BANGKOK MARATHON

Tro det eller ej, jag och bästaste Petta ska spriga Bangkok Marathon i November. Det börjar 2 på natten och är 4,2 mil typ lite mer. Det kommer vara vamt att springa i världens varmaste huvudstad och jag kommer typ att dö men det kommer det vara värt. Idag orkar jag nästan springa 1,5 km hahahhaha jag dööör va kul! Men nu ska vi träna varje dag så jag hoppas att kondisen kommer bli bättre annars finns ju alltid min vilja och envishet. Det kommer typ vara 50 000 som springer räknar dom med och alla ska springa i gult för att hedra kungen, gult är Måndagens färg och kungen föddes på en måndag.

Där ser ni mig där?? Nej men ni kommer jag lovar!

Har fått sjukt mycket motivation från min underbara oodilally som är så duktig och ska springa Stockholm Marathon hon är så sjukt duktig joch jag blir motiverad och stolt över hennes träning. Jag ska nog fråga henne om inte vi kan ta en liten runda när jag kommer hem alltså en BARrunda haha!

Puss och godnatt!

Aah juste Mamma jag lovar att när jag kommer hem så ska jag stanna hemma i MINST 3 månader och bara kramas och pussas med dig hela dagarna långa för jag älskar dig mest i hela världen! Men inte skoja med mormor så dära hon kan få hjärt atack! Saknar dig varje dag!

Vad har jag haft för mig då?

Jaa du jag har gjort lite allt möjligt dom här dagarna, allt från att ha varit på galopp till att bli livrädd över vår duktiga jakt hund som kallblodigt mördade en stor råtta i KÖKET... hallå hur fan tror ni det känns att laga mat nu, känner typ att jag komer bli biten varje sekund, tror iofs också att dom är räddare än vad jag är! Duktig Pompe säger jag bara!
NU VARNAR JAG FÖR KÄNSLIGA LÄSARE!!!


Galopp med Krister det var verkligen en upplevelse, Thailändare är ju spelgalna och stämningen på galoppen var typ helt galen. Dom skrek och jublade och ja ni vet så som det ska va på en tävling. Vi bettade 3 lopp och gick hem fattigare. Sved i plånboken när vi förlorade dom 50 bathen vi satsade hahha!







Blek efter sjukligheten och bakis på det, är inte livet underbart ibland?!



I torsdags så beslutade vi oss för att försöka supa bort sjukligheten när den var som värst och det funkade! Jag blev helt frisk av Whiskeyn och nu är jag back on track och jobbar! Skööönt hatar att vara sjuk och värst är det innan det bryter ut.
Kvällen var magisk, vi började med att åka hem till Harry och drack lite grann efter det åkte vi hem och duschade och gjorde oss fina och begav oss till en helt nyöppnad restaurang som jag har vart sugen på i 6 månader, nu är den äntligen klar. Vi satt i en hydda som dom hade byggt högst upp i ett träd, det fanns 2 hyddor med en hängbro emellan allt var på kostat och mkt vackert. Live band och big screen med fotboll. Ena hyddan hade till och med aircon och kareoke. Ägaren var fantastiskt trevlig och satt och pratade med oss i säkert en timme, hur gullig som hellst han var läkare men slutade med det och spenderade hela sin förmögenhet på detta ställe för att han vill göra folk lyckliga, och det gjorde han oss! 40 miljoner baht har han lagt ner på detta ställe, 40 miljoner baht = ca 7 miljoner kronor. Med andra ord EXTREMT mycket pengar. Efter det mötte vi av en slump Lalida och Art och vi gick tillsammans till D2 och sen till nåt karaoke ställe på slutet vart jag så förfriskad så alla bakterier hade dött och jag somnade som en stock i sängen.

Dagen efter det var en fetto dag 2 flr 1 pizza på pizza company EXRA cheese och chips, glass caramellsås och godis fråga mig inte hur vi lyckades proppa i oss allt detta men det gjorde vi så nu är jag typ 7 kg tyngre.

Juste fick tips av K att Bengt hade öppnat sitt mack ställe och vi gick och käkade en köttbullsmacka och det var såååå gott, fick lax på och ägg med kaviar lingonsylt och massa räksallad gaaah det läskade i munnen kan jag säga!


