Mr Turtle

Imorse när vi gick vår dagliga morgon promenad så såg jag skalman knatandes bredvid mig. Han var så söt och stor. Pompe ville så klart äta upp honom och han drog in huvudet i skalet men han va så himla söt. En vild sköldpadda kan man tänka sig. I Sverige har man ju sett igelkottar och kanske en och annan sköldpadda i akvarier men jag har då aldrig sett en spritt språngande vild sådan.

På tal om djur och Pompe så kan jag ju säga att jag aldrig har upplevt en mer bortskämd och petig hund än honom. Andra hundar skulle slåss om hemlagad mat som han har fått senaste dagarna pompe luktar lite fisförnämt på maten och fnyser och går därifrån hahaha... han äter väl när han blir hungrig, det roliga är att jag slår vad om att han rotar i soporna efter mat den dryga lilla pitten, å då kan man ju fråga sig, hur äcklig mat gör jag egentligen?! hahah..

Idag gjorde jag pytt i panna , kyckling pytt as gott så satt vi i solen på vår halm matta och åt på verandan, gott och mys.

Det är fortfarande kallt om kvällarna och nätterna närmare 10 grader hoppas att det här tar slut snart. 10 grader + oisolerade hus = schwein cold. Det är dubbla sockar och tjocktröja som gäller. Nån månad till håller jag ut.

Skriver lite senare!
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0