Pappa bokat mig så då bär det av till Värmdö för massa Pappa mys och bortskämdhet. Pappa bäddar fortfarande min säng och gör frukost till mig varje morgon jag är där, ja jag vet jag är helt sjukt bortskämd! På söndag var det nåt jag skulle göra men jag har glömt bort det, jag måste verkligen köpa en kalender jag är som en freakin guldfisk!

Kärlek till er alla!
PUSS PUSS

SVERIGE

Jag är hemma.

FINNER INGA ORD!

Jag har förlorat en stor bit av mitt hjärta. Just nu säger mitt hjärta nästan så mycket AJ som det bara kan. Förstår inte hur det kunde bli så här, nånstans var jag ändå tvungen. Jag är förkrossad just nu och jag känner att jag inte orkar eller vill prata med någon, jag behöver men jag kommer inte. Hur ska jag lösa allt? Hur ska man lappa ihop dom bitarna som inte vill vara där längre. Jag kan inte göra något överhuvudtaget. Det kommer alltid fattas, ingen kan täcka det tomrummet som jag känner nu!  Jag älskar dig nu och föralltid!

FÖRVIRRAD & TANKSPRIDD

Har inte mkt att säga idag. Jag har ont i huvudet och mår inte så bra idag. Det här är jobbigt.
Jag är så lycklig för att jag har mina underbara vänner, familjen och kärleken. Att dom finns hjälper en igenom allt!
Tack för att ni finns, Jag älskar er!

PUSS

...

....

INDIEN

Bara för att det är Fredag och ni är så underbara så ska jag lägga in en massa bilder från när Jag Peter och Björn var i Indien i Goaste Goa för en herrans massa år sen. I alla fall 3 år sen när jag var lite yngre och lite dummare.




















































Jag fick ett skratt anfall i Goa av någon konstig anledning och jag kan inte hålla mig för skratt när jag hör mig själv.
Tänkte dela med mig av det till er. Hahahahahah! Ni får ursäkta att jag är brutalt ful och äcklig på videon.





Ha en underbar Fredag mina älsklingar. Min Fredag kunde inte ha börjat värre jag fick stå i en telefon automat och skälla på huvud chefen för regionen på vårt internet bolag. Internet krånglade idag och det har jag verkligen inte råd med har mycket att ta igen. Som tur var så var jag helt bäst när det verkligen gällde i morse när internet var igång till och från så jag har lyckats rädda dagen bra. Nu blir det kao pat tuna stekt ris med tonfisk. Mr chef står nere och lagar det!

PUSS PUSS!

Crappy day!

That's all i gotta say!

RAINY DAY

Nu började det regna... sänk ljudet det regnar mkt!







Dagen började med att jag var seg och trött och presterade inte så bra som jag borde ha gjort. Jag vart arg på mig själv och gick ut och sprang 1.2 på lunchen blev as pigg och motiverad och krossade på jobbet. Nu ligger vi bra till men det började regna som satan nu är det lungt och jag ska börja jobba igen, vill inte tappa flowet!

:D Saknar alla er där hemma jätte mycket!

PUSS TILL ALLA!

ÄNNU ETT MISSLYCKANDE!

Jag vet varför, jag kan inte göra nåt åt det. Jag blir less. It takes a team to tango.

over and out!

HUGO

Hugo är världens sötaste grabb. Han har dom vackraste ögonen och jag är så himla stolt över Jenny & Jocke! Nu vill jag också ha en bebis, har fått värsta tankarna hela tiden och går och kollar på barnkläder och sånt inte alls likt mig. Jag har trott att det är PMS och min storasyster säger att hon också gjorde det när hon var runt 27. Men gud det här är jobbigt, alla bara skaffar barn och har sig och här sitter jag med det oseriösaste livet i världen. Jag har ingen volvo (jag har inte ens ett körkort, som tur är spelar det ingen roll i Thailand om man är blond tjej) jag har inget rött hus med vita knutar, jag har en studiolägenhet mitt i city så långt ifrån rött hus man kan komma, jag har en hund som typ tar hand om sig själv ingen bindande vovve med andra ord. Gud vad jag klagar och är kinkig nu. Det var meningen att det här skulle bli värsta elogen till Jenny och en hyllning till att lilla Hugo föddes nyligen men nu blev det bara om mig. Nu slutar jag, men det är min blogg så jag bestämmer ändå! Usch börjar jag bli vuxen? tänker på bröllop och bebisar nej nu slutar jag och tänker på sprit och rock n roll! Grattis Jenny och Jocke till världens finaste lill kille! Han är den vackraste pojk bebisen jag har sett! Ni kommer bli underbara föräldrar det vet jag och jag är låtsas moster nu också wooohooooo! Längtar tills jag får se honom om ett år typ! Jag lånade dom här 2 bilderna från en blogg hoppas det inte blir sura miner!


Jag är så lycklig, han är så vacker!

Puss

BILDREGN

Här kommer lite bilder. Va inne på Therese blogg och den kommer jag definitivt följa nu av många olika anledningar :D
Hon har iaf massa bilder och jag som älskar bilder, tyckte om den massa! Så nu blir det mer bilder åt folket!
Idag lagade vi punkat på moppen, vi var och käkade as god mat på Me-Ja. Och sen var det bara till att börja jobba och det har gått ganska bra faktiskt. Gårdagen vart för mkt internet och för lite koncentration inget mer sånt nu! Men vi lyckades iaf komma en bit på vägen. Så här kommer som sagt lite bilder. Snart fyller min syster år också Whiiiii!


Jag och Peter innan helgens bravader. Somliga kallar oss skönheten och Odjuret!
Ni avgör vem som är vem. Hahaha!

Peter va bakfull och försökte bli vackrare genom en "Beauty Drink" Med Kollagen.

Vi hitta ett tempel när vi letade efter försvunna moppen. Vackert!

Min nya garderob

Punka på moppen, den är tung att dra kan jag lova. Man får muskler!

Så lagade dom moppen 30 Baht = 6 kr!

Dom lägger nya kloaker

Wonton med räkfyllning. Hann inte fota den andra maten det sa bara slurp!

Moi utanför Me-Ja

Hunk på Dunk

Me-Ja

Jag igen, otippat.

Sist men inte minst JOBB!

Så nu har ni fått lite av min dag. Nu blir det Banan Shake och Vänner och vila i en timme!

PUSS&SKÅL GOTT FOLK!


RSS 2.0