Ha en nice kväll!

Sjuk.

Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men sjukligheten har verkligen slagit in här hemma. Jag svettas och har jätte ont i halsen vill bara bli frisk nu, funderar på att gå till sjukan och ta en liten spruta i rumpan det brukar hjälpa...

Återkommer

Sara ut och in

Håll i er nu för det här kommer ni skratta åt, eller jag gjorde det iallafall skrattar ni inte har ni säkerligen dålig humor hehe!

När jag var lite så kallade min Pappa alltid mig för Sara ut och in och Sara bak och fram. Varför? jo för att jag ALLTID satte på mig mina kläder antinget ut och in eller bak och fram. Detta har liksom följt med mig och jag gör det fortfarande. Jag kan till och med sätta på mig hoods bak och fram och inte känna att luvan sitter vid min hals. Ja detta är väldigt konstigt men nu ska ni få höra.

På min födelsedag när vi gick ut på Climax (disco) ska jag knäppa en knapp på min klänning och känner ingen knapp, jag får tänka ett tag och ser att tyget på min klänning har förvandlats till mer vitt än rött. Vad har hänt? jo jag har gått en hel kväll dansat och haft kul men min klänning ut och in. Hahahha... jag springer in på toan och hoppas för guds skull att det inte är kö. Men helt ärligt vad trodde jag, tjej toan på ett disco har ni nånsin vart på en tjej toa som det inte vart kö på, nej exakt så det var till att stå där och skämmas lite och in på toan ut igen och denna gången med en mer röd klänning än vit. Kanske ska bli lite mer uppmärksam... Hahhaha! Kul var det iaf jag bjöd på mig själv.

Puss alla fina!

27

Jaha då var man 27 då, och det ska ju så klart börjas med en fet bakfylla, grattis liksom... Hahaha!
Igår så kom Peter, Harry och Bengt hit och vi hade bullkalas med lite wirre. Allt var köpt från bageriet här nere och somvanligt var det delicious! Blåbärs muffins och massa olika donuts gottgottigottgott...

Sen på eftermiddagen åkte vi hem till Harry och kollade på Sällskapsresan och drack ännu mer wirre pirre. Fan va jag älskar Sällskapsresan den är helt genialisk och den beskriver verkligen Svenskt beteende på ett klockrent vis. Måtte jävulen ta alla fruntimmer säger jag bara! hahaha!

Jag fick en jätte vacker bukett med rosor och andra blommor av Bengt så himla sött av honom!

Sen efter vi hade vart där så åkte vi till Rui Suk det har tydligen blivit "the new black" för falanger massa folk och jag blev bjuden på lite öl. Vi satt och snackade lite med Oddie som just hade bajsat på sig, ja olyckor kan hända lätt i Thailand och jag å P brukar säga " om man inte har bajsat på sig nångång i Thailand så har man inte varit i Thailand" hahaha! På ett skämtsamt sätt alltså för er som inte förstod det redan.

Efter Roi Suk åkte vi hem till oss och duschade och gjorde oss i ordning Lalita hade messat mig och hon and the American girls skulle gå ut så vi skulle ringa henne men lämnade vår telefon hemma. Ringde från vaktens telefon och då svarade hon inte :( lite synd men vi hade sjukt kul ändå! Vi åkte till Cllimax och alla var glada att se oss det var ju så länge sen nu. Så 4 servitörer torkade vårt bord var och varannan minut och dom var väldigt nyfikna haha! Dansade sjöng pratade ja ni hör ju själva det var en alldeles underbar födelsedag! Tack mina vänner för en fin kväll samt alla Svenska vänner för alla gratulationer!

Efter Climax åkte vi till vår favvo restaurang där vi var och åt när Peter fyllde år. Igår slog ju alla prismässiga rekord jag fick en chock. Vi beställde in 4 rätter. Morningglory (Thailändsk bladspenat) stekti i vitlök och bönor, Yum (spicy salad) kai kem, Chinese stew, kai jio ma pat krapao mo (rätten som jag visade tidigare) vi hade is och vatten 145 Baht  Helt sjukt v billigt det är! förstår inte vad dom går runt på, allt jag vet att mkt det är galet  mkt folk där.
Kvällen avslutades på D2 och vi drack några drinkar sen gick vi hem och duschade och pratade skit och sov.

