Del 3 Nong Wua So

Vi började resan med att åka ut till Nong Wua So vi skulle ha karaoke barrunda men det hela slutade med ett storbråk mellan mig och Peter tyvärr. Bråket löste sig dagen efter, efter mycket om och men.
Här börjar resan och Pompe är givetvis med överallt. här ligger han stadigt i Tinas knä.
Peter och Sanne var efter och körde den fina Yamaha Finon som var självaste stjärnan i bråket. Peter råkade av en olyckshändelse gasa moppen när den stog still vid motorvägen som tur var var det ingen bil i sikte men moppen flög 10 meter ut i vägen och ena bromsen gick av. Alla ni som känner mig känner nog också till min korta stubin och det hjälpte inte att vi hade druckit några drinkar innan. Jag såg till att jag också skulle köra ut moppen i vägen för att visa hans klumpiga misstag. Detta underlättade inte saken utan gjorde allt värre, idag mår moppen bra och är väl omhändertagen.
Pompe försökte köra iväg utan oss dock åt fel håll, han tröttnade på drink stoppen och ville snabbt iväg till sin favorit by.
Ett bilrace på vägen man måste ju få ha lite kul också. Dont drink and drive folks!
Vi träffade Tong som älskade sin nya Svenska hustru Tina Pousette
mina stjärnor
Vi gosade med apan Jacob
Han ville definitivt vara i centrum
Jacob och Pompe är jätte bra kompisar och Jacob älskar att reta Pompe
kläng apa
An tar hand om Peters pappas hus och djur när han är i Sverige. An bor i en by på ca 3000 personer max. När Tina vaknar på morgonen och går upp och tar en kopp kaffe och träffar An för första gången blir hon något shockad över att han bär en keps som det står Pousettes Trä på. Pousettes Trä är Tinas mamma och hennes systrar som driver i Edsbro ca 7 mil utanför Stockholm ganska otippat att i en liten by som Ban Kognongsaeng i Isaan nord östra Thailand går det runt en liten bonde och gör marknadsföring för hennes mor och mostrars familje företag. Vi fick oss ett gott skratt.
Vi åkte upp i bergen och tog en öl och kollade på den spektakulära utsikten och dom 2 buddorna.
Ni kan ju tänka er hur stor den är med tanke på att Tina som är på bilden är 1.83 cm lång. Hon ser ut som en liten dvärg jämfört med buddan.
Pohkradung Loei i bakgrunden vackert som få!
Underbart vackert och underbara människor
På kvällen grillade vi Kao Gi ( sticky rice) och bananer hos Sophon
Mys hos Sophon
Risfält.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0