Mors Dag

Tänker på dig Mamma på din dag. Jag älskar dig du är världens bästa Mamma alla kategorier!

Puss

Mys Lördag

Idag vaknade jag först av ett underbart monsun regn och det är ju så mysigt när det bara låter så himla mycket så jag låg och myste under täcket medans Petta såg på Weed (Silver Fangs son) Ni som inte vet vad silver fang är kan antingen googla det eller gå evigt ovetandes.

Sen klarnade vädret och vi drog ut till Ratchabat och spelade basket i nån timme sen hem och duschade och sen åkte vi till Vietnames marknaden (Bobe) och Peter köpte ett par fin skjorts och en AS GRYM grå mellerad hood som jag bara vart såå avundsjuk på men när jag provade den såg jag typ ut som en Hockey spelare vid namn ISBERG (tack Jessica)! Iallafall så såg jag en jäääätte söt klänning som jag bara inte kunde hålla tassarna ifrån hur mycket jag än försökte så jag köpte den. Tyvärr får ni inte se den nu men jag sätter in bilder så fort kameran kommer tillbaka.

Sen åkte vi hem och såg dom 2 absolut sista och bästa avsnitten av Prison Break eller vi såg det ena sen åkte vi och käkade fin middag vid Nong Prajak och oj va fint och flärdigt det var. 2 öl slank ner i magen också. Vi åt en Jum vi beställde jätte räkor men det blev en herrans massa olika skaldjur. Krabba, bläckfisk, räkor, blå musslor och ja massa sallad, revbensspjäll med annanas i en annanas, stekt fisk (red sniper), Thai broccoli och avslutade kvällen med ett glass paket choklad sås och det sista Prison Breaket. Underbart och jag grät återigen jag är nog lite PMSIG.

Nu ska vi kolla på confessions of a shopaholic och sen sussa gott till smattrande regn!

Puss och Godnatt underbaringar!

MAJATHON

Idag springer min underbara oodilally Stockholm Marathon och jag har hållt tummarna hela dagen! Nu borde hon snart komma i mål om hon inte redan har gjort det. Bra jobbat Maja jag vet att du klarade det! Så skönt att prata med dig också igår kändes bara så bra du är den bästa i hela världen på att förklara "svåra" saker till lätta! Tack för att du finns!
Glöm inte pakten, du slipper den i ett år till sen är det kört, då blir det Sara på heltid!

Puss

TACO TIME

Nu ska vi åka och köpa Tacos ARIBA ARIBA weeeeeeeiiiii! Kommer sitta som smäcken i kistan! Har precis sprungit 3 km och gått 3 km så det var skönt nu ska det bli gott med mat! Jag är ill röd i ansiktet undrar va folk kommer tro när jag kommer in i affären. Tyvärr så kan jag inte ge er bild bevis för min kamera är på service och dom sa att det skulle ta 2 dagar nu har det gått 4 hmm aah dom kanske menade 2 veckor, man vet aldrig med Thai TIT (This Is Thailand)

Ha en bra kväll & en sjukt trevlig helg, njut nu av solen Sverige!
Puss

IT KNOCKED ME DOWN

Nu dör jag 10 gånger om, jag är besatt efter första gången den slank in ljuvt i mina öron!
Jag trodde inte det kunde bli bättre än Halo men det här vetti tusan den knockade mig!
PCD - Hush Hush! Är också sjukt bra har hört så många bra låtar nu så jag blir helt till mig. Måste påminna mig om att jag INTE ska gå ut! Om idioten sätter in pengar på Måndag som han säger (hans ord är dynga) så kommer jag fira det med ah ett helrör knock you out och en cigg! Men det kommer ju aldrig hända så jag kan sluta drömma om det också!



Mitt hjärta slår volter, jag är KÄR på riktigt!
Puss

HUSH HUSH!

Middagen i Söndags var super mysig tyvärr gick min kamera sönder totalt så det gick bara att filma med den. Jag hann ta några bilder. Mamma tycker iaf att det är roligt med film klipp så då gör jag nån glad iaf.