Nu ska vi snart åka och handla massa fläskfilen och fylla på förråden.

Hörs senare
PUSS

GRATTIS TILL MIG

Så nu är klockan över 00:00 så nu är det officiellt min födelsedag, 27 mm aah joo det känns bra...


UPOP

På Torsdagen vart P & jag så fruktansvärt trötta på fitt telefonin så vi skulle åka till 7 Eleven och köpa lite godis, men det slutade med 2 sodavatten och en cola hmm vad skulle vi ha det till tro när det stog 4 flaskor whiskey i kylen. Jaaa men visst du tänkte helt rätt, grogg virke så klart! Vi bestämde oss för att gå ut och prova det "nya heta stället" Upop. Vi satte oss och hade precis hällt upp en lite rackare och vem ringer inte då, jo Sophon mitt lilla hjärtegull jag böev verkligen jätte glad och han kom hit efter 5 minuter. Han var här i typ en kvart sen bestämde sig han och Joy för att åka och äta, vi visste att han inte skulle följa med ut för han hade inga pengar och han gillar inte att gå ut utan pengar även fast vi skulle ha betalat allt. Så vi gick själva till Upop och jag måste säg att jag gillade stället, sjysst inredning och riktigt bra musik. Efter Upop så gick vi vidare till Ongsa jag blev överkörd av en bil på vägen in eller min moppe iaf en bil backade och backade mer och mer in i mig tills han fattade när alla skrek. Moppen fick sig en liten kyss men jag klarade mig oskadd. En riktigt trevlig kväll som avslutades även den med en dusch och god sömn.

Måste bara säga en sak, fan va man blir bakis när man börjar komma upp i åren. Jag har aldrig blivit så här bakis över så lite tidigare, jag klarade lätt 4 dagar på raken förut och nu går jag ut en kväll så känns det som att någon har torterat mig i 24 timmar typ. Nästa utgång blir under sonkran, då är det krig som gäller. Ning kommer upp från Bangkok och vi har blivit bjudna till Paengs familj i Ban Luam. En dag i Nong Aa en dag i Ban Luam och en dag i Nong Prajak så ser schemat ut för årets största vattenkrig, längtar redan vilken lycka det är på Songkran och när jag tänker efter 3 dagar + mina bakfyllor på sistone saaaataaan jag kommer va sjuk i en vecka om det ens räcker, men det kommer vara sååå värt det (tror jag eeeeh)

Nu ska jag fylla min mage med lunch!

Puss

SKOTTDRAMA

Ja vad ska man säga helgen har vart aldeles underbar. I Fredags så åkte vi till Paengs familj i Ban Luam (utkanten av Udon) Tung ringde tyå 4 ggr och bad oss komma och allt var redan planerat, så i åkte dit som sagt. Whiskey och massa mat och sång och sjung det var vår kväll helt enkelt en sån fin tradition kan ju inte brytas!  Vi grillade massa biff och åt massa sticky rice och 10 andra maträtter så klart hallåååå det här är Thailand varför nöja sig med 2-3 rätter när man kan äta 10.

Vi hade det så hiiimla trevligt och när vi kom möttes vi av massa kramar och leenden.

När sen kvällen kom så gick vi på det största malamet i Isaan (Malam = en typ av konsert teater) sjukt mkt folk och som alltid när det är malam mycket slagsmål. Dom har ju börjat med sprit förbud på malamen och det innebär mindre gäng bråk men långt ifrån slut på dom. Vi bestämde oss för att åka hem och åkte kanske 40 meter ut på vägen. Vi ser 2 killar som springer och en kille som åker på en moppe bakom alla kommer en tredje kille som slänger sig på killen som åker moppe i farten drar ner honom och börjar slå honom, sen kommer såklart dom andra 2 killarna och börjar sparka på den liggande moppe killen. En civil polis bil kommer i 100 knyck och bromsar in alla killar börjr springa åt olika håll och en av dom skjuter mot en av killarna. Jag kan inte säga exakt vad det var han sköt med jag tyckte det lät som en pistol och Peter som satt bakom mig tyckte det lät, eller såg ut som nån form av nödraket. Jag vände mkt snabbt och körde ännu fortare där ifrån, vill varken vara vittne eller råka ut för några otäckheter. Vi kom hem till Paengs syster igen och lugnade ner oss lite. Sen efter 10 min åkte vi lungt där ifrån. Kvällen slutade med en dusch och god sömn.

