KiD CUDi

Say no more

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!

I somras lyssnade jag på The band of horses flitigt och The Funeral är en av mina absoluta favorit låtar. Nu hittade jag just The Prayer med Kid Cudi kan vara det bästa jag har hört! ÄLSKAR! ååååh det här gjorde min dag! Jag är för fan helt lyrisk.


jag dör jag dör jag dör så jävla bra!

JAG ÄLSKAR PETER!

Peter är min bästa vän och han kan vara den roligaste i hela världen. Speciellt när han är full. När vi var ute för nån helg sen så satte peter sig vid datorn när vi kom hem och kollade på youtube klipp. Han lyssnade på The Beatles - Yesterday, givetvis MED lyrics. Här kommer ett klipp på när jag smyfilmade honom. Jag skrattar så jag gråter, han är ju bara föööör underbar! Han läser tyvärr min blogg varje dag och kommer nog INTE uppskatta att jag lägger upp det här men jag bara måste för han är ju den roligaste i hela världen. Tänk nu på att han har lyricsen framför sig och han har spärrat upp sitt musik öra till max...



Hahahahaha han är en stjärna IDOL 2010 here's your star!

SMART DOGGY?

Pompe gillrar fällor... I TVÄTTMASKINEN! Han har fått en dille på tvättstugan och jag tror han inbillar sig att det finns möss där. Nu har han lagt äggskal i tvättmaskinen, hur han har fått dit dom har jag ingen aning om för han är ingen lång hund. Han försöker locka mössen in i sin fälla - tvättmaskinen. Good boy!







KROKODILTÄMJAREN

Yup that's me! Dom kallar mig krokodiltämjarn. Peters pappa kallas sitt namn fast med en krokodil framför. Peter har blivit biten i näsan av en av krokodilerna när dom var små. Det var en pers att få bort dom och vi kan konstatera att vi gör lite galna saker på fyllan ibland. Man kan kalla oss krokodil familjen. Här kommer videoklipp på krokodiltämjarn men jag är inte så dum så jag lägger näsan i blöt om man säger så. Check it out fellas...





Det är Tina den Fina som har filmat och hon är ju lite virrig så kameran vrids åt alla håll och kanter. Ni får helt enkelt böja huvudet eller skärmen eller så tittar ni helt enkelt bara som den är.

Adjöken!




JACOB & POMPE

Har ni sett en apa som går ut och går med sin hund nångång? Nej det kan jag säga att inte jag heller! Dom är helt otroliga Jacob och Pompe dom är verkligen bästa vänner dom retas till och med som syskon kolla in det här...



Kommer fler roliga filmklipp under dagen, har en drös på lager.

Adieu!

HARMONI

Vaknade imorse av att Peter hade gjort frulle på sängen och godast av allt var en banan-jordgubbsshake. Sen har vi bara kollat på vänner och myst. Vi ska snart iväg och kolla in UD Town vi har ju inte gått runt där än. Sen kanske vi åker till index också. Kul att gå runt där inne och drömma sig bort. Nu ska vi ta en kopp kaffe och en cigg på balkongen i eftermiddags solen.

Norrtälje är en tätort (stad) i Uppland och centralort i Norrtälje kommun, Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Staden kallas ibland för Roslagens huvudstad. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Hamnen i Norrtälje och den stadskända Norrtelje båten.


Adieu!


BBQ RIBS

Idag har vi varit på Macro coh Big C och handlat. Vi handlade lite sesamolja och ribs och potatis och lite annat smått och gott. Jag vitlöks marinerade ribsen och stekte dom och gjorde klyftpotatis och ugnsgrillade tomater med rökig barbecue sås. Det var det godaste jag ätit på länge. Nu ska vi kolla på Blåsningen 2 avsnitt och en svensk film och bara mysa hela kvällen. Byarna får bli nästa helg istället. Igår var vi först på fina suan sanam och käkade och sippade wirre soda, sen gick vi till Upop och dansade loss. Efter det gick vi hem mycket trevlig kväll. Kvällen slutade med att jag och Peters fina syster pratade i telefon i lite mer än en timme, det var så himla trevligt. Vi saknar henne och "barnen" massvis. Nej hepp hepp nu är det film time!
Adieu!