Tänkte att ni kanske ville se lite MAT!  Här kommer lite bilder också...

Världens sötaste Oscar, så himla go!

mys pys whoop whoop

Jag och Orre Borre

Världens bästa granne Kjell

Restaurangen

I röd klänning har vi Kjells goa fru Amon med vänner och massa barn.

Roliga Roy

På kvällen gick vi ut en sväng och skaka rumpa på Climax det var samma musik som vanligt men man blir aldrig besviken ändå. Vakterna är så himla mysiga och kramgoa.


Pompe är sjuk han har feber, så han är helt lam och vill inte ens äta jordgubbs yoghurt eller sticky rice knappt kött som han älskar. Tycker så himla synd om honom. Han sover mest och är helt torr om nosen. Nu ligger han i mitt knä medans jag bloggar så himla tussig! Han har fått ett nytt halsband och ett nytt koppel som matchar min Lakers outfit. Gult och Lila! Så HOT! Ska ge honom en liten bit alvedon lite senare, han orkar liksom inte ens retas med Pad Thai (grann hunden) och det är typ det bästa han vet.

Skriver mer i fler inlägg, hoppas jag har stillat er abstinens lite nu!
PUSS


LOOP HOOP IS BACK!

Idag vaknade jag av att frukost stog på sängen. Gulle vännen hade gjort ost mackor och flingor. Efter det slängde jag på mig mina nya coola basket kläder, åkte ut och spela basket med vännen. Sara Jane och Sofie köpte ju också basket linne och skjorts när dom var här mina kommer bara andvändas på planen. Min J umanade mig på 21 när jag kommer hem och jag tror inte hon fattar vad hon har gett sig in på, det här är blodigt allvar och jag VET att jag kommer vinna ;) Ojojoj lilla gumman Hehe! Om vad vadet gäller är inte fastslaget än men det kommer bli storslaget!



Sen så köpte jag nya skor också förutom min gula whigger dress. Det stog mellan dom och ett par rosa låga converse men det blev dom här. Jag har blivit lite av besatt av skrikiga färger.



Dom här är lagom skrikiga liten touch av skrik.

Nu om en kvart ska jag slänga på mig lite ansikts klet och göra mig lite vackrare lite bättre och sen ska vi traska över till världens bästa grannar och gå ut och äta middag med dom. Ska bli jätte trevligt och jag kommer peppra med bilder. Deras son Oscar är så himla söt så man vill äta upp honom han får en extra liten guld stjärna i boken av mig för han inte skriker när jag håller honom. Han skrattar och sånna bebisar gillar Sara, en sån bebis ska jag skaffa när jag blir stor.

Hepp Hepp nu ska jag köra en sista spurt på jobbet har gått sjukt bra nu på en timme bara.

Hörs senare gullipluttar!
PUSS

VARDAGS LYX






VIDEOREGN FRÅN GÅRDAGEN OCH MORGONEN



Jag köpte mina fina vita skor som fortfarande är vita. Ett under.





Sen åkte vi hem...




Sen gick vi ut på Yellow Bird, Sänk! volymen är jätte hög!



Sen hann vi med UD också en sväng och där träffade vi old buddies n old pals!
Peter retas med mig det tycker han är roligt. Sen gick vi hem och sov.






Och sen så vaknade min käre vän av en trevlig överraskning.



Så åkte vi och badade och jag är pigg som en lärka!



Mys var det!

Kommer kanske ett till inlägg lite senare men nu har ni lite å glutta på iaf!

Puss

Bird



Måste ju ge er lite härlig Thai music, det är en jävla massa smör men jag gillart!

Nu så...

Pigg som en lärka gick jag upp och gjorde lite frukost på sängen åt min bästa vän, han var lite fyllsjuk så det var han värd.
Nu ska vi åka och bada och sen åka och shoppa lite tänkte vi. Jag ska lägga in videoklipp senare under dagen och imorron så ska vi på middag med vår käre granner med fler. Ska bli trevligt men som sagt fler gottigheter under dagen!