Sorry för den dåliga uppdateringen ska bli lite bättre nu!


JAG BLIR SÅ TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka. Och så går det bra, så slutar telefonen funka.


Jag blir så less kan det inte bara vara bra linje som förut???

HELA 6 SEKUNDER

Nu kommer mitt första video inlägg (från mina egna klipp) det är så långt som 6 sekunder långt filmat i september på Sophons restaurang. Det ska bli kul att se hur mkt det regnar i sommar!


Videoblogga

Jag funderar på att börja video blogga visa massa fina ställen här i nordöstra thailand, tror det faktiskt skulle kunna bli ganska kul! Får se vad som händer, det tar ju helt sjukt lång tid att göra om en film till youtube klipp så vi får helt enkelt se.

Idag har vi gått vår dagliga promenad och både jag och Peter känner oss pepp och glada idag, det är kul. Det låter typ som att vi aldrig är glada och det stämmer ju inte riktigt, men ni vet när man vaknar på morgonen och bara känner sig helt sprudlande glad. Så känner jag idag!

Så nu ska jag jobba och kanske skriver lite senare!

PUSS

COFFEE & DONUTS

Idag åkte vi och köpte massa gottis pålägg och skulle köpa grovt bröd på Dieters så var det stängt, fasiken också tänkte vi. Sen kom jag på att vi har ett Thailänskt bageri runt hörnet så vi provade åka dit men dom hade inget bröd bara bakelser. Dom hade munkar och blåbärsmuffins och massa andra godsaker. Vi frågade såklart vad det kostade och blev CHOCKADE! en munk 5 baht = 1 kr 25 öre typ en påse med typ 5 blåbärs muffins 20 baht = 5 kr heeelt sjukt så vi handlade brownies för 2,50 kr en påse blåbärsmuffins och 2 munkar 50 baht hahah fy jag kommer bli fet nu när jag har upptäckt den där guldgruvan hahah... nu ska jag jobba på sig! HEJRÅÅÅÅ!

Helgen

I Lördags åkte jag och Peter till Nong Prajak och hade Picnic. Jätte mysigt solen sken och vinden susade skönt, det var inte för varmt att sitta i skuggan! Sen åkte vi till Complexet och köpte varsin kaffe med mjukglass i på KFC jätte god men nästa gång ska jag ta den utan is för glassen och isen kladdade ihop sig lite grann, men den var glassig kan jag säga.
Sen på kvällen kollade på Eagle Eye tyckte den var bra faktiskt gillar sönna döra actiön filmör...

I Söndags så hade jag precis börjat jobba och var precis i slutfasen med en kund, han skulle i princip bara säga ordet JA då dog elen i hela området typiskt där försvann den kunden :( Vi gick över till Kjelle vår super trevliga granne och små snackade lite, sen bjöd dom över oss på middag så himla gulligt. Det var massa rätter det var omelett, och nån jätte god räk rätt och soppor och nån kött wok det var det godaste jag ätit på länge och lyllos kjelle som har sån duktig fru. Det var jätte trevligt och Kjelle ska hjälpa oss att bli turist poliser (volontär) han visade oss hans legitimation och keps och jag skulle verkligen vilja hjälpa till. Han berättade också att det finns ett barnhem utanför Udon precis som jag ska få reda på adressen till, vill så gärna hjälpa till även fast det kanske bara blir en gång i veckan så skulle det kännas bra att göra nåt gott. Men så är ju jag alltid jag vill rädda världen men har "för små händer" (ni kanske inte förstår mitt uttryck men jag gör det iaf)

