Korea

Igår kom Peter och Bengt hem till oss. Peter va full innan han kom och efter att vi tömt 3 whiskey flaskor så gick vi till D2. Fan vilken skillnad mot Climax asså. Allt är lite lyxigare och lite dyrare men de är strunt summor. Jag älskar verkligen yeah lamporna dom har där inne. Så jävla coolt känns som att man är med i videon typ. awsome blood! Sen utanför träffae vi en bunt Koreaner jävligt trevliga så vi åkte till Ongsa och fortsatte festen. Sjukt kul kväll! Gjorde av med hälften så mycket pengar på D2 fast det är dyrare. Vi känner ju alla på Climax så alla kommer och dricker av oss typ 20 pers och då går de åt mer helt enkelt!

I veckan som kommer ska jag: städa, förstora fotot på Peter & Harry (R.I.P) och fixa låten till Jeff. Han kommer bli så glad då!
Sen ska jag börja träna ska köpa gymkort och jag och Peter har verkligen kommit på exakt hur vi vill att vår perfekta mogon ska se ut. Åka till Nong Prachak och gå en moegon promenad med Pompe åka dirr till gymet och träna, sola & bada. Äta frukost vid poolen och sen hem och vila ett tag. Kan man ha det bättre? Fan va jag är lyckligt lottad jag har fan ALLT! Ibland glömmer man bort hur bra man har det och hur bortskämd man är. Livet är underbart!

Näe nu ska jag åka och käka nåt riktigt gott, lutar år kao man gai men vi får se, Peters val idag.

Viva la Thailand stor puss till alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0