Fredag

Vi har precis vart på marknaden och 7 eleven köper 2 st Collagen drinkar varje dag 1 i var 2000 mg collagen det sägs ju att man ser yngre ut om man får i sig tillräckligt. Och jag ser yngre och yngre ut för varje dag. Var en sväng förbi Harry också han skulle till Korat några dagar. Imorn åker vi ut till byarna och träffar boysen ikväll blir det en trevlig middag på en nyöppnad restaurang och sedan en liten utgång. Nu ska jag ta mig en fredags drink.
Adieu & trevlig helg!

visste ni att

Pearl-index är ett jämförelsemått för preventivmedel som fått sitt namn av statistikern Raymond Pearl?
71,3 Det tar sig.

100129

Känns fortfarande konstigt att skriva 2010 tycker jag. Man är inte riktigt van.
Ska åka och äta och sen börja jobba. Ska köpa photoshop också på complexet så jag har ett bra program att redigera bilder i. Älskar att hålla på och pilla med sånt när jag har tid. Idag känns allt bättre än igår iaf. Känner mig mer positiv eftersom det kom in en hel del nya kunder igår. Nej nu måste jag äta.
Adieu!

Svacka!

Jag verkligen hatar svackor och jag är i en grov sådan just nu...
Dagar som denna vill jag bara ta fram whisky flaskan och gå ut och roa mig istället och begrava svackan med glädje. Jag kämpar och kämpar och försöker ta mig ur den men det går inte, hoppas det kommer lösa sig imorgon.
Laos på Måndag jag längtar INTE... Kom igen nu think as if for fuck sake!

Jag saknar

Avocado. Soltorkade tomater. Ruccola. Kronärtskocka & Creme fraiche.

Ny dag nya tag

Idag har jag hunnit fixa moppen hos den trevliga moppe mecken han lär mig nya thai ord varje dag, idag lärde jag mig vad man säger när hastighetsmätaren inte rör på sig. Sen har jag hunnit gå en promenad vart bara en kortis för det var stekhett. Älskar att värmen är tillbaka! Hunnit läsa syrrans första blogginlägg samt nyheterna. Helt otroligt att en man har räddats efter 15 dagar på Haiti, ofattbart! Jag har hunnit åka till Tesco och handlat kaffe och lite smaskens till Pompe. Var inne på The Book House och kollat vad Heroin Diaries kostade - 550 Baht. Måste bara ha den har lite budget att spara ihop först. Mitt pass är skickat till Laos så vi åker och ordnar visumet på Måndag. Duschat och ätit rester från igår och en jordgubb - banan shake mums! Nu ska jag börja jobba.

Visste ni att Vasa Minnesota är en stad i Minnesota, USA där 28% av invånarna är av svenskt ursprung och som namngavs efter den svenska kungen Gustav Vasa.

Hus i Vasa Minnesota.

Hoppas ni alla får en trevlig dag!

Adieu!

Lillasysters blogg

Har hjälpt lillasyster med en ny blogg lagt in header och fixat en fin rosa färg. Både hon och jag vart nöjda nu får vi se framöver ifall hon skriver nåt men ni kan tjuvkika på den här http://helenalindqvist.blogg.se . Åkte ner och ordnade den andra moppen också den måste ju lagas efter vår crash för några veckor sen. Har sagt det förr och säger det igen många thai speciellt kvinnor borde inte sitta bakom "ratten" eller "styret" för den delen heller.
Peter lagade precis en god masaman som vi har ätit. Kvällen blir lugn.
Adieu!

Inget nytt

ska skriva mer när jag har nåt vettigt att säga idag har det verkligen inte hänt nått värt att skriva överhuvudtaget. Börjar jobba nu typ och Pompe fes jätte högt idag det är typ det som har hänt.

Bangkok (thailändska: กรุงเทพมหานคร , Krung Thep Maha Nakhon, eller bara กรุงเทพฯ , Krung Thep är huvudstaden i Thailand. Det egentliga Bangkok har ca 8,2 miljoner invånare (2007), dock har hela storstadsområdet en befolkning på över 10 miljoner. Staden är en av de snabbast växande och ekonomiskt viktigaste städerna i Sydostasien och ett av världens populäraste turistmål. Stadsbilden är mycket varierande; moderna skyskrapor, kåkstäder, palats och temper blandas om vartannat.

Bangkok blev Thailands huvudstad 1782 då kung Rama I (Phra Phuttayotfa), grundaren av Chakridynastin, flyttade sitt residens från Thonburi på andra sidan Chao Praya.

Bangkok har idag rekord på världens längsta huvudstads namn.




It's Thaiway or the Highway

No question

I HEARTS PINK

äntligen tog jag mig tid och bytte färg på lingis. Rosa känns ju lite som att alla har men jag gillart ändå. Kanske kommer upp med några andra ideer sen men nu får det vara rosa tillsvidare är less på det gråa. Här ska man ju bli glad när man kollar in inte deprimerad. Hoppas alla har haft en fin dag, jag har haft en sådär bra dag. Blev utbjuden på middag men jag passade den. Jag vill vara ensam, det är skönt, det gillar jag.