Puss

CAROLA VS MOI

Jag tycker inte ens att det är en match jag sätter tonerna perfekt, en talang helt enkelt...





Så var jag på marknaden och köpte nya skor för Pompes tjej har snott min ena och käkat upp den, ingen svärmorsdröm direkt. Chulle har haft en förfrågan om att få se lite från marknaden så jag tänkte förgylla hennes dag och alla er andras med ett litet klipp från Nattmarknaden.





Nu blir det rosémys på balkongen.

Puss

KAN INTE SLUTA GUNGA MED!



Peter bara skrattar åt mig men asså jag är så hooked, så bra och så klassisk!
Touch me baby! (Pappa jag skojar bara det är ett uttryck ;) hihi! )

ZOOMERANG

En annan kul sak var att Peter blev helt extas när han skulle få med en BOOMERANG i flingpaketet och jag vet att det var helt avgörande för att han skulle köpa sina Coco Chex. När han öppnade paketet hemma blev han mäkta besviken när det inte var nån boomerang utan det låg en Zoomerang där istället. lika stor som min tumme ungefär hahah! Stackars Peter 27 år.

GLASÖGONORMEN

Alltid när Peter inte orka hämta nåt eller vill visa sig lite svag skyller han ALLTID på att han har glasögon. Typ att "man får inte slå nån med glasögon" Imorse var han jätte jätte snäll och vi åkte och köpte värsta brakfrukosten Ost, nybakat bröd Äppel juice jordgubbs yoghurt och frosties. MUMS!




Jag är proppmätt och längtar till imorgon när jag får äta frukost igen... Jag älskar frukost!
Frukost måste va det mysigaste målet på dagen när man har vaknat å får bara äta i lugn och ro tillsammans. Lätt 5 av 5 toasters! Näe nu ska jag jobba så jag får nåt gjort. Hoppas ni får en fin dag uppdaterar lite senare.

Puss

RÖKFRI I 4 DAGAR

Jag har till och med suttit med Peter som bröt lite mot slutningen för han orkade nog inte med mitt temprament. Det luktar så himla gott och jag är såååå sugen men jag SKA klara det här och inget kan stoppa mig inte ens att det är tufft och hett att röka. I need this! Det här firar vi med den här låten!


Don't Stop believing!

Puss

JAG HAR VÄÄÄÄRLDENS BÄSTA GRANNE!!!

Idag så kom vår granne Kjell hem från en 10 dagars tripp i Sverige. Jag skulle ha skickat en lista på honom på vad jag ville ha med mig men glömde det! Så kommer han vid lunch tid och Peter ger mig en påse och säger att vi måste ta upp Pompes bajs i framtiden så öppnar jag påsen och det är en STOOOOR PÅSE MED LÖSVIKTS GODIS I!!!!!!!!!!!!!! Som jag har längtat. Och att han kom ihåg det är ju bara för gulligt. Han gjorde min dag och godiset satt som smäcken!




VERKLIGEN TACK KJELLE DU ÄR BÄST!

HERE YOU GO, SOME EARCANDY!


MORMOR

Mormor levde! Jag fick spasmer när hon inte svarade först men sen svara hon och jag har aldrig vart så glad över att prata med mormor. Jag är så skrockfull och orolig hela tiden och bara för att jag och Jensa och hela Rimbo IF var på aruba och badade och solade stranden var förövrigt gjord av regnbågs färgade pärlemo stenar i åt pastell hållet hur fint som helst så kopplade jag på nåt konstigt sätt ihop drömmarna och tänkte att Jensa ska ju få tillökning i familjen VILKEN DAG SOM HELLST (Jag är jätte nervös och biter på naglarna) Och när nåt dör så föds nåt nytt... Ja men nu var det inte så! Mormor sa dom finaste sakerna till mig och jag börja böla. Jag har som sagt blivit hur bölig och pmsig som helst senaste tiden.
Min och Mormors stjärna som vi tittar på varje natt kommer aldrig slockna!

