Nu har hon åkt

Den fina barndomsvännen har åkt och det känns lite tomt. Vi åkte ut till byarna igår och hade en kanon dag. Började med att vi åkte upp i bergen dit vi åkte med Helena och Linda för några år sen. Dom har ju haft vägen avstängd jätte länge men nu så hade dom öppnat upp den. Det ligger en liten sjö på toppen och man måste vandra sista biten upp på bergstoppen. Vi klättrade upp på en gigantisk sten och hade utsikt över hela soknen. Otroligt vackert. Underbar väg att åka också. Efter det så lämnade vi Pompe hos Sophon och begav oss upp på ett annat berg och gottade oss med öl och drinkar på bergstoppen under buddorna. Solen lös bakom molnen och det kändes som att nån tände 100 glödlampor så himla vackert sken. Har aldrig sett något liknande förut. Vi satt kvar i mörkret och bara pratade och skrattade.
Vi åkte hem till Peters pappa och hälsade på och visade K hans hus och trädgård, krokodilerna och apan. Efter det åkte vi hem till Sophon och grillade korv. Vi drack mer Whiskey och Sophon berättade om ett Malam som var i en närliggande by. När vi kom dit vart vi vamt välkomnade, jag och Peter förstod att detta inte var ett malam utan antingen en begravning eller ett bröllop. Det visade sig att det var en begravning. Kände mig lite dum men familjen som hade begravningen var så himla glada att vi kom dit. Efter massa bråk och slagsmål mellan diverse tonåringar åkte vi därifrån hem till Sophon. Vi drack massa Whiskey och dansade med ungdomar hela natten. Helt underbar kväll. Matt åkte hem först och vi åkte väl vid 4 snåret in till udon. Katta packade sin väska och vi körde henne till bussen mot Nong Khai hon var tvungen att fixa nytt visum. Stackars henne va trött hon måste ha vart. Vi kom hem och somnade och sov till 16:30 snacka om omställt dygn! Nu ska vi kolla på LOST senaste avsnitt och jag ska laga köttbullar och stuvad potatis. Mysa med oliver och film mys och försöka ställa tillbaka dygnet.
Pratade med Linda idag också som snart kommer till Thai. Kommer bli bättre än bäst att träffa henne, gud va jag saknar alla tjejer hemma i Sverige och familjen också! Glömde min kamera i Kattas väska så har inga bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0