BONDE SÖKER FRU

Bonde nummer 1

Sofistikerad man som kan det mesta om det mesta. Sjunger, dansar är lite av ett geni i musik genren. Han är också teknisk och mycket händig. Namnet var prachara "Tong" Sakubon. Mr Sakubon kanske inte stämmer in i namnet "söker fru" men han söker garanterat och ständigt efter en exotisk älskarinna från väst.








Bonde nummer 2

Mr Suraphon, en också mycket händig och teknisk man tidigare lärare på Udonthani Technical College. En sann kvinno älskare som ständigt söker en fru han tål att vara med i mer än 2 månader utan att tröttna. Jag vet att du finns därute!
Mr Suraphon är lite av en whiskey älskare och ibland lite små slarvig på små timmarna. En vanlig kommentar är I have nothing, i loose all my money. Inget illa med det, han spenderar gärna och mycket.





Bonde nummer 3

Mr Segersten. En exotisk man från väst. Lite blyg men när man kommer under skalet är detta en underbar man. En sann djurvän och en riktig jävel på skaffa stygn i ansiktet, hittills har han lyckats med 50 stycken i sitt bedårande ansikte, ser hett och otroligt maskulint ut. Om han får andvända 2 ord om sig själv skulle detta bli "LATINO LOVER" jag kan inte mer än hålla med.



Bonde nummer 4

En man med ett hjärta av guld. Kan inte så mycket engelska så jag vet egentligen inte så mycket om honom. Vi kan kalla honom hemlighetsfull.



PROGRAMLEDARE

Sara "Stjärnan" Lindqvist - Nothing more nothing less!




Antar att ni längtar till säsongs avslutningen och att se dom nominerade fruarna.

Hahahhaa!

Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0