Just nu känner jag bara att jag skulle vilja ha en stor kram av min pappa, en sån där kram som bara han kan ge mig.
Typ som när jag förkorade en match på fotbollen så visste han att man inte kan prata med mig eller röra mig för jag är så otroligt dålig förlorare men ändå så när han kramar mig efter matchen så kramar han så bra att det känns bättre och det lugnar mig. Pappa kom alltid till mina viktiga matcher och hans usla råd och tips (som egentligen var extremt smarta och helt rätt men det kan jag inte erkänna när jag gör fel) gör mig bara mer motiverad och mer taggad! Ååååh vad jag älskar min pappa, kan säga det 100 ggr och igen och igen och igen! Jag vill att pappa ska va stolt över mig och inte se mig som en fumlig naiv barnunge (som jag kan vara ibland) men jag har gjort mina misstag och vart blåögd och litat på folk för mycket men det kommer inte hända igen!

Kommer inte betala en krona till till Moderna Försäkringar nu kom det här "försäkrings strulet" som jag aldrig trodde skulle hända mig. Såklart dom inte ersätter felet i min lgt det finns ju alltid en massa jävla kryphål för dom idioterna, dom ljuger för mig i telefon sen när det kommer till kritan så han dom ingen "notering" på att jag har kontaktat dom lver huvudtaget. Nu ska jag ringa chefen och jag ska fan ha rätt, jag ger mig aldrig när jag har rätt!

Nu ska jag jobba vidare och minnes grejen kommer allt på en gång dom här förlorade dagarna, när jag orkar.

puss mina fina vänner!

DADDY

Återigen...


Min Pappa är världens bästa!

irri

visst är det irriterande att jag har skrivit olika på alla inlägg...

14 dagar 14 år och 15 år 15 dagar... såg det nu och jag kommer inte ändra det fast än det är så  fruktansvärt irriterande!

DANCE FOH ME SUGAH!

Ja det blev ett til på en gång till å me...

Imorse sov jag aldeles för länge vaknade inte förrän 11:30. Gick upp åkte till Non Sin gick 2 varv rint sjön med Pompe och Peter sen åkte jag hem och gjorde mat Yum Vounsen, jag blir bättre och bättre men allt annat från perfekt. Jobbet går inte bra nu tack vara telefon fittan, så sjukt irriterande, men jag kommer inte komma hem till Sverige förr
n jag har avklarat mitt mål och håller det på såhär många dagar till ser det ut som jag kommer vara här ytterligare ett år. Jag ger aldrig upp! Jag ska ha mitt nedrans hus och ha mina lån avbetalade innan jag åker hem så är det!
Idag började Mekong Export Festival här i Udon också fan det är ju festivaler varje månad här typ är det inte Mekong så är det Ban Chiang festival och är det inte Ban Chiang så är det Sport Festival och är det inte Sportfestiva så är det Kinesiska Nyåret och är det inte näe nu ska jag sluta... Men aaah ni fattar. Dom invigde festivalen som om det vore millenium skiftet typ Hur mycket fyrverkerier som helst,tur att det var under lunchen. Har inte vart där än och kommer nog inte gå heller. Vissa dagar funderar jag bara på att skita i allt och supa i ett år istället så jag kan glömma hur jävla dålig jag kan va ibland, jaaa jag vet ta tag i det istället och bättra det som jag gör det, men det är inte så jävla lätt. Jag skyller helt på företaget som fuckar upp allt genom att sätta in en massa jävla skit kunder, det här förstör mina dagar och ger mig ångest speciellt när jag har en väldigt sträng budget att hålla. Så nu har jag gnällt klart och nej jag kommer absolut inte ta till flaska det var mer ett uttryck.

Den 13:e ska vi på Malam Sing med Tung ocvh Paeng som förra året, vi har gjort det till en liten tradition och traditioner ska hållas. Vi ska möta dom vid  Ban Luam där Paengs underbara syster bor så ska vi äta massa massa mat och dricka massa massa whiskey och lyssna på massa massa musik. Kimmer bli sjukt kul!

Om idioten hade skött sig hade jag inte behövt sitta här och klaga idag! Fast och andra sidan är det ju jag som är en idiot i första taget som "bjöd" idioten på den här goda soppan!

Aggresivt inlägg, nästa blir gladare jag lovar!

Peace out G´s!

