Back on Track

Tillbaka till dofterna, maten, folket. Skönt som fan svettigt och underbart men saknaden ligger och lurar samvetet.
Vad har jag gjort sen jag kom hit? hmmm... jaa... like old times gin lao gin lao gin lao... varit lite fest och eftersom att vi inte har haft nåt internet innan så var det väl okej antar jag. Fast nu är internet tillbaka och nu börjar jobbet på allvar. Jag kan inte säga att jag är jätte sugen med tanke på att jag har blivit lat under ledigheten men jag vet att det kommer komma tillbaka om några dagar när resultaten börjar rulla in. Det här kommer bli as bra!

Torka för mig i Thailand kanske är den enda i hela Thailand som inte får till det eller vill få till det, haha! Känns på nåt sätt lite tragiskt att min hund får ligga mer än mig. Hittade honom i trädgården härom veckan han hade satt på en söt liten tjej hund och trodde att han kunde smita, men det gick ju inte eftersom snoppen hade fastnat i henne.

Hahaha Jag visste faktiskt inte att hundar fastnade i varann när dom parade men nu fick jag ju lära mig det. Man lär sig nåt nytt varje dag.
Lilltjejen slet och slet och ville loss Pompe skrek och skrek när hon slet och slet hahaha! till slut kom dom loss och pompes snopp var lika stor som en människas, jag trodde inte att den skulle åka in igen, äckligt.. Men den gjorde det iallafall.

Idag har jag inte gjort nånting förutom att prata med mina finaste svensk-finskar. Mycket trevligt! i loooove yoou guys!

Gick och åt också och fick sitta själv i ungefär 3 minuter innan det kom fram en tjej och började prata, trevlig sak, vi bytte msn och jag fick hennes nummer hon skulle lära mig Thai sa hon, men jag pratar ju redan helt korrekt flytande Thai fråga chulloo hahaha! yeah right i wish, kanske blir ett möte med damen då.

Kaos igår va på nån konsert och peter fick en autograf på sina jeans tror faktiskt inte att han ångrar det idag han tycker nog att det är jävligt coolt haha! Men sen är ju han bästa vän med Mum Jokkmokk också iallafall när han är full. Han träffade Mum en gång på Koh Phagnan och fick en autograf, har aldrig skådat en nöjdare kille efter det hahha!

Nej nu orkar jag inte skriva mer skriver mer nån annan dag. Tråkigaste inlägget EVER vart det hära men ni får stå ut!
Punkt och sånt skit orkar jag inte engagera mig i idag känner jag...

Pöss

Hejdå Sverige...

Hej då mitt Sverige, hej då min underbara familj, hej då mina underbara vänner.

Jag har haft den bästa sommaren på jag kommer inte ens ihåg när. Allt har klickat och jag har fått vara med dom jag bryr mig om mest. Har ångest över att jag ska åka men vet att när jag kommer ner och andas luften på Don muang så säger hjärtat att det inte förstår hur jag kunde tvivla på att detta var ångest framkallande.

I Lördags var den bästa avslutningen och bästa kvällen, med alla underbara fina flickor bar det ut på ett äventyr som heter duga. Jag och Piirjo hade planerat den finska festen i veckor och det vart sjukt lyckat! Vi sprayade t-shirtar med allas namn, vi bokade halv dags kryssning i hemlighet och vi hade brak fest på kvällen med massor av roliga lekar.
Kvällen avslutades olyckligt för att det finns så många störda människor i denna värld och dessvärre så råkade en av mina närmsta illa ut, vilket INTE är okej. Med kvällen och dagen i sin hel het var top notch.


Team Jukka & Piirjo Reunion

Jag åker om en halv timme och är färdig packad. Ska träffa Jossan i London och titta på Big Ben hela dagen.

OVER AND OUT SWEETCHEEKS SEE YA'LL SOON....

RSS 2.0