Pink dreams allihop!

Adieu!

Practical Joke

Idag när vi var nere och hämtade ut Finon från moppe mecken så hade vi glömt cigaretterna så Peter frågade om jag kunde gå och handla cigg och en tändare. Självklart och när jag kom in i butiken det första jag såg var en gigantisk tändare och köpte den utan tvekan. När Peter sen frågade om han fick tändarn tog jag fram den här lilla...





Hahaha! Ibland är jag för lätt road. Tänk att man kan ha så kul för 45 Baht.

Adieu!


gutentag

morgon  idag är pope som en liten bebis han gnyster så fort han inte få uppmärksamhet. Somnade inte förrän 6 imorse totalt omöjligt att sova otroligt irriterande förstörde hela dagen och dagens rutiner. Vaknade alldeles nyligen och hinner därför inte göra allt som jag skulle göra. Träna med mera. Ska gå och köpa Nikki Sixx bok, hans dagbok  Heroin diaries verkar helt sjukt bra och jag har längtat efter att få köpa den. Ska lägga mig i skuggan i parken och läsa så himla mys.



Förövrigt ska jag jobba som vanligt idag och kicka ass.


Usain Bolt, född 21 Augusti 1986 i Trelawny, Jamaica, är en Jamaicansk friidrottare, sprinter. Han har bland annat vunnit 3 OS-guld, nu senast vann hann VM-finalen på 100 meter i Berlin på nya världsrekordet 9,58. Bolt blev därmed den förste att springa under 9,60 på distansen.



Adieu!

Underbara Dag!

Det är en fantastisk dag idag. Solen skiner och mitt humör är på topp. Vaknade imorse av att Harry ringde och frågade om vi ville följa med på Carabao ikväll dom ska ha konsert på Tawandaeng. Tyvärr så går jobbet före och vi väljer därmed att inte gå. Synd att dom inte spelade på en helg istället. Känner på mig att denna dag kommer vara en fantastisk dag.

Visste ni att Komodovaran (Varanus komodoensis) är en art i ödlefamiljen varaner. Den finns på öarna Komodo, Rinca, Flores, Gili Motang och Gili Damasi i centrala Indonesien. Arten är världens största nu levande ödla med en genomsnittslängd på 2-3 meter och en vikt omkring hela 70 kg.



I helgen bär det av ut till byarna och jag längtar redan, försöker få Sophon att åka till nationalparken Poh Kradung i Loei snart också vi ska åka dit och tälta en helg. Tänk va mysigt högst upp på berget solnedgång och brasa med oss har vi en gitarr och fantastiskt sällskap. Här är Poh Kradung men långt bprt ifrån.



Ha nu en strålande dag alla underbara!

Adieu!

Visste du att?!

praktblåsmyghanen plockar rosa eller lila blomblad och visar upp dem för honan som en del av parningsleken?




Går dagen var jätte kul vart förvånad när jag såg 2 thai rå hångla inne på U Pop har aldrig sett det i Thailand förut. Ännu mer chockad blev jag när en "coyote" stog och åmade sig i string trosor topless fast med glittrande stjärnor över bröst vårtorna. Har jag heller aldrig sett på ett vanligt disco. Kvällen eller morgonen avslutades med ett långt samtal till mamma, hon är ju bara för underbar som orkar med mig mitt i natten.

Nej nu ska jag laga mat och sen sätta på en lätt och rolig film.

Adjöken!


LÅT MONA HA SIN JÄVLA VÄSKA!

Patetiskt att sätta monas Louis Vuitton på löpet i samtliga tidningar i Sverige, sossar ska väl också få ha lite kul. Om inte samtliga tidningar har någon som helst aning om vad Mona Sahlin har i inkomst så lär dom ju iaf veta att hon har råd med mer än en Ohio väska. Vad är grejen, får inte Socialdemokrater unna sig?! Faktum är att stor del av min bekantskaps krets skulle definitivt ha råd att köpa en väska för 6 lax. Jag har lagt 3500 kr på ett par skor och 4000 på en ute kväll, fattar inte hur dom tänker. Folk har inga hem på Haiti & Mona Sahlin fotades med en LV väska!!! Klantigt Mona klantigt?!?!?! Producera viktiga nyheter istället för att skämma ut er!