Jobbet har gått sjukt bra idag, det regnar och det är svalt och skönt och ja, livet leker och jag leker med livet!

PUSS & PUSS

MARDRÖMMAR!

Jag drömde värsta mardrömmen någonsin inatt. Jag har ALDRIG drömt att nån har dött det har alltid vart så att deen har vaknat till liv igen eller så har jag vaknat precis när nån ska dö. Inatt dog min mormor i min dröm och det va så som att hon ville säga nåt till mig i drömmen. Jag grät och skrek det var det värsta jag har vart med om. Jag älskar min mormor mest av allt och vill ju aldrig att hon ska försvinna från mig. Läskigt iaf. Nu ska jag jobba och foka på annat!

Puss

NU HAR REGNET KOMMIT








Helt sjukt mkt regn på 1 timme!!!!! Peter berätta att det var galet trafik stopp i hela stan allt stog still.
Nu har jag lagat mat det vart en baguette med fläskfilé och bea! galet gott!
Så här övertalade Peter ut mig för att titta på översvämmningen hahhaha!


Nu ska jag fortsätta jobba så länge det är uppehåll!


Puss

BAD HAIR DAY

Nja snarare bad hair LIFE assåe kolla, så himla kul!




Älskar ni mig fortfarande fast jag ser ut så här! Jag kanske ska raka av mig mitt svall...

Puaasss

ANDRA DAGEN UTAN RÖKNING

Och det känns så bra! Igår var jag jätte sugen i omgångar och det kliade i fingrarna men jag klarade det och jag är jätte duktig. Nu ska jag iväg och jogga så jag inte blir FET på köpet! Hoppas ni får en underbar morgon kanske lägger in ett litet inlägg senare. Puss från ickerökarn

Chulloo

Ville bara säga till dig att jag gjorde det du bad mig att göra och det var jätte fint och jag tror att han blev jätte glad!
Kärlek!

Videoblogg





Ett litet förlåt till Pappa kom med också!

Jag saknar er alla där hemma

LOVE!

GIRLS GIRLS GIRLS!




Sara & Sara på Meja

Finaste Sara & Finaste Sofie på ölstopp på väg till byarna det
var här bajsleken startade, först var jag skeprisk men gud vad jag skratta!

Inte liten och inte tuff BUT i wanted to go for a ride, är inte Moped Jessica här
får man ta det som finns...

Så matade dom fiskarna med chips. Vi såg en JÄTTE sköldpadda som
Sara Jane trodde var en orm som skulle äta upp henne, och en
GIGANTISK varan (stor ödla)

Dom va inte lika tuffa när dom trodde att dom skulle bli uppätna av "ormen"

Glada miner på Black Canyon

Så åkte vi runt och sjöng broder Jacob i kano.

Jag Sara och Sofie innan Sofie tatuerade sig.

Wee som gjorde dom fina blommorna

Han hade inte så mkt tyg på sina kalsonger hahaha! SUPER STRING!

Mys med finaste Sara Jane

Jag älskar det dära tattoo ljudet blev så sugen på å göra en till, men icke!

Sofies blommor

Dom var glada men jag grät och mitt hjärta sa aj aj aj! Hatar hejdås!

Sista måltiden tillsammans på flygplatsen.

i halmhyddan

Peter köpte dom här fina hängselbyxorna till mig för jag var ledsen
och jag bara älskar dom!

Nu har ni sett vad vi har gjort dom här 2 underbara dagarna! Hoppas det kommer fler sådana!
Kommer lägga in video sen funkade inte idag heller provar lite senare! Puss and Hugs

THE BALKAN GIRLS

Jag är som lite besatt av den här låten, skaka rumpa!