14 DAGAR 14 ÅR

Jag  va typ i Sthlm varje helg när jag var 14. Jag hatade Rimbo och längtade hem till Sthlm. Med tiden "lärde" jag mig att gilla landet men det tog lite tid... Jag har massa minnen men typ inte många jag vill dela med mig, 14 var väl den värsta perioden i mitt liv och jag skulle inte välja att gå tillbaka om man säger så!

Skriver mer senare om jag hinner!

15 ÅR 15 DAGAR

Ja vad ska man sägadet blir närmre och närmre från att minnet är helt borta...
Kanske inte var så bra idé det här ändå...

15 då vare mkt fotboll med Rimbo, mkt träning och matcher. Det var mycket fester ute hos oss i GL och vi fick säkert plats 30 st i min lilla gäst stuga på 9 km2 hahah... Mkt Sthlm var det också speciellt Stureby. Jag kommer iåg den enda matchen i mitt liv när jag gjorde 2 nick mål på samma match. Jag har gjort många mål men dom här var värda att minnas, jag var faktiskt duktig jag kanske inte skulle ha lagt av för smyg rökningen och tjyv supandet i Rimbos nejder?!
Hela sommaren umgicks jag med Nicke och Jonas vi  satt mer eller mindre fast i varann.

Så nu ska jag sussa efter en alldeles värdelös dag! Fan kan inte bara telefonin funka bra och kunderna flöda som vin!?

Natti Puss

TILLFÄLLIGT AVBROTT

Vet ni att jag HATAR när det händer, jag hade världens flow igår och det var typ bästa dagen nånsin och vad händer då?! JOO telefonin fuckar upp sig, jag blir så less på det s¨tog kunderna slut också så jag vart verkligen jätte glad!  Helt onödigt!
Idfag har jag inte alls kommit upp i samma som igår och blir mer och mer pessimistisk och det vill jag verklgen inte vara.. Ska gå ut och jogga lite på lunchen kanske blir lite piggare och gladare då...

Skriver minnet senare!

16 ÅR 16 DAGAR

Ja hihihi... Erken, Svanberga, M&D typ. kommer ihåg när vi var hemma hos Jeanette och hade lite halloween fest vi gjorde det jätte fint och massa fina vänner var där. Jeanette berättade en sak som hon aldrig kommer glömma, det var när jag kom in till hennes pappa och frågade om han hade en flaska som jag kunde hälla upp sprit i jag hade nämligen en DUNK med HB hahah Hur tänkte jag då??? 16 år och fråga hennes pappa om en sån sak.. Det slutade med att en person spydde i badkaret och små plock gurkor låg över hela Norrtans "main street" hahah, samma år åkte vi också över till Ålänningarna i vår klass och hade feting fest vi gick på det sämsta "rave discot" jag har varit på och fina foton togs den kvällen med medias kameror. Nu har ni fått en glimt av mitt 16 åriga liv...

Puss

TRATTEN & ÄRRET

Idag har jag fått in mina rutiner, har vart sjukt glad idag för att jag klarade mitt högt uppsatta mål igår. Somnade med gott samvete och vaknade med lika sådant. Jag har ett högt tempo nu och har vart otroligt fokuserad och motiverad precis så som jag har önskat att det skulle bli. Morgonen började med en kopp svart kaffe och en morgon promenad med lille tratten, kallar honom så för att han har vart i slagsmål IGEN! och fptt ett stort sår på "kinden". Vi fick köpa en tratt som han så klart slet av sig direkt och igår fick vi köpa en ny, börjar bli stammisar på djur sjukhuset. Om några veckor ska vi vaccinera honom också 6 sprutor blir det. Idag ska jag leka doktor och ta ut Peters stygn kommer bli en givande beprövning.  Nu är det snart lunch och det har gått förväntansvärt bra och vi ska ta en promenad med Pompe the Träätt till 7 Eleven och köpa oss en välförtjänt iskaffe. Sen blir det jobb jobb och åter jobb!

16:e minnet kommer lite senare...

Puss

TA HAND OM ERA NÄRA OCH KÄRA!