Förfest a la WOW

Peter är okontaktbar han har spelat WOW 34 timmar i sträck. Han förfestar med sina kompisar på WOW. Hur ska jag få kontakt med människan?!

Nu slår vi klackarna i taket!

Har just ätit en smarrig pasta. Nu ska jag blanda en wirre och dansa hela natten lång. U pop här kommer vi.

Lörday

Har städat huset och hunnit kolla klart på 2012. Kan inte hjälpa det men lite börjar man ju tänka på jordens undergång. Tror faktiskt att det ligger lite sanning i den att om nu om det skulle va så att jorden går under så lär det bara vara mång miljardärer som får biljetter till lösningen. Kanske vore nåt att googla.

Ska snart gå ut och gå och för första dagen på 3 dagar så skiner faktiskt solen och ett ljus tändes i mig det har vart grått och daskigt och nu äntligen får jag energi och lycka. Long live the Sun! Gud vad glad man blir av solen.

Har världens träningsverk i armarna från gårdagens Punch Out till Nintendo Wii boxades i timmar och I wooped P Dogs ass. Ibland är jag duktig.

Från och med idag ska jag börja lägga in dagens visste ni att, mest för att jag vill lära mig saker själv. Bli mer allmänbildad, kunskap är makt. Here we go.

Dagens visste ni att:

Ramadan är den nionde månaden i den muslimska kalendern, samt även den heliga fastemånaden, en av islams fem pelare. De troende förväntas i ramadan även att i möjligaste mån uppträda väl, ge allmosor (zakat) till de fattiga, visa speciellt hög aktning för sin familj samt rena sitt sinne genom att undvika beteenden som ...våld, ilska, avundsjuka, småaktighet, girighet och illasinnad ryktesspridning.



Adieu!

Del 5 sista kvällen avskedsfest

Innan vi åkte hem till byarna var vi ute en kväll när vi inte hade kameran med oss. Vi skulle på efterfest på ett karaoke ställe och några Thaisar skulle med. Det var fullt på deras moppar och Sanne var den enda som följde med dom och dom körde lite före oss, tyvärr hittade dom inte till karaoke stället och vi letade runt efter Sanne hela natten och var jätte oroliga. Sanne hade inte med sig sin mobil och hittade inte hem. 9 på morgonen slutade jag och Tina att leta, då hade vi bla satt upp lappar på D2 som man nu i efterhand skrattar ihjäl sig åt. Dom satt utanför stället i 2 dagar, hahaha! Allt slutade väl och Facebook räddade oss. Här firar vi Sannes återkomst.
dom fina lapparna.
vi lagade macaronipudding
körde öl spelet numera whiskey spelet
Cruzito Miklos & Paco utanför trädrestaurangen
Westside!
åt
Vi skrev kanske 200 små lappar och spelade Alias, jag och Peter var i ett team och sanne och tina i ett. Alias går ut på att man ska förklara för den andra personen utan att andvända nåt ord på lappen vad det betyder.
Jag och Tina sjöng karaoke bla let it be det lät bedrövligt!
Vi drog till Rythm och sedan till D2 där Sanne numera hittar hem ifrån.
PUSS
Ja så slutade kvällen och dagen efter begav sig Sanne och Tina till Laos vi kan konstatera att det var underbart att ha dom här och jag hoppas sannerligen (haha) att dom kommer hit snart igen! Saknar er!
Adieuken!

Del 4 Ubolrat

På morgonen så gick vi upp relativt tidigt och top mopparna några mil norrut till Ubolrat. Vägen dit är bergig och väldigt kul att åka. Vi såg gummiträdsplantage och bergsvyer vi åkte bananbåt åt middag och drack en massa kalla öl. Dagen var helt fantastisk.
Så här ser det ut när dom tappar ut gummit från gummiträdet. I den där lilla rännan rinner gummit ner i koppen trädet skalas av bit för bit så det färska gummit kan rinna ner.
Karate kid bland gummiträden. Gummiträd står alltid placerade rad efter rad med några meters mellanrum det var fantastiskt vackert och det liknade en höst dag i sverige med alla färger på träden.
Utsikt över dammen.
Ibland är livet gott.
mys hela dagen med bästa tjejerna. Ringarna kostar 30 baht att hyra en hel dag.
Peter i hyddan
Öl och sol mums!
jag hjälper sanne upp vi ska precis åka banan båt. Bananbåt 4 personer i 10 minuter kostade 200 baht altså 40 kronor.
Jag efter ett skönt bad kolla min sköna bonnbränna från moppe turen.
Solen går ner över Ubolrat Damm
Efter maten
Älsklings Tina och Jag
På väg hem till byarna igen.