Nu ska jag jobba, plåstrena funkar bra har inte rökt idag!
Puss

SARA JANE & SOFIE HAR LÄMNAT MIG

Jag har verkligen haft det huuur underbart som hellst! Sara Jane var världens gulligaste som vanligt och Sofie var helt underbar hon också! Vi har gått ut, shoppat, åkt ut till byarna, ätit massa gott, myst och ja bara pratat massa! Idag tattuerade Sofie sig också och det vart jätte fint! Ska lägga in massa bilder på vad vi har gjort också. Hinner inte nu för det är så SJUKT SPÄNNANDE och det är sista avsnittet NÅGONSIN vilket förmodligen kommer att få mig att börja gråta IGEN. Jag HATAR hejdå och jag grät massa på flygplatsen men Peter var så snäll och tröstade mig med att åka och köpa ett par jätte fina hängsel skjorts, TACK UNDERBARING! Precis som mamma ALLTID gick och köpte en mjukglass till mig när min kusin "storasyster" åkte tillbaka till Göteborg efter sina Stockholms visiter. Här kommer en video blogg och ett litet förlåt till pappa för att jag inte slutade helt och rökte. Nu har nicotin plåstrena komit och nu ska jag verkligen sluta röka!  Mer bilder och videoblogg imorgon på vad vi gjort! Tills dess får ni njuta av det här!


2 timmar senare:
Fan va jag lackar nu! Jävla youtube klipp som VÄGRAR laddas upp! Får kolla om det går imorgon, jag ska ge det ett till försök sen slänger jag in handduken och ger upp! Måste sova snart för nu har jag ÄNTLIGEN ställt om mitt dygn perfekt!
Nu sitter jag här och snuvar och gråter för slutet i Prison var sååå fint, men jag listade faktiskt ut det innan. Men åååh jag kommer aldrig mer få se ett nytt avsnitt av min favorit serie genom tiderna, Peter frågade till och med om jag ville ha dom svarta hängselskjortsen också hahaha! Det skulle nog underlätta lite men det fanns ju inte min storlek kvar!

Jag saknar Jessica också MASSA lite jobbigt det dära!

Mer roligt imorgon.
PUSS

SKYPE

Snälla ni som läser min blogg, jag skulle vilja veta om det är nån som inte vet vad Skype är?
Sen skulle jag också vilja veta när ni fick reda på vad Skype är...
Ni som läser KOMMENTERA! Det skulle göra min dag!

Godmorgon förresten!
Idag sitter jag och väntar febrilt på att det ska bli Fredag, för då kommer finaste Sara Jane & Sofie och det ska bli sååå kul. En riktig vän kur det behöver jag nu känner jag.
Annars är det väldans grått utanför och jag kommer nog inte göra speciellt mycket idag.


LIVE AND BE ALIVE!

HAR HAFT TANKEN HELT PÅ MOPEDER!





Vilken är er moppe favorit? Jag vet vilken Jessicas är iallafall hon gillar mopeder och tuffa motorcyklar!
Finns så många olika, behöver ni råd eller tips så kontakta mig så frågar jag Jessica för hon vet!
Hennes moppe hemsida är under konstruktion men återkommer när den är helt klar!

Puss


FINASTE THERESE HAR UTMANAT MIG...

Jag vet inte alls vad som menas med det eller vad jag ska göra men jag antar att jag ska svara på frågorna hihi!
Skicka vidare den orkar jag nog inte för jag är för slö för det!

Fyra TV-program jag brukar se: Prison Break, Sopranos, Vänner, Idol

Fyra saker jag gjorde igår: Prata med Jessica, längtade hem, internetade, kolla på film

Fyra saker jag längtar till: SVERIGE, familjen, vännerna, kärlek!

Fyra saker som står på min önskelista: Du, träffa familjen & Vännerna, gym maskin, att fittan ska börja betala!

Fyra saker jag avskyr: lögner, falskhet, krig, rotmos

Fyra saker jag tycker om att göra: umgås med vänner&familjen, bygga broar, åka båt, lira boll!

Fyra saker jag åt igår: en munk, nudlar, wok och kärlek!

Underbart!

Så Therese nu har jag antagit din utmaning men orkar inte skicka den vidare som sagt!

Puss till er och självaste Fröken Rosa!

GODMORGON RARINGAR!

