MR REGENCY WHITE

När man talar om trollen... Blev så hiiimla glad när telefonen ringde och det var ingen mindre än Tong. Tong är den snällaste och underbaraste människan på denna jord. Vill ingen/inget ont och tänker aldrig på sig själv.

Tong är väldigt blyg och ringer hellst när han har fått i sig ett par glas Regency white (Lao Kao = Thailändsk ris sprit). Medans han dricker dom kan han som han säger "downloada" sin Engelska så den är utmärkt. Haha! Det roliga med det hela är att han går runt med ett Usb minne runt halsen och påstår att Engelskan laddas från den till hans huvud! HAHAHAH! Han är inte galen. Han är en ptroligt begåvad konstnär som har pluggat konst i 7 år snart. Han är almänbildad och har ett minne som få! Denna gång var det dock inte att han saknade oss och att han behövde oss utan det handlade om mark som han vill att vi ska köpa. Tong har promt gett sig in på att hitta vår dröm tomt i Chayaphum, det är där han bor för tillfället. Han vill att vi ska bo så nära honom som möjligt så att han kan komma å hälsa på oss i vårt hus varje dag. Nu blir det bara på helgerna när han går i skolan i Udon. Han är så söööööt!

Nu hade han hittat en tomt nära en damm och med massa berg "follest" som han uttryckte sig.. ;) och han har kollat på massa olika men den här marken låg nära hans hus. Han har också lovat att hans fru ska göra sandwiches åt oss varje dag, hans fru måste va överlycklig. Det ska va kyckling, ägg och sallad, tomat och på baguette givetvis. hahaha! iallafall så ska vi åka med honom till Chayaphum på Lördag och stanna tills på Måndag, och han vart helt lyrisk och överlycklig över detta. Vår kärlek till varann är ömsesidig (Peters min och Tongs alltså) Så på Lördag bär det av. Här ska ätas mackor.dubbel mackor... HAHAHHAH!

Vi skulle egentligen ha åkt i lördags men eftersom att det finns en IDIOT som inte skickar på mina pengar så kunde vi inte åka pga penga brist!!! Men nu till helgen kommer vi åka vilket som!

Ska bli så kul att träffa alla andra som saknar en där också för vi saknar dom me!

Blir nog ingen boat tlipp on the liver denna gång vi kommer hålla oss på land :)

Uppdaterar nog lite senare igen. Har kanske blivit lite besatt av bloggande nu?! 

image19
Tong gillar Peter, Peter gillar Tong. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0