Del 3 Nong Wua So

Vi började resan med att åka ut till Nong Wua So vi skulle ha karaoke barrunda men det hela slutade med ett storbråk mellan mig och Peter tyvärr. Bråket löste sig dagen efter, efter mycket om och men.
Här börjar resan och Pompe är givetvis med överallt. här ligger han stadigt i Tinas knä.
Peter och Sanne var efter och körde den fina Yamaha Finon som var självaste stjärnan i bråket. Peter råkade av en olyckshändelse gasa moppen när den stog still vid motorvägen som tur var var det ingen bil i sikte men moppen flög 10 meter ut i vägen och ena bromsen gick av. Alla ni som känner mig känner nog också till min korta stubin och det hjälpte inte att vi hade druckit några drinkar innan. Jag såg till att jag också skulle köra ut moppen i vägen för att visa hans klumpiga misstag. Detta underlättade inte saken utan gjorde allt värre, idag mår moppen bra och är väl omhändertagen.
Pompe försökte köra iväg utan oss dock åt fel håll, han tröttnade på drink stoppen och ville snabbt iväg till sin favorit by.
Ett bilrace på vägen man måste ju få ha lite kul också. Dont drink and drive folks!
Vi träffade Tong som älskade sin nya Svenska hustru Tina Pousette
mina stjärnor
Vi gosade med apan Jacob
Han ville definitivt vara i centrum
Jacob och Pompe är jätte bra kompisar och Jacob älskar att reta Pompe
kläng apa
An tar hand om Peters pappas hus och djur när han är i Sverige. An bor i en by på ca 3000 personer max. När Tina vaknar på morgonen och går upp och tar en kopp kaffe och träffar An för första gången blir hon något shockad över att han bär en keps som det står Pousettes Trä på. Pousettes Trä är Tinas mamma och hennes systrar som driver i Edsbro ca 7 mil utanför Stockholm ganska otippat att i en liten by som Ban Kognongsaeng i Isaan nord östra Thailand går det runt en liten bonde och gör marknadsföring för hennes mor och mostrars familje företag. Vi fick oss ett gott skratt.
Vi åkte upp i bergen och tog en öl och kollade på den spektakulära utsikten och dom 2 buddorna.
Ni kan ju tänka er hur stor den är med tanke på att Tina som är på bilden är 1.83 cm lång. Hon ser ut som en liten dvärg jämfört med buddan.
Pohkradung Loei i bakgrunden vackert som få!
Underbart vackert och underbara människor
På kvällen grillade vi Kao Gi ( sticky rice) och bananer hos Sophon
Mys hos Sophon
Risfält.

Del 2 UD & D2

På kvällen hade Peter vaknat till och vi lagade middag och spelade rundpingis. Mästaren var givetvis jag och det fanns knappt konkurrens. Här kommer lite bilder från UD & D2.
Jag som satt på mig ansiktet
Jag, Sanne & Tina
Vi allihop utanför UD Mr & Mrs Smirnoff ser skapligt nöjd ut.
Jag och mitt hjärtegull
we´re gettin wild
Ska Bandet som spelar på UD
Börjar bli lagon salongs
Nu börjar kaoset men det blir värre
Vi bildar hög och ser till så att Tina visar spets trosorna för alla blyga Thailändare.
I del 3 åker vi ut till byarna i Nong Wua So och del 4 till Ubolrat.

Tina & Sannes Arival

Kommer dela upp alla bilder i 5 olika delar (inlägg) Tina & Sanne kom med tåget kl 07:00 jag mötte dom med en moppe poppe på tågstationen och vi åkte hem till oss och lämnade deras väskor.
Vi tog moppen till Lotus där vi köpte bröd smör och ost och juice och begav oss till Nong Prajak för picknic.
Vi satt i Nong Prajak och njöt av solens strålar till en strålande frukost.
Tina & sanne
Halva Sanne och Jag.
Del 2 kommer visa första kvällen när vi gick ut på UD och D2 vi körde rundpingis hemma och förfriskade oss.

TINA & SANNE

kommer på lunchen göra ett fett bildregn om när Tinis & Sannis var här. Såg just att det typ var kanske 30 bilder eller mer så då får ni lite att titta på. Bilder från Ubolrat utgång i Udon och lite Nong Wua So. 100110. Syrran nu kommer du få gotta dig i allt från bedrövligt till vackert.
Adieu!

DÅ KÖR VI!

promenad i regnet - check!
Kaffe - check!
pepp - check!