Lugn dag idag, vet inte vad jag ska göra idag det är lite mulet men rätt skönt och svalt väder. Måste försöka få tag på käraste Sara Jane idag och kolla om dom kommer hit på Fredag, jag hoppas så himla mycket oj va jag ska pussa och krama dom om dom kommer! Då blir det lite äventyr! Hepp nu ska jag ta en dusch! Puss på er!

YES SUUUR!

like the clouds you drift me away, far away yeah, And like the sun you brighten the day you brighten my day yeah!




Kanske inte "be you'r baby father" men annars är det mkt som stämmer! :D

PUSS COOKIE!

Idag är en sån dag!

Jag vill åka hem, jag sitter här vid datorn och funderar starkt på att boka om min biljett och komma hem NU...
Jag saknar alla extremt mycket, mormor och farmor börjar bli gamla och listan är lång med anledningar om man säger så.
Ingenting går riktigt som jag vill nu och felet ligger helt klart hos mig och i mina händer att ordna det. Men orkar jag, mina mål är verkliga och realistiska men jag längtar ändå hem, vart hittar jag motivationen???

Att boka om biljetten igen är inte problemet, problemet är att min lägenhet är uthyrd till Oktober. Hemlös i Stockholm i sommar är kanske inte riktigt så jag ser att jag vill ha det, så klart finns det 100 andra möjligheter. Beslutsångest.

Jag vet att när jag landar på arlanda kommer jag må mer än toppen men efter 3 veckor kommer jag säkert ångra mig och ha ångest över att jag är så vek och inte full följer mina mål och drömmar. Men ett år till här, klarar jag det?

Jag skulle ge min högra arm för att ha alla som jag älskar och bryr mig om en dag här med mig, förmodligen skulle det lätta min hemlängtan en hel del. Jag vill hem idag!

Puss

JAG SAKNAR DIG MORMOR!



Mormor 87 år gammal

Ser ni mormors favorit glasögon som hon gav till mig innan jag åkte till Thai. Hon har haft dom i typ 20 år!
Mormor är finast i världen och jag älskar dig så himla mycket, du är min hjälte! Jag tittar på vår stjärna varje kväll!
Håll ut jag kommer hem snart Mormor och då ska jag pussa å krama dig som aldrig förr!

PUSS MITT FINASTE HJÄRTEGULL!

Naughty

Jag vet att man varken ska eller får smygfilma människor och definitivt inte publicera på internet. Jag vet också att jag skulle bli jätte arg om någon gjorde så mot mig. Men saken är den att jag gillar verkligen min granne han är ALLTID dyng full men alltid snäll och när vi flyttade in här så gav han mig en jätte fin budda medaljong som säkerligen kostar 5000 baht. Han är så himla underhållande att kolla på så jag vill bara dela med mig. Ibland får min granne raseri utbrott, varje dag tar han bilen för hans fru vägrar lämna ifrån sig moped nycklarna, oftast tar han mopeden iallafall. Han åker runt hörnet ca 50m köper en heineken sveper den och ja ofta spyr han upp den lika fort. Jag vill bara dela med mig lite av mannen som får mig full i skratt varje dag. Jag har också kommit på att jag ej borde hålla i kameran under längre film akter, som ni kommer se så glömde jag att dra tillbaka zoomen så nu får ni se både gubbens och mina brister.


Chansen är liten att gubben går in på min blogg läser och översätter till Thai på google translation så jag tar en chansning, han är ju bara för härlig så ni måste se honom.

Idag ska jag lämna in min kamera också så att blixten börjar funka igen så jag kan ta bra bilder.

Är otroligt glad idag också btw och det kommer nog fortsättas på den fronten om det inte händer nåt oväntat!

PUSS SWEETCHEEKS!

Tack för den!






Jag skrattar så jag kissar på mig, skaka rumpa nu nu nu!

Bilderna är suddiga för min kamera är trasig...







Visst är dom fina, det tycker jag iallafall.

Så gjorde jag frukost också som jag åt på balkongen det va jätte gott kyckling curry bagge det ni jag kan jag om jag vill!