I Söndags åkte vi ut till byarna och som väntat så blev det fest. Vi försökte tappert  att undvika fest men det gick ju absolut inte eftersom vi passerar alla våra vänners hus på vägen till Petts pappa. Det blev Malam Sing för oss och som vanligt var det helt sjukt kul! Blev på samma gång lite ledsen för fick höra att en av mina bästa vänner några dagar inna vart med om en bil olycka. Jag fattar inte hur han överlevde det är för mig ett mirakel ska jag säga. Han visade mig bilen hur den såg ut efter kraschen, bilen vart heeelt ihop tryckt, hela fronten såg typ ut som ett russin. Han hade kört på fyllan på motorvägen eller egentligen en landsväg men när det slutar vara 3 filigt så bler det tvärst en filigt och vet itne riktigt om han tänkte på det men han körde 140 km/h  rakt in i en stor lastbil... När nåt sånt händer börjar man tänka på vart man har alla sina vänner och familj och hur mkt man hör av sig till dom. Jag är lycklig att han överlevde. Vi träffade också vår kära vän polischefen över hela provinsen Mr Erawan som vart mkt glad över att se oss, han tog med oss på Muai Thai och Peter vart ärad att dela ut vinst blommorna till boxarna. Vi gick såklart in gratis eftersom vi var med självaste chefen. Peter lyckades också spilla ut en hel öl över polis chefen, ni kanske ser att han är blöt på skjortan hahahah! Här kommer en liten eller en lång sumering av kvällen i bilder, som ni vet älskar jag bilder så här kommer lite ögongodis från Mango Festivalen!













PEACE & LOVE


Benjamin Button

Jag grät faktiskt inte en enda tår, tyckte att dom sorgliga delarna gjorde dom inte så sorgliga som dom hade kunnat gjort. Det var en fin film och så, jätte fint filmad men jag vart nog lite besviken.

Benjamin Button

Jag grät faktiskt inte en enda tår, tyckte att dom sorgliga delarna gjorde dom inte så sorgliga som dom hade kunnat gjort. Det var en fin film och så, jätte fint filmad men jag vart nog lite besviken.

17 DAGAR 17 ÅR

Nu blir det mycket Maja. När jag blickar tillbaka så hade jag nog "the time of my life" Maja och jag hängde nog mest hela tiden när vi var sjutton. Det enda problemet var att Maja flyttade ner till Vänersborg så det blev dagliga telefon samtal. Vi var alltid hemma hos henne i Svanberga när hon var hemma och varje Tisdag tittade vi på Ally Mcbeal. Hennes systrar ville alltid få tyst på mig så maja och systrarna gjorde alltid 2 stora bunkar med popcorn en till dom och en som dom satte i mitt knä så jag skulle hålla tyst. Sen var det ju såklart "parken" på helgerna med en kvarting Brännvin special och 2 cider. Hahaha... Jämt samma sak! Man kan ju inte sluta med ett vinnande koncept. Jag saknar dig Maja jätte mkt jag ska bli bättre på att höra av mig!

Nu ska jag formatera min dator så den blir pigg....

18 DAGAR 18 ÅR

Ja då börjar vi...
18 var ett stort nummer för mig, fick gå på krogen, flyttade hemirfån och förlovade mig. Jag kommer ihåg när jag var utomlands helh själv första gången och det var med Peter vi åkte till Dominikanska Republiken. 2 Veckor var vi borta och spenderade så mycket pengar så jag än idag inte fattar hur vi lyckades. Champagne, lyxmat och vackra stränder.
Jag ska säga att vi såg typ ingenting av Dominikanska det är väl det ända jag ångrar med den resan att vi inte gjorde mer.
Näst sista dagen skulle vi ut till Bacardi islands och bussen missade att plocka upp oss. Det här var den absolut sista chansen för oss att åka på en utflykt så jag vart helt hysterisk och stog och skrek på personalen som arrangerade resan. Inte så moget men alla som känner mig vet väl också att jag har ett ganska hett temprament, mamma låg du med en latino eller nåt i samband med att Pappa och du gjorde mig??? Hahah... Så det var det minnet det mer kommer imorgon nu ska jag formatera och sen åka ut till byarna. Lolita ringde mig igår och ville gå ut en sväng men vi har ju så mkt att fixa så jag hoppade det, det blir en kaffe i nong prajak på måndag istället.

Puss

RSS 2.0