FREDAG HELA VECKAN

Jaha så var det fredag igen. Det har regnat hela natten och nu är det ett litet uppehåll. Ska jobba idag och hela helgen för att kompencera ledighetsdagar i veckan. Känns helt okej, funderar på att bli arbetsnarkoman faktiskt.
På Lördag och Söndag hinner vi ändå göra massa saker för vi jobbar 12-18 altså 17-24 så det kommer bli göttmos. Laos väntar om nån vecka eller så först måste jag ner till Bangkok för att hämta mitt pass som det ser ut nu så kommer jag få åka själv om inte "han" sätter in pengar då blir det Bangkok för 2 och Avatar 3D IMAX och givetvis så hoppas jag innerligt på det känns lite scary att åka själv till en så stor stad när man är så liten som jag. Nu blir det promenad i Nong Bua 2 varv kanske sen frulle och jobbish. Just idag saknar jag min lilla lilla syster och min lille lille lillebror. Skulle bara vilja krama om dom hårt och pussa på dom, retas lite också såklart! Har jag sagt att jag ska börja plugga Thai på American University Alumni på min självaste födelsedag. Gjorde lite tester på datorn och jag kan mer än vad jag trodde. Men är så himla pepp på att plugga thai. Kommer plugga 2 kurser på 6 veckor totalt. Nytta och Nöje i ett. Hoppas ni alla får en underbar dag!
Adieu!

HONG KONG

Nu har vi bestämt oss för att åka till Hong Kong jag har alltid velat åka dit ser helt sjukt grymt ut. Vi kommer åka dit på min födelsedag i Mars. Vi kommer åka till Hong Kong, Maccau och shenzhen. Flyger till Maccau "Asiens Las Vegas" är där nån natt och gamblar lite, sen kika in shenzhen för att sedan ta båten över till Hong Kong. Ska låna Tongs systemdigital kamera och ta hur mycket fina bilder som helst. Jag längtar så himla mycket!
Adieu!

Johan Godzilla Lennström

För några år sen jobbade jag med Godzilla. Bara att sitta i lunchrummet med honom fick en att i princip få ett 6 pack vid dagens slut. Han är så sjukt rolig och störd (på ett bra sätt). Bara en sån sak som att när han skaffade Facebook så bytte han födelsedatum varje dag så att folk grattade honom varje dag. Hahaha! Eller dom små delarna han läste upp av sin bok "då kan du dra åt helvete" helt sjuk . Eller bara att han testade att skicka in papper till skattemyndigheterna för att kolla om han kunde heta Godzilla, och fick hem papper några veckor senare och blivit namnbytt. Ta och lyssna på den här radio intervjun med Johan, han är fantastiskt rolig och provocerande. http://www.bandit.se/webbradio/audio.php?mode=bandit&id=2535

Adieu!

Peter Jacob Wenzel Segersten Andersson

Jag ber om ursäkt för att jag provocerade dig, och vet att du kommer göra samma sak för mig nästa gång du provocerar mig. Det var hemskt dumt av mig att säga vad du gjorde i morse så du blev generad.

Full & Dum?!

Jag kanske inte skulle valt att äta en hel kyckling fot när jag var spritt språngande nykter men farmor har alltid sagt till mig att jag måste prova allt sen jag var liten och det där sitter väl lite i. Jag bjuder på den. Hahaha!
Adieu!

Hello Kitty

Medans jag var i Sverige så köpte Peter en fin överraskning till mig som jag tror att jag glömt visa för er. En jätte söt liten Hello Kitty telefon som jag vart helt kär i när vi var i Bkk. Här kommer bilder på den fina.
Visst är den fin! I adore it! Jag har världens bästa vän!

Sara vill ha

Systetem digital kamera
Undervattens kamera
Soap & Glory komplett sortiment
Guitarr, dj & drum hero
Wii fit
träningsskor
Mest materiella saker men dom står högst upp på min lista nu. Ska jobba som en gnu nu så jag får allt det där.
Adieu!

Men jag har bara regn hos mig

Idag regnar det. Underbart i Thai kan jag bara älska av att vakna till regn och somna framförallt. Har legat och myst med Pompisen hela morgonen och jag är fortfarande helt sjukt mör i kroppen. Hoppas det går över snart och att jag blir helt frisk så jag kan komma igång och träna snart. Nu ska jag koka lite ägg och sen börja jobba i. Sophon kom över i förrgår och vi mötte upp honom efter jobbet och åkte till Yellow Bird. Hur trvligt som helst. Kvällen slutade med att vi sov på hans hotell rum. Igår lagade jag potatisgratäng och köttbullar och till middag en krämig pasta. Kollade på the dark knight igår igen och somnade IGEN fan fast jag tycker att den är så bra så somnar jag vid samma ställe varje gång. Hepp nu måste jag göra lite nytta.
Adieu!