Ja så har min morgon och gårdag sett ut...

Nu: jobb jobb jobb


PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS!

Okej en till sen får ni lite bilder från mina kap!



Hon gör den här låten helt fantastiskt! Jag ryser och jag vill bara höra igen och igen och igen!

Jag är så himla glad jag bara ler och ler och ler, livet är fantastiskt är det inte?! Joooo det är det!

JAG SAKNAR ER MINA FINA!

She's a rainbow



Den här gamla godingen spelades på radion idag och jag myser!

JALLA JALLA!

ÖRON GODIS

Finaste Jessica skickade den här låten till mig på MSN och jag blev lite addicted måste jag säga. Alla vet ju sen tidigare att Leonas röst kan göra vilket öra som helst lent men nu har hon gjort det igen och ack så bra!


Många låtar jag hör får ett namn, för jag tänker på den personen när jag lyssnar på låten och den här är bara Jessica!

Puss

Godmorgon Världen

Vaknade imorse efter ha drömt en massa mysiga drömmar, ville nog inte vakna egentligen bara fortsätta drömma, när drömmar är bra drömmar så är det oslagbart!

Ska nog jobba lite extra idag lutar det åt. Är lite rastlös och uttråkad idag känner jag. Man kanske ska åka till Charoen hotel idag och bada lite det är ju fett varmt idag typ 35 känns det som, men jag är ju ingen levande termometer så jag vet inte.

Igår kollade jag på Titanic ooh va länge sen det va, det föll en liten tår faktiskt. Är ju så sugen på American Gangster igen men den fick inte plats på minneskortet så det blidde ingen gangster rulle för mig.

Gud vilket ointressant inlägg verkligen! Kanske ska ta lite roliga bilder eller spela in en lite film idag, det skulle nog göra susen.

Be brave even if your not, pretend to be brave no one will notice the difference.

OVER & OUT

HALO

Jag har sagt det förut och jag säger det igen! Jag kan inte tröttna, jag bara ÄLSKAR den! Hur ska det kunna komma en bättre låt när den här är bäst?! Den KN***AR mina öron!



Ha en trevlig helg!
Puss

VÅRKÄNSLOR

Jag har vårkänslor i magen fast det inte är vår här. Jag ler och är glad, sjunger och dansar och bara är.
Senaste dagarna har livet vart mer än underbart, What a feeling!

Hoppas ni får en bra dag. Inga bilder idag batterierna är på laddning, men i möra då bli de te att fota.

PS! Jag har en ny läsare, min käre Far och detta gör att jag inte nå mera kan skriva om mina KNARK skandaler och NAKEN kupper, så ni vet. Pappa njuuut av mina underbara inlägg och mitt underbara Thailand. DS!


Puss Underbaringar!

ROADTRIPP

Här kommer lite bilder och videos från vår roadtripp. Vi åkte typ 2 på natten från Udon ut till Ban kognongsaeng, gick och la oss och somnade vid 4 på morgonen. Va väldigt trött eftersom vi gick upp 6 på morgonen och bar oss iväg.
Började med att åka mot Loei norr upp i Thailand. Gjorde första stoppet vid Eravan Cave. Jag har alltid velat åka dit men trodde det skulle va nån lite grotta som inte var så mycket att se. Utsikten var ENORM likaså grottan. Tyvärr syns det inte lika bra på film och foton som i verkligheten men här får ni en liten uns av det iaf.



Det var 610 trappsteg upp till grottan stupandes rakt upp såklart! Jag har sån träningsverk idag så jag kan knappt gå.
Men det var det värt. Det kommer mycket bilder nu väldigt mkt hoppas det inte blir för tråkigt,m en jag gör det för jag tycker det är kul och det är min blogg så jag bestämmer hehe!


Första etappen med trappor.

Det kändes som att det aldrig tog aldrig slut.

Buddan på toppen

Peter och Sune ser ut som små myror i den stora grottan


Inne i grottan, kändes som jag var med i Super Mario Bros...