LOST

Har börjat följa LOST på min lediga tid. Riktigt bra faktiskt. Har inte så mycket att skriva för har bara vart hemma och tagit det lugnt och jobbat. Kanske skriver mer sen om jag får lite tid över.

Adieu

Till Mamma

0066846978867 Du vet att jag älskar dig mest av alla i hela världen. Jag saknar dig varje dag och önskar att du var här och klia mig på armen och gjorde kassler röran till mig som bara du kan. Du och jag mamma. Nu och föralltid. Skulle aldrig klara mig utan dig det vet du. Massa pussar och kärlek till dig!


FRIDAY I'M IN LOVE

Nu kör vi bara kör!

tvålaxtio

Eftersom jag inte har så mycket tid så lägger jag in några bilder från mitt underbara 09/10.
Hos Sophon och grillade på hans födelsedag och självaste nyår.
Hemma hos Scorpion "hjärtat" Han är alltid lika glad.
Lite Karaoke med Scorpan och Sophon
Jag & Peter med världens bästa familj här Jut & Paeng
Mamma Paeng världens underbaraste!
Här tänder vi en liten "eld ballong" för att skicka iväg all otur.
Dansa Dansa
Fortfarande glad här på UD
Här avslutades kvällens bilder 3:e klänningen på allt var frid och fröjd!
Fler bilder kommer en annan dag på när barnen var här.
Adieu!

whats cookin good lookin?!

morron morron. Idag är en skön dag för jag har verkligen ingenting att göra före jobbet. Annars måste man alltid stressa iväg till massa olika saker men nu så ska jag bara gå ut och gå och peppa upp mig. Jag måste köpa en ny väckarklocka. När jag får pengar så ska jag definitivt köpa en BLACKBERRY åh va jag vill ha en sån dom är så heta! Nu har jag ju min söta kitty telefon och ljudet i den är lite kasst så jag måste börja tänka på att köpa en ny. Nej nu fick jag plötsligt brottom. Hörs på lunchen.  Lillasyster jag saknar dig och älskar dig det kommer bilder lovar! Jag fixar en blogg till dig och så förklarar jag exakt hur du ska göra det är enklare än du tror.

Adieu!

THINK AS IF

your the fuckin president of this company or as if you have a 9 inch cock.

ADIEU!

Barnen har åkt

Lite separations ångest men ändå skönt att komma igång med allt. Vi har vart ute, åkt till byarna vart i Ubolrat och badat och myst det har vart toppen. Ska skriva lite mer om det när jag har tid nu blir det film och sömn. Bilder kommer upp när jag har tid också. Syster du får väl kommentera mer så jag vet att du läser annars skriver jag inte mer ;) Boiler room för att peppa upp morgondagens jobbande och försäljning. Den filmen KNÄCKER om man vill bli pepp. Holla back at me om vad ni vill att jag ska skriva om det är lite torka här.

Adieu!

HAITI

Fruktansvärt och hemskt beskriver inte ens händelsen på Haiti. Finns inga ord. Skickar mina tankar och kärlek till befolkningen på Haiti. Må alla som omkommit vila i frid.

new header is Better

Jag har fixat en så himla fin header, kommer lägga upp den inom kort. Nu måste jag sova för ska hämta hjärtat om typ 5 timmar puh tiden går när man har roligt! Här kommer en liten tjuvpik.
Nå vad tycks?!
Adieu!

Komiskt

Insåg just när jag kollar på bilder från nyårsafton att jag lyckades byta klänning 3 gånger. Vi var på 3 olika tillställningar. Bra jobbat!
Adieu!

Gasläcka

Udon just nu: Det har skett någon form av explosion i form av gas och bensin 1 mil utanför Nong Prajak. Polisen har varnat folk i princip att stanna hemma. Robinson Comlex (ett stort köpcentrum) utryms och fönster stängs. Alla barer nere på falang gatan skall tydligen stängas och rykten gick att det var många som hostade nere bland barerna. Dom uppmuntrar folk att stänga fönster och dörrar. Vi tog in Pompe och nu blir vi hemma ikväll.

Imorgon ska jag hämta Tina och Sanne på tågstationen klockan 07:15 så himla kul att dom kommer hit! Bangkok blir nästa vecka eller på Söndag istället. Nu ska vi bara njuta av varandras sällskap och roa oss med sing a song ute i byarna, kommer bli helt fantastiskt!
Ska knyta mig snart om jag ska orka upp så tidigt. Kanske lite SATC innan jag somnar.
PS! jag har inte tappat bort min kamera har bara inte orkat lägga upp bilder, däremot tappade jag min jogging sko på nyårsafton (jag hade den inte på mig) Attans så ledsen jag är över det!
Adieu!

Nytt Pass

Ikväll åker jag förhoppningsvis Peter också ner till Bangkok och ordnar ett nytt pass till mig på Svenska Ambassaden. Kommer bara åka ner och vända i princip. Ingen övernattning där inte. Vi funderade på att gå och se Avatar igen fast på IMAX och 3D i Bangkok men vi får se. Nu har min fina Tina landat i Thai landet också och hon ska komma upp hit och hälsa på, kommer bli så himla kul! Har saknat henne så. Nej nu blir det till att dricka upp kaffet i solskenet och ta en promenix. Har som tidigare lite skriv kramp och kommer nog inte hinna uppdatera mer i dag eller imorgon. Snart så gott folk snart.
Adieu!

INGET KAN STOPPA MIG NU

Jag är envisare än åsnan och klokare än ugglan.

Sola & Bada

Idag ska vi åka ner till Udon Hotell och sola och bada lite tror jag. Sen åka och betala räkningar och fixa massa. Måste ner till Bangkok inom kort och fixa ett nytt pass. Vi åker ner ordnar det och vänder. Peter är så snäll så han har lovat att följa med mig. Vi kommer åka tåg ner och hem tror jag. Sen kommer man nog vara så trött den dagen så vi jobbar dagen efter det. Får se när vi åker. Ska gå ner och göra lite frukost och träna.
Inte så himla intressant inlägg men jag har inte så mycket mer att berätta just nu.

Adieu!

100102

Idag har vi storstädat och myst hela dagen. Vi har latat oss och kollat på film. Nu blir det The Holiday och oliver rött vin och pistage nötter. Skriver mer imorgon och kanske lägger upp lite bilder från nyår.

Adieu!

2010

Årets första inlägg. Jag hade den bästa nyårsaftonen nånsin. Den började med att vi åkte hem till Tong och sa gott nytt år och mysades massa. Vi satt och spelade PS2 med hans son Tön. Det var kanske det roligaste jag har sett. Kontrollen flög åt alla håll och inte en knapp var otryckt. Efter det åkte vi hem till Peters pappa igen och spelade tennis. Harry och Perra kom förbi på en dags visit men vi kom överrens om att vi skulle fira det nya året i Udon istället för i Nong Wua So. Vi åkte hem till Sophon och gav han en blomma på hans födelsedag. Drack lite Whiskey och satt och hade så himla mysigt. Sen kom Ning han var hemma från Bangkok. Han övertalade oss att åka hem till Scorpion mitt hjärta. Han är så söt han kallar mig hjärtat på svenska jämt. Vi drack mer Whiskey och sjöng karaoke. Det var väl en 20 personer där. Sen begav vi oss in mot Udon. Vi åkte till Ban Luam för att fira tolvslaget. Till Paengs syster och bror. Vi kom helt oväntat och dom vart så himla glada. Massa mat och mer Whiskey. Det var dans och raketer och det var en magisk stund att fira med hela familjen. Underbart älskar att vara med dom. Efter Ban Luam gav vi oss hemåt och åkte till UD nedanför oss. Det var ett helt sjukt drag och packat med folk jag har faktiskt aldrig sett så mkt folk på ställen i Udon. Vi dansade på soffor och sjöng och träffade massa Udon kompisar. Alla ställen var öppna till 6 på morgonen så vi åkte till Brothers Club det var också fullt och där träffade vi en tysk kille som hette Marcus. Efter ett tag kom en Australiensk kille fram och var helt totalt dryg. Han var så otrevlig och sa en massa dumma saker om Peter och då flippade jag. Han slog mig på käften men han var en sopa och det var bara en halv miss. Peter och jag flög på honom och personalen också som han hade gett en käftis. Jag "råkade" slå han allt vad jag hade på näsan och han blev utslängd. Ägaren kom fram och tackade mig för dom hade haft problem med honom hela natten. Vi lämnade Brothers Club och åkte till D2 istället och träffade Daniel och King. Kvällen avslutades med dans och en massa skratt som förlänger livet.
Kvällen var magisk och nu ska jag inte gå ut förrän 27 Februari när vi ska ner till Bangkok och lyxa till det.

Hoppas ni alla hade en underbar nyårsafton!

Adieu!

RSS 2.0