Andra sidan grottan, lite högt upp kanske!

Trappa upp till andra sidan

Efter Eravan Cave åkte vi till Loei och åt lite och försökte hitta den lilla vägen som skulle gå längst Mekong floden.

Welcome to Loei

Bus utanför restaurangen...

Första stoppen längs Mekong blev...

KAENG KOOD KOO

Såå vackert! Inte jag utan utsikten som jag döljer haha!

Lovely


Jag passa på att köpa en stråhatt, det tyckte jag var fint! Och en vit ring med 2 chilis på.

Ännu längre bort på Mekong under regn perioden är det massa vatten så man ser inte det gröna.

Längs Mekong

Mitt Thailand och Laos Laos på andra sidan floden.

Så nu har ni sett med egna ögon vad jag gjorde igår. Inte illa. Kvällen avslutades med en Tom Yum Goong Med färsk pasta, på Black Canyon. Vi har också lånat en till Moppe för nästa Fredan kanske Sara och Sofie kommer hit och jag hoppas verkligen det jag saknar ju mina vänner så himla mycket!

Nu ska vi åka och äta på restaurang gasen tog slut. Hoppas ni har det guldfisk mina vänner!
Puss




DAGENS NAMN

Okej här kommer dagens hittils lustigaste namn.

Chnor You

Ha en bra dag, jag har fåt en kanon start på jobbet!
Puss

Pompe & Kärleken


Idag kom Pompes Kärlek och hälsade på och dom var så söta med varann. Dax att kolla snart om man kan få adoptera skönheten skulle va så mysigt. Tänk er sen att bo på landet med dom små gobitarna och massa söta valpar. Mys!
Han filma lite när dom gosade sig, kolla så söta dom är!


Så nu ska jag jobba vidare.

Kärlek!

Right here right now



Levnadstecken!
Puss

Pompe the reindeer



Min hund är för lustig att titta på. Han studsar som en boll i rabatterna och jagar ödlor. Inbillar mig att han är självaste Rudolf utan horn. Han är iallafall helt inne i sin grej och lyssnar inte på nåt annat än ödlornas tissel och tassel.

Men ärligt visst är Rudolf och Pompe lite lika varann?


Kolla bara på bilderna.

Han är en ren i en hunds kropp!

Filmen är filmad imorse på vår morgon promenad. Hoppas ni får en fin dag!

MAJA JAG ÄR SÅ STOLT ATT DU SPRANG MARATHON VA DUKTIG DU ÄR!!! SAKNAR DIG SKA DU VETA!

Puss

Mina Converse


Vart inte riktigt som jag tänkt mig igår, mina Converse jag skulle köpa blev istället ett par jätte jätte fina stilette med prickar på. Jag har träningsverk i benen idag men jag trodde aldrig att det skulle gå så bra att gå i dom som det gjorde.

 Jag köpte en skjorta också beige med ett Ronja snöre. Jag har ALLTID velat haft ett Ronja snöre, ni vet ett sånt där läder rep som Ronja Rövardotter hade till och hjälpa Birk och klättra och allt möjligt skoj. Nu efter 27 år har jag äntligen fått mitt eget, haha!
Jag ville verkligen va Ronja och hoppa över gapet och käka Lovis bakade bröd och sjunga rövar sången och skrika vår skriket, och mobba rumpnissarna men det blev inte riktigt så haha! I HEARTS RONJA



Visst är vi lite lika jag och Ronja? Asså jag diggar ändå deras outfits dom är ju grymma, seriöst!

Visst är dom grymma?! I love them!

Peter fick också ett par nya skor, jag kan garantera att dom inte är i samma färg idag.


Vi hade en Tequila kväll igår och blandade så himla goda drinkar. Tequila, lime koncentrat och sprite och massa massa is. Mums! Jag lägger in fler bilder lite senare och berättar mer om vår lilla spontan utgång sen.
Nu ska jag äta Massaman, hoppas ni hade mys bland brasorna igår.

Puss

RSS 2.0